Giderek tur sürelerimi arttırmaya çalışıyorum.
Girdiğim iki farklı yolda köpek sürüleri çıkması sebebiyle km tahminimden fazla uzun sürdü. Birisinde yolumu değiştirdim diğerinde bisikletten inip bisikleti köpekler ile arama alarak yavaş yavaş ilerledim. İyi ki etrafımı sarmadılar. Öyle bir durumda bende köpeklerden daha fazla bağırıp, üstünlük taslamak için kendimi hazırlamıştım ama gerek kalmadı.
Bir ara hızım baya arttı. Ancak dik sürüş pozisyonu ve yüksek sele sebebiyle usul usul frenlere dokundum. Önüme ani bir şey çıksa anladım ki altımda ki durmayacak. Mi band 2 ye göre 42.5km/h yapmışım. Yine anladım ki 40km üzeri sakat. Asfalt kaymak olsa bir nebze daha yükseklere çıkılabilir ama üzerinde gittiğim asfalt zıplatıyordu. Bir iki kez bisikletten inip elimde taşımak zorunda kaldım. Yol dikse 8 de kurtarmıyor bunu da anladım.
Bu arada orta vitesler gezmeye başladı. Sanırım rodaj bakımı gerekiyor. Bir video izledim ama daha çok bozarım diye
korkuyorum.
—————————————
Edit:
Aşağıdaki videodan yardım alarak vites ayarımı yaptığımı düşünüyorum.
Zincir atma problemim olmadığı için sınırlıyacılarla değil tel gerginlik ayarı ile sorunumu hallettim.
Bisikleti askıya almak için şu yöntemi denedim. Belki yardımı dokunur.
(link)
——————
Edit 2:
Geçen mesajımda montajdan ön sepet delikleri için tıpa çıkmadığından bahsetmiştim. Bu konuda carraro iletişim bölümünden derdimi anlattım. Bugün beni arayıp adres istediler. Tıpaları göndereceklermiş.
Müşterisine değer veren bu firmayı çok beğendim.
Bilgilerinize.
——————-
Edit 3:
Önceki mesajlarımda seleden tutup itmek zor demiştim ancak. Apartman içerisinde direksiyonu katlamıyorum ve sele yerine direksiyonu iki elimle tutup itiyorum. O kadar kolay hareket ediyor ki anlatamam.
-——————
Edit4: 4 Haziran 2018
İyi akşamlar.
Yukarıda paylaştığım turun benzerini gerçekleştirdim.
Kondisyonumun baya arttığını fark ettim.
Yukarıdaki haritada kırmızı bölgeler yavaş yavaş yeşile dönüyor. Bugün hiç bisikleti elime almadım mesela.
Selamlar.
(link)
(link)
(link)