herkese merhabalar
ben de oğluma doğum günü hediyesi bisiklet almaya gidip 225 alarak aranıza katılmış bulunuyorum
gerçi yaklaşık bir aylık araştırma süreci sonunda carraroda karar kılmıştım ama bugün için niyetim sadece oğluma bisiklet almaktı
mat gri modeli görüp 51 kadroyu deneyerek çok rahat edince (boy 180, iç bacak 83) bi de üstüne test sürüşü yapıp bisikletin yolda akışını görünce aklım başımdan gitti
kasada ödeme yaparken buldum kendimi
batıkent karani bisikletten aldım
veysel amcayla tanıştım yılların bisiklet ustası bir yandan sohbet ettik bir yandan montajı tamamladık
ben 227 almaya niyetliyken veysel amca "amacın gezip tozmaksa, gidondan kilit ve vitesi çok farketmeyeceksen ki etmezsin 225 al hatta 224 al bence" diyerek niyetinin sadece para kazanmak olmadığını gösterdi
daha önce internet alışverişlerinde birkaç sıkıntı yaşayıp karşılığında muhatap bulamadığım için gidip bayiden almaya karar vermiştim
iyi ki de öyle yapmışım diyorum şimdi...1200 TL dokuz taksitle aldım...mutlaka internette daha uygun fiyata alabilirdim ama montaj ve servis bence bisikleti almaktan daha önemli...
Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
bu arada oğlana da bianchi hot wheels aldım
baba oğul gezeceğiz inşallah...