Scudo Sports

carraro 3012 vs Ghost se5000

Scudo
ghost ghost ghost ve de bir de ghost.. :)

arkadaslar yokmu yardiimci olacak. sizin cevaplariniza gore karar verip alacagim bisikleti

simdiden hayirli olsun.Eskişehir-Konya-Yalova su ana kadar yokuşu çok az olan düzlük çok olan tam bisiklet cenneti yerleri.Eskişehir de Cabbar Akay ın bile eski bisikleti bisan dan hiç sorunu olunmuyordu çok klasikve çok ağır şehir bisikleti:D.Donanım olarak carraro daha iyi.Kadroda da ikisinin arasında kalitede fark yanı yok sanmiyorum.kadrolara baktım carrora kadrosu performans ghostunki tam arazi.özellikle kadroda ek parça var.carroronun daha seri akıcı.ghostunki enlemesine basık.fakat gücü emme olayını azaltır.Gt kadrosuna cok benzer.Güzel tasarım.özellikle sade siyah boya .Eskisehirde sürüceksen eger dağ bisikleti gereksiz gibi.28inc jant arazi-tur bisikletleri daha iyidir ama seçim senin.Bisikleti tamamen arazide kullanmak için mi aliyorsun? 30 vites olmasi yazın vites ayarı bozulması çok olur.yaz sıcaklıgından zincirler esner.30 vites gereksiz bence.24-27 ideal.sistemi cok iyi ama slx ona gore göre sistem takmislar.ghost alacaksan indirim payını bayag düşür derim.EN KÖTÜ TERCİH,KARARSIZLIKDAN DAHA İYİDİR.(BY GOK.:d).ikisin den birisini alsanda asla psman olmazsin ama o paraya daha iyi dünya markalarınıda yönebilirsin elinde o paraya geniş yelpaze sunma imkanin oldugunu bilmen lazım.Trek-cannondale sınırsız kadro garantili.alternatifin cok aslinda daha iyi karar verme sansin var.

onerebilecegin bi bisiklet varmi peki mtb. ben hem arazide hemde yolda kullaniyorum. en fazla 2500tl

Öncelikle son durumdan haberim yok ama sana bir kaç tavsiyede bulunabilirim. Zira yaklaşık 1 hafta önce Carraro cr-x 3012 aldım. İlk olarak bisiklet fotoğrafları bölümünde mevcut olduğunu söyleyeyim. Fiyat olarak üzerinde kullanılan parçalar bazında alabileceğin en uygun marka, diğer markalarda fiyatlar 300-400 lira fark ediyor. 1 hafta olmasına rağmen şu an itibariyle 100 km' yi geçmiş bulunmaktayım. İlk bakım için 20 gün süre verildi. Bisikletin oturması zaman alıyor. Ciddi bir sorun ile karşılaşmadım. Bir kaç yerinde gevşeme olabileceğini düşünüyorum ve ayrıca kadro için söylenenlerin gerçekliğini bilmiyorum. Test edebileceğim bir kaç arazi inişi yaptım ve gayet sağlam. son olarak kesinlikle içine sinen bisikleti tercih etmeni öneriyorum. Ben öyle yaptım, duruşu ve rengi beni bitirmişti.:)

carraro CR-X 3012 aldım arkadaşlar çok süper bi bisiklet. görünüşü bitiriyor zaten. mat siyah rengi var. frenler tek parmakla bile takla attırır o kadar güzel tutuyor kesinlikle tavsiye ederim herkese. hepinize teşekkürler

valla ben de carraro cr x 3012 var ve cok memnunum ... sanada hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan ınsallah :D

• Beğen
Tepkiler: ömer CYLN
@brsegemen

teşekkürler kardeşim hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah :) bisiklette şuan ufak tefek sıkıntılar oluyor ama oda yeni açılmaya başladığından dolayı sanırsam :)

sıkıntı oluyor derken nasıl bıseyler mesela ? önemli deildir inşallah...

@ceylan-ix

sıkıntı oluyor derken nasıl bıseyler mesela ? önemli deildir inşallah...

maşadan çatır çutur ses geliyodu sürekli. sonra arka fren zor tutup çok ses yapıyordu ama dün götürdüm servise freni halletti. yağ kaçmış rotora. sorun yokmuş yani. maşada şimdilik düzeldi ses yapmıyor artık. bida ses yaparsa getir bakalım olmazsa geri gönderip yenisini veririz dedi.

Geri