Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Corazon685 cst marka otis modeli. lastiklerinizi kastetmiştim

Scudo
@yahya09 tesekkur ederim haklisin hocam 330 amortisor yok ancak bu 230 modeli.

soportive 225 de jant akort sorunu yaşıyan varmı acaba?

@VeXoR evet aşırı kaçtı akort inşallah en yakın zamanda düzelttiricem

@kumuşi Hocam bişey takılmış da açılmış sanki, sürtmüş bir yere sanki. Ya da kimyasal madde teması mı oldu? Ya da sıcak bişey mi sıçradı? Durduk yere olmaz bence bu

• Beğen
Tepkiler: yahya09 ve kumuşi
@Ahmet Teke benim hatırladığım herhangi bir darbeye maruz kalmadı ama tabi % yüz emin olamayız..belki eksilerdeki soğuktan diyebilir miyiz bilmiyorum,çünkü daha alalı bir hafta olmamıştı karda çıktım..büyük olan pürüz o aralar gözüme çarptı.
kimyasal ile de hiç temizlemedim sabunlu nemli bez genelde..sıçramış desek illa ki leke de olurdu diye düşünüyorum..ayrıca zincirden dolayı kadro alt demirleri yağ lekeleri ile doluyor ve silince geçiyor hep dolayısı ile yağdan da değil ek olarak...
çözüm olarak napabiliriim acaba..kadro alüminyum da değil izler fotoğraflarda da görüldüğü üzre üzerindeki şeffaf giydirme olan marka etiketinde diyelim..
aklıma şu geliyor firmadan o etiketler temin edilebilir mi haliyle uygulamayı da yapmaları gerekir çok masraflı mı olur çok soru sordum :bsmagryr:
vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

@kumuşi Açıkçası ben uğraşmazdım. Fazla kısmı ince hareketle kesip keyfime bakardım. Ben biraz umursamazım bu konuda. Hiç takmıyorum

bisikleti yeni alan varsa carraro hediye veriyormuş sitesinde yazıyor bi baksın isteyen

kayıt no nedir nerede yazar acaba faturada filan mı.?
@seko28

ilk formu dolduruyosun orda bi no veriyor sonra iletişime geçicen sanırım satın aldım diye bende şimdi gördüm tam bi bilgim yok yarın arayın sorun ufakta olsa bi şeyler yollarlar umarım

• Beğen
Tepkiler: kumuşi
@seko28 uyarın için teşekkür ederim formu dolduruyorum..acaba formdaki mesaj kısmına ne yazdınız:) karar veremedim ne yazacağıma

allahınız varsa bana verirsiniz yazdım :D:D ama sonra carraro alanlara verdiklerini görünce carraro almadıgımı farkettim bi hüzün çöktü üstüme :D

Arkadaslar oncelikle herkese selamlar sevgiler bu forumdaki ilk mesajim , baslik sayesinde cok sey ogrendim herkese tek tek tesekkur ederim yorumlari icin. bisiklete cok gec merak saldim maalesef bisiklet surmeyi 28 yasinda ogrendim diyebilirim son 3 yildirda işe gidip gelirken ufak sehir ici gezilerde kullaniyorum.Kron xc 250 kullaniyorum. Sizlerinde yorumlari sayesinde bir cs 227 kullanicisi olacagim insallah. Hic teknik bilgim yok hemen hEmen biraz gorsel olarak begendigim icin biraZ da sizin yorumlariniz sayesinde bu karari verdim. Antalyadaki su magaza ilanini degerlendirirseniz sevinirim yeni almis olanlar var ise eger sadece fiyat olarak resme yakindan baktigimda lastigin cst oldugunu farkettim yani yorumlariniza bakarak bunun gercekten 2016 model oldugunu anliyorum... cok uzattim kusura bakmayin sonuc olarak fiyat nasil daha asagi cekebilirmiyiz tesekurler simdiden
Screenshot_2016-04-11-12-26-29.png

• Beğen
Tepkiler: yahya09
hediye ne veriyorlar acaba ? :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sspl otis lastiklerimden memnunum, çok seri, çok ince değil, kalın hiç değil, virajlarda sıkıntı yaratmıyor, benim istediğim gibi bir lastik. Siz ne kullanıyorsunuz ?

Arkadaşlar bir aydır aktif olarak okuyorum. En fazla 1100 TL ye carraro istiyırum sıfır istiyırum.

Sizce düz maşa mı amortisörlü maşa mı tercih etmeliyim. Çok fazla farkı olur mu. Bozuk yolda kullanöayı düşünmüyorum. En fazla köy asfaltı.

Napimmm bana bir yardım....

Geri