Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro cr 042 ayrıntılı inceleme

A

Anonim

Silinmiş hesap
Abilerim merhabalar yaklaşık iki hafta önce aldığım carraro cr 042 yi 250 km kadar kullandım ve izlenimlerimi paylaşmak istiyorum
7dd3076325c07478be20376d652fcbb6.png

Bisikletin bana maliyeti 2600-2700 tl oldu çok pazarlık yapmadım ayrıca satıcı alırsan al almazsan da önemli değil kafasındaydı(şişman bisiklet).
İki haftalık kullanımın ardından şunu rahatlıkla söyleyebilirim : alet tahminimin de ötesinde bir performans sergiledi. Vites geçişleri kimi zaman sert olmakla beraber çoğunlukla sessiz ve seri. Frenlerden de oldukça memnunum ancak dünki yağmurda beni hayal kırıklığına uğrattı kendisi. Ama fren yapmaya 5 metre erken başlarsanız bir sıkıntı kalmıyor. Lastiklerden oldukça memnunum mazgallara karşı dayanıksız ama şarap şişeleri gibi kalın cam parçalarına bile dayandı, beklemediğim bir performanstı. Jant akordu kolay bozuluyor doğru ama talim yapmak için biçilmiş kaftan . Bugün 80 kmlik bir turum oldu kocaeli içerisinde . Sele beni üzmedi üzerinde btwinin sele kılıfı var. Bisiklet siz sprinte kalktığınızda mırın kırın etmiyor direk atağa kalkıyor özellikle trafikte bunun çok faydasını gördüm.
İncelememiz burada sonra eriyor.Çok yüzeysel bir inceleme oldu ama siz aklınızdakileri sorabilirsiniz. Bir de bisiklete ekstradan eklediklerim var onları da yazayım alta.
Btwin 120 km sayacı
Btwin 500 pompa,kask ve suluk kafesi
Elite Loli suluk
btwin sele altı çanta , yama takımı ve bir adet powerbank.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scudo
Öncelikle hayırlı olsun. 2018 model mi aldığınız bisiklet ? Bu renk seceneğini görmemiştim çünkü. Birde agırlık hakkında bilginiz var mı ?

• Beğen
Tepkiler: M.J.
emin değilim ama sitesinde bu renk gösteriliyor diye hatırlıyorum . Ağırlık 9.5 - 10 kg arası.

@senegallimurro hayırlı olsun bende bunu çok düşündüm ama en sonunda sedona 610 aldım :)

@Mtt

İçinize sineni almanız çok iyi olmuş sedonanın tasarımı çok hoş gerçekten.

Hayırlı olsun. Bisikletin frenleri ıslak zeminde zor durur kafanıza takmayın. Özellikle yol bisikletlerinde zaten zınk diye durmak diye bir şey yok; fren kolları biraz yumuşak olmalı zaten iki parmakla sıkılabilmeli

Hayırlı olsun bende carraro cr race 052 modelini almayı düşünüyorum kadro boyuna karar veremedim bide & outdooru aradım bana carraronun kadrosu diğerlerinden daha büyük dedi böyle bişey var mı sizin boyunuz ve kadronuz kaç

Merhaba,

Hayırlı olsun, kazasız kullanmanı dilerim.

Bende yaklaşık 1 ay önce Carraro cr062 aldım.
Çok detaylı araştırmadım henüz fakat bit şey danışmak istiyorum. Sizin bisiklette gördüğüm pompaya benzer bir ürünü decathlon'dan alacaktım. Fakat görevli arkadaş benim bisikletime bu pompanın uygun olmadığını söyledi. Yanlış hatırlamıyorsam 100-105 ps hava basılması gerekiyormuş ama bu pompa en fazla 85 psi 'a kadar çıkabiliyormuş. Bu konuda bilginiz var mıdır yada 100-110 psi'a uygun taşınabilir pompa kolay bulunabilir mi?

@Rojhat Can

boyum 182 kadro boyunu 54 aldım

@ErkinA

o pompa kadar ufağı var mı bilmiyorum ancak size yanlış bilgilendirme yapılmış. 85 psi hava basarak da kullanılabilir lastik. 110 psi limit basıncı kullandığınız lastiğin. Yolda kalmamak için taşıyosunuz o pompayı.

muhtemelen ağırlığımı görünce 85 psi'ın lastik yada janta zarar verebileceğini düşünüp almamı engelledi :)

bilgilendirme için teşekkürler.

@ErkinA

ağırlığınız ciddi bir fark yaratmayacaktır diye düşünüyorum.

cr042 jantına 11 li ruble takılır mı ?

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@senegallimurro
hocam kullanıyor musun hala memnun musun ? yetersiz kaldıgı değiştirmen gerektiği bi yerleri oldu mu

@senegallimurro hocam bende bunu mavi siyah rengini almak istiyorum 2017 model 3 500 tl civarında rica etsem bisikletinizi yakından çekip atarmısınız gidon dişli vs merak ediyorum da bu arada bende kocaelinde izmit te oturuyorum

Hakikaten Carraro 042 ile ilgili tek bir adamakıllı tanıtım videosu yok . Hani 052 ile aynı kadro olduğunu da bilsek en azından o incelemelerden kadro hakkındaki bilgileri 042 ye giydirmiş oluruz.

Farkı Tiagra setli olması 052 'nin , 042 de bu sora ( ki bana göre her iki grup set 'de mutlu eder)

@ErkinA

tam bilmemek ile birlikte yorumumu yapmak isterim.
taşınabilir pompalar bildiğim kadarıyla yolda kaldığınızda en azından işinizi görecek kadar şişirmenize yaracaktır düşüncesindeyim.
onun için 110luk olsa bile el ile şişirebileceğinizi düşünmüyorum.

Geri