Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Scudo
227 icin lastik onerisi olan var mi? Herkese iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: mtnbzbs
227 için kilitli pedal ve ayakkabı tavsiye eden olur mu

@Erkin Kalender

300 tl gibi

@kursatihtilali Shimano M 065 ayakkabı ve m520 pedal güzel bir ikili olur,ama daha rahat olsun derseniz trekking modellere bakabilirsiniz..

Bu arada,Ata'mız nede güzel bakıyor..teşekkür ederim.

@Erkin Kalender

Tavsiyenizi değerlendireceğim Erkin Bey, üzerindeki pedal canımı sıkmaya başladı artık bazen ayağım çıkıyor turda; en iyisi spd ye geçmek diye düşünüyorum. Ata'mız kalbimizde her zaman[emoji6] "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır..." [emoji56]

Carraro 062 incelemesi ne zaman çıkacak ben aldım henüz yeniyim olumlu olumsuz yorumları merak ediyorum

@yns2ylmz Bende var carraro 062. Biraz ağır olduğunu söylemeliyim yada ben öyle hissettim. Tartma fırsatım olmadı. Ama 9 kg en az eminim. Vites geçişleri falan çok iyi. Frenlerde öyle. 105 setin avantajı diyelim. Hızlanması iyi değil ağırlığından dolayı. Ama yüksek hızda güven veriyor. Asfalt iyiyse rahatça 60-70 km de gidiyorum. Jant ise taş gibi hala bir sorunu yok. Başka, lastiği 1 yılın ardından patlattım o da kaldırımda tekerin havası inik iken sürmemden dolayı. Şimdi de ayaklı pompa arıyorum öyle :)

Edit: Kadro şeklini beğenmedim sadece orta göbek böyle üst tarafı dik silindirimsi bir şey.

@Umut Tekin hocam çok sağol.Benim ilk yol bisikletim olduğu için daha doğrusu dağdan yola geçtiğim için yorumlarım farklı tabi sanki uçuyorum hissi verdi tabi yokuşta yine bacaklar işbaşı yapıyor janttan ve 105ten memnunum carbon olmadığı için orta ağırlıkta diyebilirim ben tek sorunum seleden yana çektiğim acı onu çözücem inşallah iyi pedallar :)

@yns2ylmz Bende Canyon'dan buna geçtiğim için öyle söyledim biraz :) Başta işte daha düşük modele geçmenin moralsizliği vardı ama alıştım iyice. Spora götürüp getiriyor beni. Ulaşım amaçlı kullanıyorum. Sele sorunu ise bindiğimden beri hiç yaşamadım. Alışırsınız elbet. Güzel sele yani :)

@Umut Tekin Canyon kullansam satsam galiba bilmiyorum neyse moral vermeyeyim negatif anlamda önceki bisikletinizi tam bilmiyorum ama seviye olarak yukarı seviye olduğunu tahmin edebilirim.Sele valla yukardan yandan alttan her türlü güzel gözüküyor taa ki kmlerce pedallayana kadar bir sızı geliyor sonrasında ağrı oturamaz oluyor tayt alamadım onun yerine jelli içlik aldım onu bekliyorum :)

Geri