Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@partagas57

Kredi kartiyla aliyorsan n11 veya gittigidiyorda daha ucuza gelir. Tabi sen bilirsin. Orda puanda veriyor karta. Yuzde 5 il. 11 arasinda indirimde oluyor. Gecen bi arkadas 940a mal etmisti

Scudo
arkadaşlar merhaba 230'um bugün geldi. kurulumu kendim yapmam gerekiyor, servis çok uzak ve araç da yok. ön teker demonte, hidrolik fren konusunda cahil olduğum için çekiniyorum. ön tekeri takarken yapmam gereken ekstra işlemler, dikkat etmem gereken bir şeyler var mı acaba?

montajı hallettim. şimdi test sürüşü ve servise kaşeletme zamanı.

Bu da benim 224üm.. Şu an çok memnunum belki ilerde lastiklerini inceltebilirim..

Dosyalar

• IMAG0890.jpg
    IMAG0890.jpg
    167,2 KB · Okunma: 63
  • Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
Merhaba arkadaşlar. Bende bugün 224 alarak araniza katılmış bulunmaktayım. Kadro boyu konusunda forumda da tartışıldığı üzere bende çok kararsızdım. Sonuç olarak 54 kadro aldım ve tam geldi. Boyum 1.87 ve iç bacak uzunluğum 89cm. Bisikleti bacaklarımın arasına aldığımda kadro ile aramda 2-3 parmak kadar bir aralık kalıyor. İnşallah yarın da resimleri paylaşacağım. Benim boyum civarındaki arkadaşlara faydası olur umarım kadro seçimlerinde.

Herkese merhaba istanbul kurtköy de carraro yetkili satıcısı ve yetkili servisi olarak hizmet vermekteyiz model ve fiyat konusunda herkese yardımcı olabilirim tel 0 216 378 07 13

• Beğen
Tepkiler: googoo__
merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum boyum 1.50 ve carraro sportive 222 almayı düşünüyordum sadece hafta sonları sahilde vs kullanmak için biraz araştırınca bu modelin tek kadrosu olduğunu öğrendim o da 43 çok mu büyük gelir bana ne dersiniz?fikirlerinizi almak istiyorum

Arkadaşlar merhaba 700x40c yazıyor lastiğin üzerinde

bu lastiği değiştirmek istesem
700x(?) ? hangi aralıkta olabilir.

bu değerler 28x? şeklinde ifade edilirken hangi aralıktakileri alabiliriz.

Teşekkürler şimdiden

Merhaba ben carraro sportive 224 almayı düşünüyorum ancak şehir bisikleti olduğu için de çekiniyorum. Çünkü ben uzun yol yapmak istiyorum ve öğrenci olduğum için de çok fazla para ayıramıyorum. Salcano xrs 040 ile Carraro sportive 224 arasında çok düşündüm ve salcanonun çıkarttığı problemlerden ve özellikle aldıktan sonra fiyatının yarısı kadar da bazı parçalarına para harcamak zorunda kalınıldığı için vazgeçtim. Ancak dediğim gibi Carraro 224 ile uzun yol yapabilmem mümkün mü ve bir de gidonunu yol bisikleti gidonu ile değiştirmeme gerek var mı? Gerçekten yardıma ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkür ederim.

@KayraHan
doğrudan yol bisikletlerine baksanız ya

-pardon ben uzun yolda sürmek istiyorsunuz diye anladım, 224 ile uzun yol-tur yapabilirsiniz

@KayraHan

carraro 224'ün gidonunu yol gidonu ile değiştiremezsin, çünkü hem amortisörlü bisiklette yol gidonu kullanamazsın, hem de fren ve vites kolları hiçbir şekilde uymaz.
ayrıca salcano için de öyle sürekli extra masraf yapma durumu yok? bunu kim söyledi sana?
carraro 224 ile uzun yol yapabilirsin, evet. hem şehir içi kullanımı, hem de uzun turlar için verimli bir bisiklettir.
yol bisikleti ile uzun tur yapmak imkansız değil ama zor, çünkü hem bagaj takamazsın, taksan da fazla ağırlık yükleyemezsin, hem de uzun yolda hassas lastikler ile başın derde girebilir.

bence sen ne istediğinden tam emin değilsin, bisikleti ne amaçla alıyorsun, bunu irdele ve seçimini ona göre yap.

• Beğen
Tepkiler: özgülbisiklet
@obezkirpi teşekkür ederim arkadaşım parayı tamamladın ilk fırsatta gidip alacağım sabırsızlıkla bekliyorum :))

@Gökhan BİROL uzun yol yapacağım evet lakin güzergahımı da engebeli değil daha düz yollar üzerinden seçmeyi düşünüyorum. Hem hız açısından hem de hafiflik açısından yol bisikleti düşünmemin sebebi bu. Yanıma bisiklet hariç 20 kg Yük almayı planlıyorum. Gidonu yol bisikleti gidonu ile değiştirmeyi sormamın sebebi de carraroyu yol bisikleti gibi modifiye edip edemeyeceğimi öğrenmek. Lastikleri de ona göre değiştireceğim tabi ilerleyen zamanlarda bisiklete iyice alıştıktan sonra. Amortisörlü olduğunu biliyorum lakin yanlış bilmiyorsam carraro 224'ün amortisörü kilitleniyor ve kilitleyip kullanmak istiyorum. Ilginiz için çok teşekkür ederim. Düşüncemi umarım düzgün açıklayabilmişimdir. :)

Arkadaşlar kart sorunumu hallettiğim an bende Sportive 224 ile aranıza katılacağım inşallah. Abilerim ve arkadaşlarım bu sportive serisine dağ lastiği yada o işlevi görebilecek bir lastik takmak mümkün müdür ? Ayrıca boyum 1.71 hangi kadro boyunu tercih etmeliyim ? 1 aydır kredi kartı arıyorum ve çözeceğim inşallah. Aklıma takılan sorular bunlar yanıtlarsanız sevinirim arkadaşlar.

Bir de Carraro Sportive 321 mi yoksa 224 mü daha iyi olur benim için?

@KayraHan

1. hocam sana bu bilgileri kim veriyor? onunla beni bi tanıştırır mısın?
  2. 224ün maşası kilitlenmiyor.
  3. yol bisikleti lastiği o jantlara olmaz. o lastikler o bisikleti taşımaz. taşısa da uzun ömürlü olmaz.
  4. madem kilitleyeceksin o zaman neden amortisörlü bisiklet alıyorsun? sabit ile amortisörlü maşa arasında neredeyse 1,5 kg fark var. amortisör ağır çeker.

vazgeç bu sevdadan. şehir bisikleti ve yol bisikleti farklı bisikletlerdir ve birbirine benzetilmeye çalışılamaz.
çok pişman olursun. ben artık sana bir şey demeyeceğim. kendin bilirsin. ben diyeceğimi dedim. forumdaki 2000 küsür kişiye sorsan, hepsi de benim söylediklerimin aynısını söyler.

Arkadaşlar boyum 1.60 sportive 225 almayı düşünüyorum hatta hafta sonu alıcam ama 46 kadro büyük gelir diyorlar. Daha küçüğü yokmudur bilgisi olan varmı

@Gökhan BİROL teşekkür ederim bilginiz için tavsiyenize uyacağım. Farklı yerlerden araştırıyorum herkes farklı şeyler söylüyor haliyle ben de bana mantıklı geleni değerlendirmeye çalışıyorum. Tecrübelerinize güveniyorum yardım için çok sağolun.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@Gökhan BİROL ufak bi düzeltme yapayım, 224 ün maşası kitleniyor. (belki eskilerde yoktur ama yenilerde var)

Geri