Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive 224

Scudo
@luneris Geçen sene ağustos aynından beri aktif olarak 224 kullanıyorum. 2 bin km ye çok yaklaştım toplam mesafede. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntım olmadı. 224 başlangıç bisikleti olarak iyi bir seçimdir, tavsiye ederim. Dağ bisikleti yerine şehir-yol bisikleti kırması bisikletleri seçmenizi öneririm. Daha çok rahat edersiniz. Sonra pişman olmayın. Ve mutlaka bisikletinizi almadan önce kısa mesafe bir kez kullanın.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@ÖmerMurat Teşekkür ederim tavsiyen için. Oraya da baktım şimdi, daha genel bir başlık olduğu birçok konu aynı anda konuşuluyor, aradan seçebildiklerimi seçtim :)

@ilberto

Teşekkür ederim. Kesinlikle dağ düşünmüyorum ben de. İlk tercihim Carraro' dan yanaydı ama Kron TX 300 modelini bayi önünde kısa süre denedim ve çok hoşuma gitti. Maalesef 224ü deneyemedim. Ama hakkında da olumusuz bir görüş duymadım henüz.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@luneris
whistle miwok 1510 aldım bugün satışını yapıp cube aim 29 alıyorum inşaallah bisikletimden mumnundum carrarodan vaz geçtim bilmiyorum neden ama bi anda soğdum diyebilirim

bende carraro 224 28 jant kullanıcıyım SİGMA 5.12 yol sayacı aldım. tekerlek ölçüsü nedir bileniniz var mı ?

@directedby o biraz lastik ebatı ile de ilgili sanırım. Tavsiyem tam sibop' un olduğu yerde yere bir işaret koyup tam bir tur sonra yine sibop' un denk geldiği yere ikinci işareti koyun ve aradaki mesafeyi metre ile ölçün.

Yanlış hatırlamıyorsam toplam santimetreyi milimetreye çevirerek wheel size olarak giriyorusunuz. Misal 310 cm 3100 mm gibi.

Birde youtubede " sigma 5.12wheel size" yazarsanız uygulamalı videosu vardı.

merhaba.

bu bisiklet hakkında birkaç sorum var çok merak ettiğim. cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

1- çamurluk ve sepet takılabilir mi sonradan?
2- maşadan kilitlenmesi gidondan kilitlemeye göre nasıldır?
3- üzerinde gelen elcikler, pedallar ve lastikler yıllar sonra yeni başlayan birine göre ideal midir?
4- v fren sistemi de disckiler gibi spreyli bakım gerektirir mi?
5- nakit 1100 tl civarı bu ürüne göre daha iyi diyebileceğiniz ürün var mı -aynı özelliklerde?

1- Sonradan takabilirsin ikisini de
2- Gidondan kilitlenene göre kıyaslama şansım olmadı gayet yeterli
3-Sadece elcikleri daha konforlu olanlarla değiştirilebilir. Pedal ve lastikler iyi sorunsuz
4- En fazla pabuçları değiştirirsin bakımvs masrafı diske nazaran çok daha az.
5- ben zamanında o giyat bandında alabileceğim daha iyi bir ürün olmadığı için aldım
6- mayıs ayında aldım satmayı düşünüyorum 700km yol yaptım henüz ilana koymadım ama satıyorum.

• Beğen
Tepkiler: p8800
@p8800
Bu kadar soru sormana gerek yok git al sadece sordugun sorularin hepsine ok

@hydrocon, kullanan birinden cevap bulabildiğim için şanslıyım sanırım. teşekkür ederim ilgiyle cevapladığın için.

maalesef ben henüz karar vermedim. üstelik alacağım zaman da sıfır olarak alıp kullanmak istiyorum. yıllar sonra tekrar bisiklete binecek olmak biraz çocuksuluk katıyor insana. :)

@p8800 aynı duyguyu bende yaşadım
2 secenek vardı bendede
Salcano ctiy fun 50
Carraro 224
224 seçtim ve parasına göre bence en iyi seçim

@Ersydn, ben de carraro 224 ve kron tx 250 arasındayım ama sanırım 224'ü seçerim gibi.

bisiklet başka bir olay gerçekten. çocuklaşıyor insan.

@Ersydn, ben de carraro 224 ve kron tx 250 arasındayım ama sanırım 224'ü seçerim gibi.

bisiklet başka bir olay gerçekten. çocuklaşıyor insan.

Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, frenlere neredeyse hiç bakım yapmama rağmen kayda değer bi sorunla karşılaşmadım.
Bisiklet üzerindeki ekipmanlar gayet yeterli ve iyi.

Tercih fiyatına göre güzel şimdiden hayırlı olsun [emoji106]

ücret bir kriter olmasaydı, 224 ü mü tercih ederdiniz yoksa,

28″ CARRARO SPORTIVE 330 mu olurdu tercihiniz? Neden?

@delphi911
Düz maşalı olduğu için 330'u tercıh ederdim en önce, ben nisan ayında Carraro 227 aldım disk frenli olduğu için. Amortisörün de iyi olduğunu düşünüyordum, şimdiyse neden olduğu enerji kaybı ve ekstra ağırlığını da düşündüğümde bir şey sağlamaktan çok kaybettiriyor diye düşünüyorum.

Ayrıca Sportive 330, 224'le kıyaslandığında epey bir bileşen (komponent) üstünlüğüne sahip. Aradaki fiyat farkı 1000 lira olsa da o değişiklikleri tek tek kendiniz yapmaya kalksanız muhtemelen 1000 lirayı çok aşarsınız.

• Beğen
Tepkiler: delphi911
Arkadaşlar mrh, bugün 225 alma konusunda son kararımı vermiş bulunmaktayım.bisiklet kullanma performansım sadece 10km lik sahil yolunda yani yeni öğrendim 40 yaşımda.iki satıcı ile görüştüm her ikisi de kadro boyu konusunda farklı yönlendirme yapıyor.biri kadro boyumun kesinlikle 41 diğeri ise 46 olduğunu söylüyor.boyum 1.60cm, iç bacak boyum 73cm, kilom ise 70kg.46 kadro boyunda tavsiye edilen 5cm lik boşluk kalmıyor.satıcı o ölçünün doğru olduğunu söylüyor, kafam karıştı.bugun birinden birini alcam, ama hangisi doğru ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Geri