Scudo Sports

Carraro Force 750

TatanQa_tr

Forum Bağımlısı
Tepki
4.261
İsim
Taner
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
BMC
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Kadro Model/Tip
Dağ Bisikleti 43cm
Bisiklet Marka
Carraro
Maşa
Carraro yaylı
Bisiklet Model
2020
Kadro Boyu (inç/cm)
43
Ön Aktarıcı
tourney
Jant Boyu
27,5 Jant
Arka Aktarıcı
altus
Aynakol
42X34X24T
Fren Sistemi
Hidrolik Disk
Ön Fren
SHIMANO MT200 HİDROLİK DİSK
Türü
Ön Amortisörlü
Çekiş Sistemi
3 x 8
Arka Fren
SHIMANO MT200 HİDROLİK DİSK
Garanti Durumu
Garantisi Var
Vites Kolları
SHIMANO EF505
Ruble
SHIMANO HG31 11-34T KASET
Sele
ddk
Jant Seti
carraro
Materyal
Alüminyum
Bulunduğu Şehir
Antalya
Kargo Seçenekleri
Elden Teslim
Fiyat
2600
Kullanım Süresi
1 yıl
Durumu
İkinci El
İletişim
05326301076
Merhaba
Bugün Başkaol - Bisikletcafe 'ye bakım için gittiğimde birisi neredeyse hiç kullanmadığı bisikletini satıp katlanır almak için oradaki görevliye fiyat bilgisi edinmek için gelmişti . Ben bizzat baktım gerçekten tertemiz neredeyse hiç kullanılmamış Carraro Force 750 MTB 43cm kadro boyunda ve halen 1 yıl garantisi devam ediyor.

Fotoğraflarını da çektim .. Antalya 'da .. Yardımcı olmak için de telefonunu aldım ve gözümle görmesem zaten ilan olarak da buraya koymazdım. Amacım yardımcı olmak ama elbette benim malım değil , ilgilenen arkadaşlar arayıp daha detaylı bilgi alabilir. Sonrasında mekanda beraber kahve içtik bisikletler üzerine sohbet ettik , güvenilir insanlar.

Sahibi : Yalçın bey

Dosyalar

• IMG-6208.jpg
    IMG-6208.jpg
    198,7 KB · Okunma: 213
  • IMG-6209.jpg
    IMG-6209.jpg
    211,6 KB · Okunma: 208
  • IMG-6210.jpg
    IMG-6210.jpg
    152 KB · Okunma: 196
  • Beğen
Tepkiler: butimar
Scudo
Merhaba Taner Abi. Bisikleti ben satın aldım. Seni takip ediyordum zaten youtubede. Videolarından da faydalanmıştım zamanında çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bisiklet çok temiz ve Yalçın Bey' de çok iyi bir insan.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Merhaba Taner Abi. Bisikleti ben satın aldım. Seni takip ediyordum zaten youtubede. Videolarından da faydalanmıştım zamanında çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bisiklet çok temiz ve Yalçın Bey' de çok iyi bir insan.

Hayırlı olsun , kazasız bol pedallamalar. Açıkçası çok sevindim , güzel bir bisiklet güzel birisi almış oldu senin gibi , süper oldu !

Nasıl makine iyi mi ?

• Beğen
Tepkiler: butimar
Hayırlı olsun , kazasız bol pedallamalar. Açıkçası çok sevindim , güzel bir bisiklet güzel birisi almış oldu senin gibi , süper oldu !

Nasıl makine iyi mi ?
Öncelikle kusura bakma abi, çok geç oldu yanıt vermek için. Teşekkürler. Makine mükemmel, tertemiz çizik bile yok. Senin sayende nasip oldu. Tekrardan teşekkür ederim.

• Muhteşem
Tepkiler: TatanQa_tr
Geri