Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 121

@fatihy Carraro Carraro olalı böyle aksesuar desteği görmemiştir. Avrupa'daki katlanır turcularını andırdı bana resmen. Harika. :)

Scudo
@ScaryEnemy teşekkür ederim elimizden geldiğince topladık işte

Orijinal port bagaj nerden bulabilirim?

@fatihy
-Ne olmuş bu bisiklete?
-Ne olmuş?
- Hah ben de onu diyorum ne olmuş? Bööle tövbe estağfurullah bişey olmuş:)

Bende de katlanır bisiklet var tur bisikleti olarak kullanıyorum. Ama maşallah sizinki tam tur bisikleti olmuş. Kazasız belasız sürüşler.

Merhaba arkadaşlar,yeni üyeyim.Carraro Flexi121 bisikletimle yazın Ege-Akdeniz civarında rota planlamasını henüz yapmadığım iki haftalık bir tur/gezinti düşünüyorum.Amacım yol almak değil, geze geze kamp yaparak dinlenmek.Kimileri katlanılır bisikletle tura çıkılmaz dese de ben deneyeceğim,ve örnekleri var. Bisikletle ilgili teknik detaylara sahip değilim,Şimdilik kondisyonumu arttırmak için akşamları fırsat buldukça 10 km kadar yol yapıyorum.Düşündüğüm gezi için gerekenleri tespit etmeye çalışıyorum bu aralar.Elbette tecrübeli arkadaşlara danışmadan olmazdı.

1- Ege-Akdeniz tarafında önerebileceğiniz yokuşu fazla yorucu olmayan,bol manzaralı ve tek başına gezen birine uygun güvenli rotalar var mı ?
2- Az sorunlu bir yolculuk için yanımda mutlaka olması gerekenler nelerdir ?
3-Carraro Flexi121 için uyumlu portbagaj,heybe,diğer uyumlu çantalar nelerdir,önereceğiniz ürünler nelerdir ?
4- Bu sorulara yanıt aramak için başka hangi forumlara yazabilirim ?

Arkadaslar carraro flexi 121 ile dahon d8 arasinda cok kararsiz kaldim hangisini alsam acaba tavsiyeniz ne olur

@ismeyu
Merhaba , dahon kendini ispatlamış bir markadır, carraroya göre , kullanım şartınıza hangisi hitap ederse

@Dağhan merhaba aslinda kullanim sartlarim ev is arasi arada kullanmak ve ufak tefek geziler yapmak rampalarda acaba hangisi daha rahattir

@ismeyu
Carraro, dahona göre vites bakımından üstün, ama dahonda sıkıntı çıkarmaz size yokuşlarda, benim şahsi düşüncem dahonun kadrosu ve katlama mekanizmaları carraroya göre daha iyi, hemde İleride satmak istediğinizde değerini bularak satarsınız, size kalmış bir durum bence

@Dağhan

Telefonun iphonesi anladim hocam cok tesekkur ederim ilginiz icin

@ismeyu
Vallahi hocam, ben katlanırda nedense dahon ve terni brompton hariç diğer markalardan önde görüyorum, daha önce dahonda kullandım,şu an tern kullanıyorum tercihim bu yönde olur, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kolay gelsin

Carraro flexi 121 siparisi verdim arkadaslar yarina gelir elime simdi bagaj , bagaj cantasi , matara tutucu lazim oneriniz varmi acaba bildigim kadariyla matara delikleri yoktu

@ismeyu
Matara tutucu için şunlardan biri lazım olur.
(link)
(link)

Büyük çanta lazım ise sem çantadaki sele altı tur çantası(10 lt) işe yarar. Hem bagaj demirinin ağırlığından da kurtulmuş olursunuz

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Arkadaşlar bisikletim şimdi geldi kurulumunu yaptım ufak tefek sorularım olcak katlandığı zaman gidon böyle aşağıda sallanacakmı ? mıknatıslar denk gelmiyor biiskleti metro vb yerlerde katladıktan sonra iterken açılılır tekerler ayrılır tahminimce püf noktalar elbet vardır

WhatsApp Image 2017-04-06 at 08.09.06.jpeg WhatsApp Image 2017-04-06 at 08.09.07.jpeg WhatsApp Image 2017-04-06 at 08.09.08 (1).jpeg

Dosyalar

• WhatsApp Image 2017-04-06 at 08.09.08.jpeg
    WhatsApp Image 2017-04-06 at 08.09.08.jpeg
    141,9 KB · Okunma: 43
  • WhatsApp Image 2017-04-06 at 08.09.09.jpeg
    WhatsApp Image 2017-04-06 at 08.09.09.jpeg
    165,8 KB · Okunma: 41
Geri