Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar Carraro 225 aldım. Bisikleti biraz önce kullandım. Gayet güzel bisikletmiş. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Scudo
@ozkanko
Lastiğin üzerinde minimum ve maksimum basınç değerleri yazıyor. Kilonuz var lastiklerin ezilmemesi için maksimum değer yakın bir basınç değeri belirleyerek hava basın derim. Az hava basarsanız lastikler ezilebilir yanaklara zarar verir. Çukurlara girdiğinizde lastik janta yaklaşır iç lastiğe zarar verir. Ayrıca sürüşünüz çok akıcı olmaz. Fazla hava basarsanız ufak bir çukurda dahi patlamalar yaşayabilirsiniz. Forumda sizin kilonuz da biri maks değerin üzerine çıkarak hava bastığında patlamalar yaşayabildiğini yazmış.

@Metawox
Bu arada 6-9 bar mı yazıyor 6-9 psi mi yazıyor. 1 bar yaklaşık 14.50 psi a eşittir. Lastiğin psi aralığı 6-9 psi olamaz diye düşünüyorum.

@Metawox
Pardon hocam, söylediğiniz gibi bir birim hatası yaptım, yanlış hatırlamışım :) 4.0-6.5 bar; yani 55-95 psi yazıyor benim 330'un lastiklerde

Vee bisikletim geldi arkadaşlar kurulumunu yaptım hemen bir test sürüşüne çıktım eski bisikletimden sonra fazlasıyla rahat ve akıcı bir bisiklet.Garantisinin başlaması için yapmam gereken birşey varmı.

Dosyalar

• IMG_20150704_124011.jpg
    IMG_20150704_124011.jpg
    192,4 KB · Okunma: 67
@sebahattin atalay
Selenin ön kısmı şaha kalkmış zarar verir size sele borusu ile bağlantı kısmını gevşetip ortalayıp sıkın. Sele ile gidon ayarı diye aratın bulursunuz daha detaylı bilgi

@sebahattin atalay
Ne kadara mal oldu ve nerden aldınız mahsuru yoksa öğrenebilir miyiz

@salcano-izmirli
Uyarının için teşekkürler hocam ayarlarım.
@salcano-izmirli
Hızlı aldan aldım 1385 TL idi 25 TL hızlı al verdi 100 TL de maximum karta verdi 1260 TL ye mal oldu toplamda 9 taksit.

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
@TorukMactoo
btween kablosuz km sayaci var onu kullaniyorum 59 79 tl iki modeli var count 8 olan i alabilirsin 79 a

ama tafsiyem sigmanin decatlon da sts olan modetlo yani kablosuz olani

120 130 civari. farki ne dersen
isiklk gecede rahat kullanirsin. hem gunluk hem toplam yaptigin yolu gosteriyor fazladan 7 8 ozelligi de var
almisken 50 tl fazla ver onu ak derim

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
@Altınbaşak

@mersault

@özgür duygu

@Metawox

@mersault

Bu gün pabuçları söktüm zımpara ile her ikisini de güzelce zımparaladım. Yerine güzel ayarını yaparak taktım. Sonuç mu? Gaaaaaaaarrrççç devam :) sanırım böyle yaşamaya da devam. Sorun üzerine çalışan ve çözüm bulan var mı. Mesela ötüyordu pabuçları... İle değiştirdim artık ötmüyor. Ya da açısını şöyle yaptım ötmüyor. Vs vs. Somut çözüm :)

Şöyle bir bisiklet askısı düşünüyorum duvar için. 40 TL gibi bir ücrete satılıyor internette. Aslında evde kendimiz de 2 adet L çubuğu duvara sabitleyerek yapabiliriz. Temaz yerine de sünger tarzı bir malzeme koyarsak bundan farkı kalmaz sanırım. Yer konusu büyük problem oldu evde, siz ne dersiniz?

http://www.merkezbisiklet.com/urun_imgs/ur_1087_973.jpg

@salcano-izmirli Orası düşündürüyor hocam... Yatağın üzerine asmayı düşündüm bir an, sonra düşme ihtimali aklıma geldi, tırstım :) Bilemiyorum, basit metal parçasına da 40 TL vermek biraz garip geliyor

@Ahmet Teke
Bence bu 40 tl lik parça bile şüpheli duruyo taşıma konusunda çünkü sportiveler iri ve ağır

@Ahmet Teke
Sorma kardeş bizim hanım da bisikleti eve almıyor. Bodrumda tutuyorum. Balkona da koyamadım. Ben de şöyle bir askı gördüm maliyeti de uygun ama kullanım amacına ve asılacak yerin durumuna göre sıkıntı çıkabilir.

Bir şekilde şunu halletsek iyi olacak aslında :)

@Metawox
Askılık şeklinde modellerde var . Olmadı

Geri