Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

ben de 880 aldım çankaya sundudan 224 ü peki 327 ye ne dediler?

Scudo
Arkadaşlar bisikletlerinizi kullanırken hangi ayakkabıları tercih ediyorsunuz? Kısa veya eğer uzun turlarda ayakkabı tercihiniz değişiyor mu? Benim eski mtbden kalan decathlondan aldığım şunun sanırım bir alt modeli ayakkabı var : http://www.decathlon.com.tr/media/828/8283630/zoom_a1242afc5c254bd2a3403cd6e2472875.jpg

Şimdi alternatif bir ayakkabı daha almak istiyorum örneğin şöyle bir koşu ayakkabısı nasıl olur: https://www.yalispor.com.tr/uploads/6f1c495deb.jpg fikirlerinize ihtiyacım var.

Pardon yanlış anlamışım ozaman aklım hep 327 de kalite ve vitesden dolayı ama butce sorun iste annem alıcak 224 alalım diyor.

Bisiklet tasiyicisi kullanan var mi arkadaslar

@drbekirr
hocam kusura bakmayın, şu ara foruma giremedim.
Evet sele üstü çantama telefon koyabiliyorum.Aliexpress'e bakarsanız bir çok alternatif var.
İyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: akndgl
Arkadaslar sorum ilginc gelebilir belki ama sormak istedim.Is yerine bisikletle varip geliyorum hergun ve sabahtan aksama kadar bisiklet gunesin altinda duruyor ve resmen bisiklet gunesten kavruluyor.Gunesin bisiklete ve donanimina bir zarari olurmu.Ne bileyim vites ve fren kablolarina, tekerlere ve diger aksamlarina falan.

• Beğen
Tepkiler: Hiko
@mustafa_sayar01

Evet bu durumu ben de merak ediyorum. Bisikletlerimizi mecburen balkonda tutuyoruz ve halen üzerlerine örtecek bir şey ayarlamadık.

@mustafa_sayar01
Yağlama yaptın mı hiç.

@kursatihtilali
Ben kullanıyorum. Mosso yt-4 diye bir modeli var hepsi buradadan aldım 150 tl idi gayet başarılı daha ucuza kaçma zaten. Kaçacaksanda kancaların kalitesine bak çok önemli

@mustafa_sayar01
Kısa vadede sorun çıkaracağını sanmıyorum. Fakat şöyle de bir gerçek var aluminyum metal olduğundan sıcaklığa maruz kaldığından illaki genleşme yapıyordur. Kısa vadede bisiklette gözl görülür bir zarar placağını samıyorum fakat uzun vadede metal yorgunluk süresini kısaltabilir diye düşünüyorum. Üzerindeki boya da sonuçta kimyasal. Farklı sıcaklıklara maruz kalınca ne olur bilmem.

• Beğen
Tepkiler: mustafa_sayar01
@Metawox
Bisikleti alali bir bucuk ay oldu 10 km de anca binilmistir.Yeni oldugu icin yaglamada falan yapilmadi henuz.

@Metawox
Bizim sportiveler in boyası çok kaliteli gelmiyor bana özellikle çıkartmaları üzerine vernik atılmamış ondan kalkabilir gibi aşırı derecede ısınınca. Ama tabi bu dayanıklılık ile alakalı sonuçta

Boya çok önemli değilde asıl tahribat lastikler görmekte. Lastiklerin en büyük Düşmanıdır Güneş ışınları. Yolda kalmama adına üstüne bir branda serebilirsin.

@mustafa_sayar01

Merhaba carraro sportive 321 veya bianchi touring 821 almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz kullanan varmı carraro 327 güzel fakat amortisörlü benim ona ihityacım yok çünkü bizim burda yollar mükkemmel

@Ömer Özdaş

fiyat normal gibi..aslında 865 tl ye internette vardı..gözüm yemedi..35 tl fazla verem görerek alayım dedim...şimdi bisiklet hakkında taviyeleriniz nedir? neyi yapayım neyi yapmamalıyım???

Doğru ya kafam karıştı tourning 730 dicektim ne dersiniz 321 mi 821 bianchi mi

Geri