TatanQa_tr
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.261
- İsim
- Taner
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
- Kadro Model/Tip
- Dağ Bisikleti 43cm
- Bisiklet Marka
- Carraro
- Maşa
- Carraro yaylı
- Bisiklet Model
- 2020
- Kadro Boyu (inç/cm)
- 43
- Ön Aktarıcı
- tourney
- Jant Boyu
- 27,5 Jant
- Arka Aktarıcı
- altus
- Aynakol
- 42X34X24T
- Fren Sistemi
- Hidrolik Disk
- Ön Fren
- SHIMANO MT200 HİDROLİK DİSK
- Türü
- Ön Amortisörlü
- Çekiş Sistemi
- 3 x 8
- Arka Fren
- SHIMANO MT200 HİDROLİK DİSK
- Garanti Durumu
- Garantisi Var
- Vites Kolları
- SHIMANO EF505
- Ruble
- SHIMANO HG31 11-34T KASET
- Sele
- ddk
- Jant Seti
- carraro
- Materyal
- Alüminyum
- Bulunduğu Şehir
- Antalya
- Kargo Seçenekleri
- Elden Teslim
- Fiyat
- 2600
- Kullanım Süresi
- 1 yıl
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- 05326301076
Merhaba
Bugün Başkaol - Bisikletcafe 'ye bakım için gittiğimde birisi neredeyse hiç kullanmadığı bisikletini satıp katlanır almak için oradaki görevliye fiyat bilgisi edinmek için gelmişti . Ben bizzat baktım gerçekten tertemiz neredeyse hiç kullanılmamış Carraro Force 750 MTB 43cm kadro boyunda ve halen 1 yıl garantisi devam ediyor.
Fotoğraflarını da çektim .. Antalya 'da .. Yardımcı olmak için de telefonunu aldım ve gözümle görmesem zaten ilan olarak da buraya koymazdım. Amacım yardımcı olmak ama elbette benim malım değil , ilgilenen arkadaşlar arayıp daha detaylı bilgi alabilir. Sonrasında mekanda beraber kahve içtik bisikletler üzerine sohbet ettik , güvenilir insanlar.
Sahibi : Yalçın bey
Bugün Başkaol - Bisikletcafe 'ye bakım için gittiğimde birisi neredeyse hiç kullanmadığı bisikletini satıp katlanır almak için oradaki görevliye fiyat bilgisi edinmek için gelmişti . Ben bizzat baktım gerçekten tertemiz neredeyse hiç kullanılmamış Carraro Force 750 MTB 43cm kadro boyunda ve halen 1 yıl garantisi devam ediyor.
Fotoğraflarını da çektim .. Antalya 'da .. Yardımcı olmak için de telefonunu aldım ve gözümle görmesem zaten ilan olarak da buraya koymazdım. Amacım yardımcı olmak ama elbette benim malım değil , ilgilenen arkadaşlar arayıp daha detaylı bilgi alabilir. Sonrasında mekanda beraber kahve içtik bisikletler üzerine sohbet ettik , güvenilir insanlar.
Sahibi : Yalçın bey