Carraro Cr Race 042 (2017) kullanıcısıyım, bisikleti biraz anlatmak istedim merak edenler için. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. 800 km yol yapmışım totalde. Bisiklet Sora setli, alüminyum kadro ve alüminyum maşaya sahip. Yaklaşık 9 kg civarı gayet hafif. 1.79 boy,79 bacak boyuyla 54 kadro kullanıyorum tam oluyor. 2017 Sora set akıcı ve hızlı bir sorun yaşamadım henüz. Yeni sorada fren kablolarıda gizlenmiş ve daha yumuşak tutuşu güzel. Bisiklet kullanıcılarından aldığım yorumlar hep olumlu yönde oldu. Renkleri daha başarılı olabilirmiş ama böylede tatmin edici.İlk baktığım 062 nin renklerini beğenmiştim fakat 105 setli ve cok daha pahalı. Sora şimdilik başlangıc icin fazlasıyla yeterli oldu bana. Genel özelliklerine zaten sitesindenden ulaşabilirsiniz. En uzun yolculuğum 105 km ile İzmir Foça maceramdı. Çalışma olan berbat ötesi yollara girmek zorunda kalınca jant akortu bozulsada, lastiklerin Schwalbe zırhlı lastik dedikleri dayanıklı olanlarından olması cok iyi oldu. İzmirden bir kaç fotoğraf attım. Almayı düşünenler için umarım bir fikir oluşturmuştur.