Yusuf'san
((( Sadece Bisiklet )))
- Tepki
- 1.545
- İsim
- Yusuf
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Hız arıyorsanız dağ bisikletini tercih etmeyin.2.-tek yaprak aynakol hız olarak nasıl?
Tek yaprak aynakolda daha fazla çaprazlanır zincir ?@laliu
1. Trek gibi büyük markaların başlangıcını almak bence bir hata çünkü trek merlin 6 da altus kullanılırken bunda sram sx eagle kullanılıyor
2.tek yaprak aynakol 3lü veya 2li sisteme göre daha hafif ve daha iyidir çünkü en azından zincir çapraza düşüyomu diye düşünmezsiniz (diyer arkadaşlar daha fazla tek yaprak aynakolda yardımcı olacaktır)
Diğer sorulara cevap veremiyorum
Etmiyor olabilir ama uzun vadede zararlı çıkar bence sürücü . Çünkü o tür sistemlerde kullanılar zincir baklaları diğerlerine göre daha ince oluyor. yani azcık ağırlık için sağlamlıktan ödün veriliyor. Ayrıca etmeyeceğini de pek düşünmüyorum 3 lü aynakolun en küçük yaprağının konumlandığı yerde değil mi tek yapraklı aynakol aynı mantık olmuyor mu. Rublenin konumuyla ilgili bilmediğim bir şey varsa belirtebilirsiniz ben konumu çoğu bisiklette aynıdır diye düşünürüm.Evet ama çaprazlanmasından sorun teşkil etmiyor diye biliyorum tek yapraklarda
1-) Herhangi bir fiyata Trek vs almaktansa bu tip fiyat performans ürünü bisiklet almak daha iyi. Çok istersen kadroyu değiştirmen yeterli olur.dört sorum olacak:
1.-bu fiyata bu bisikleti almaktansa scott,trek gibi markaların başlangıç modellerini mi zorlayayım yoksa bu da aynı performansı verir mi
2.-tek yaprak aynakol hız olarak nasıl? 3x8 veya 3x9 un hızını verebiliyor mu?
3.-bu bisikletle ön kaldırma,bunnyhop tarzı şeyler yapılabilir mi veya bir pumptrack parkurunda rahatlıkla sürülebilir mi kadro biraz uygun değil gibi geldi bana (-tabi bir bilgim yok kadro konusunda-)
4.-bir de bisiklet ağır mı?
Ben en az 10 gördüm Sram'da. 9 olduğundan bile şüpheliyim ki dağ bisikleti (hardtail, enduro, trail, xc) kullanan birinin o dişlere uzun süre ihtiyacı olmaz bence.Tabi 8t bulunduran