Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro bisiklet markası hakkında

Scudo
Tavsiye etmem.

Özellikle Tandem Bisiklet (Küçükyalı), İleri Bisiklet (Kızıltoprak)'ten almayın derim hatta mümkünse Carraro almayın derim...

Şöyle ki;

1) Dün Carraro Sportive 225 (2013 model) bisikletimin arka ruble dişlisi kullanım sırasında kırıldı.
2) Garantisi halen devam ettiği için Tandem Bisiklet (Küçükyalı) i aradım. Garanti belgesinde "tüm parçalar garanti kapsamındadır" yazmasına rağmen vites grubunun garanti kapsamında olmadığını söylediler.
3) Pazar günü olduğundan ertesi gün (Pazartesi günü) Carraro Türkiye fabrikasını aradım.
4) Satış ve satış sonrasında sorumlu olan müdür oldukça saygısızca daha sorunumu dinlemeden sorunun kullanıcı hatası olduğuna karar verdi (!) Uzun konuşmalar sonunda garanti belgesinde kullanıcı hatasından kaynaklanan ve garanti kapsamına girmeyen bir madde olmadığını ve bisikletin tüm parçalarının garanti kapsamında olduğunu belirtmeme rağmen saygısızca ve küçümseyerek konuşmaya devam etti.
5) Telefonu kapattıktan sonra müşteri temsilciliğinden arandım. En yakın servise gidip sorunu tespit ettirmem istendi.
6) Carraro Türkiye sitesinde yetkili servis olarak gözüken ve bana en yakın Carraro servisine İleri Bisiklet (Kızıltoprak)'e gittim. Buradan bana yardımcı olamayacakları söylendi.
7) İleri Bisiklet (Kızıltoprak)'ta tekrar fabrikayı aradım. İleri Bisikletin sahibi ile görüşmelerini sağladım. Bunun üzerine en yakın servise gitmemi söyleyen fabrika beni başka bir yere yönlendirmek istedi.
8) Sonuçta müşterinin sorunu çözmek istemeyen, garanti kapsamındaki 40 liralık parça için işi yokuşa süren bir firmayla karşılaştım.
9) Müşteriye saygı gösteren, kurumsal firmalardan ve bayilerden bisiklet ve bisiklet ürünlerini almanızı tavsiye ederim.

Müşteri hizmetlerini bilmiyorum, Grunge 419 bisikletimi 2. el aldım ve 2012 olduğu için garantisi yok. Genel anlamda sorarsanız, ben memnunum marka olarak. 1 senedir bende, evvelsi gün ön fren papuçlarını değiştirdim sadece. Şimdiye kadar bir sorun çıkartmadı bana. Daha önce kullandığım çelik kadrolu bisikletlere göre, yokuşları daha kolay çıkıyorum. Sürüşünden zevk alıyorum. Carraro 419 grunge bisikletimi seviyorum.

herkese selam arkadaşlar,
8-10 sene ara verdiğim bisiklete geri dönmek niyetindeyim,
ilk başta küçük çaplı gezintiler yapacağım bisiklet+malzemeler için 1,000 TL gibi bir bütçe ayırabiliyorum.(malzemeler:kask+eldiven+kızım için koltuk,v.b.)
bu nedenle incelediğim ve almayı düşündüğüm bisiklet CARRARO 702 GRANDE MAN.
forumda çok fazla kullanan göremedim.
yine de sormak istedim ne dersiniz bu modele,
fikir beyan eden arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.

(link)

Ben carraro athos kullanıyorum
Onun amortisör lü ve 8 vites olanı
Fiyatı ne kadar dediler bilmiyorum ama bu sene bisiklet alacak olsam Salcano City life 30 alırım
Onda 8 vites var ruble nin aralığı daha geniş

Arkadaşım bende carraro big 1029 var ve ikinci el aldım. 1 ay oldu ve gayet memnunum. Senin bütçenin biraz üstünde ama carraro bence iyi markadır seni üzmez.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/06/2b68a43e29d2be08ee9f54dfacf7d96f.jpg

Teşekkürler arkadaşlar,
702GrandeMan fiyat 756 lira Carraro 2015 katalogda.
malzemelerle bütçe tavanına ulaşmış olucam

Carraro crp-690 modelinde bisiklet aldım yaklaşık 1 ay oldu ve hiç bir sorunum diğer bisikletlerle kıyasla ör sedona ön arka çeviricileri aynı olmasına rağmen fiyatlardan bayağı fark var

@hcikler
Üç aydır Grande 702 kullanıyorum. İzlenimlerim şunlar:
1- Bu fiyata alınabilecek en iyi seçeneklerden birisi.
2- Vitesi Shimano Tourney. Bu grubun en alt kalitesi diye biliyorum. Ayarlarını doğru yaptıktan sonra sorunsuz kullanılabiliyor. Ben memnunum.
3- Vites değiştirme kolu revoshift diye adlandırılan, elcik yanında çevrilen bir mekanizma. Çok kullanışlı değil.
4- Ön ve arka aydınlatma bisikletle birlikte geliyor. Gayet başarılı. Ayrıca para vermemek de çok güzel.
5- Zincir üzerinde, çok sağlam olmamakla birlikte, plastik bir koruyucu var. Kir, pas, yağ vs den korumak yanıda, zincire paça takılması gibi durumları da önlüyor. Kullanışlı bir özellik.
6- Dış lastikleri şu ana dek 500 km kullanmama rağmen patlamaya neden olmadı. Ama biliyorsunuz patlak tamamen şans işi.
7- Frenleri V fren.
8- Maşası düz maşa. Asfaltta kullanacaksanız gayet iyi. Ama bozuk yol için amörtisörlü bir model tercih edilebilir.

Sonuç: Bu paraya çok başarılı bulduğum bir model. Daha iyisi yok mu? Elbette var, para konuşur. Aklıma gelenler bunlar. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Selamlar.

arkadaslar selam. Sehir ici kullanimi icin carraro 806 man (link) modelini almayi dusunuyorum. Sehir ici kullanimi icin sizce yeterli ve ideal olurmu? Baska tavsiye edebileceginiz marka/model varmi yoksa yeterli mi bu model. Ayrıca kullanan arkadaslar bu markadan memnun mu? Bisiklet fiyatı 1200 civarı.Degermi sizce??

@nakfire Ben 2010dan beri Carraro kullanıcısıyım hiçbir problem veya şikayetim olmadı. Baktığınız model güzel ancak bana kalırsa o seviye donanım 1.200 tl etmez. Diğer markalara da bakmadan karar vermeyin derim.

bilgiler için teşekkür ederim.arkada bagajlı modeller hoşuma gidiyor.bir de frenleri hd diye tercih etmiştim.bu fiyatlara diger markalardan öneriniz varmı donanımları iyi olan.

@nakfire
aklınızda bulunsun bagaj deliği olan her bisiklete bagaj taktırabiliyorsunuz, sadece bagajlılara bakmayın yani, hatta deliği olmayanlara bile uygun bagaj çeşitleri var

Evet bunu biliyorum. sizin dediğiniz modelin donanımı daha mı iyi benim ilk söylediğim bisikletten? 806 nın üzerinde orjinal çamurluklar vs var diyede hoşuma gitmişti.Pek bilmiyorum donanımları vs. o yüzden de donanım olarak düşük olan bir modele fazla para vermek istemiyorum.

@nakfire ben de carrao athos var
804 elite in aynısı
806 1200 tl ye çıkmış bence biraz fazla, ben alırken 980 civarıydı
geçen benim bisikleti aldığım yerde 225 i 1050 liraya verebileceğini söylemişti
o daha mantıklı gibi tabi tercih senin
ben benim bisikletten memnunum tek eksiği gidonu idi onu da tur gidonu na çevirdim uzun mesafe kullanımı için yeterli oldu, biraz da lastikleri incelttim

@nakfire
donanım olarak bu fiyattaki carraro salcano kron vb markaların modelleri aşapı yukarı aynı olur. donanım olarak viteslerine yani ön arka aktarıcılarına, maşanın modeline, lastiğinin markasına vs vs bakabilirsiniz. internetten ya da forumdan kıyaslayabilir, yorumları okuyabilirsiniz. benim dediğim aşağı yukarı aynısı sizin dediğinizin, aradaki fark da bagajından falan kaynaklanıyor. diğer markaları da inceleyin.

Arkadaşlar merhaba herkese. Uzun süredir bisiklet almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım. Carraro force 320 hoşuma gitti. Aslında bisikleti genellikle şehir içinde kullanacağım. Uzun yola da gitmeyeceğim. Ama bilecik ilinde yaşadığım için(bilecik pek düz sayılmaz) dağ bisikleti olsun diyorum.(bi sitede dağ bisikletinin günlük kullanım için de uygun olduğunu okumuştum) bir de hd fren sistemi şık durduğu için tercih ediyorum :) force 320 için yardım istiyorum. Sizce sıkıntı yaşatır mı bana? Yada şunu da alabilirsin diyeceğiniz model var mı?

Carraro sportive 330 kullanıyorum bu fiyata alabileceğim en iyi bisikleti aldığımı düşünüyorum tek sorunu disk freni sanırım zamanla onu da cozecegim carraro yu öneririm

Geri