Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@hakanyuc

Baktın mı tura. Strava üyeliğin var mı? Takip edeyim.

Scudo
@Musa_06-18

Anladım hocam, cevapladığınız için çok teşekkür ederim.

Şehir bisikletlerine alternatif olarak forumda bir arkadaşımız 29"ER dağ bisikletini şehir bisikletine çevirmişti araziye uyumlu oluyordu bu şekilde.

Tabiki tam olarak bir şehir bisikleti olmaz o ayrı :)

Arkadaslar gidin merida falan alin arkadasimda 225 var esek olusu gibi. Celikten farki yok

@alperenakal
Vay arkadaş. Ne mesaj ama :koptum: Hemen çıkıyoruz arkadaşlar :ckkmk:

Merhaba.Foruma yeni üye oldum.Carraro 224 Sportive Bursada 990 gibi bir rakama buldum.Tavsiye edermisniz?

@ErkanT.

Disk fren lüks dersen tavsiye edebilirim. Yoksa 225 al derim.

Arkadaslar 2 hafta kadar oldu carraro sportive 225 (2016) modeli ile araniza katildim insallah ufak bir sorun var sanirim vitesgecislerinde sorun yok hemen geciyor ama bazi viteslerde surtme oluyor gibi ses gelmiyor ama gobekten pedallarken o hissi aliyorum ne sorun olabilir acaba

@Cako92 sıfır ürün

Satıcıyla görüşürken 227 verelim dedi 1500 liraya.Biraz Kafamı karıştırdı kararsız kaldım

• Beğen
Tepkiler: WWL
@ErkanT.
1500'e iyi gibi geldi bana. Eski üründür elinden çıkartmak istiyordur. Sıfır olduktan sonra sorun olmaz.

@ErkanT. Ben ikinci el aldım 224 600 liraya 3-5 kere anca binilmişti yeni başlicaksan tavsiye ederim. Sonrasında zaten istediğin bisiklet kafanda canlanıyor iyice ben memnunum. Yalnız ön freni ciyaklıyor namussuzun sanırım hepsinde öyleymiş bi arkadaş daha şikayetçiydi haftasonu öndeki tamponlara zımpara yapıcam bakalım geçickmi.

Bende 227(2016)yi o fiyata alabilirim umarım :(

Arkadaşlar bisikleti alalı 2 hafta civarı oldu ilk bakım ne zaman olmalı ?

@ismeyu
Her zaman :) Her sürüşten önce kontrol ederim sağı solu oynuyor mu diye. 100-150km de ise zincir ruble bakımı yaparım. Birde bisikleti her zaman silerek temizler (ıslak mendil) temiz tutarım.

(link)
(link)
(link)

Tavsiye ederim.

@ismeyu

Özel Mesajda sorduğun soruya istinaden bu duruma dikkat ederek tekrar sürüş yapmanı tavsiye ederim.
1484681_10152900593022599_9182125634320228738_n.jpg a5b66c30f95452a87e08a2291cdcabdd.jpg

@ErkanT.

@Okorkmaz

Fiyat iyi geldi değil mi :) 1881 TL 2017 Liste Fiyatı. Şekil dışında değişiklik yok gibi.

@Musa_06-18
Aynen fiyat iyi geldi, hatta bu konudaki kararsizligimi bile ortadan kaldirdi :)

Bisiklet center en hesaplı fiyatı verir ancak servis beklentiniz kesinlikle olmasın. Şehir dışından kargoyla getirtmiş gibi düşünün.
Aldıktan sonra toplamasını bile yetkili servislerden birisine yaptırın derim.

Arkadaşlar carraro 225 kullanısıyım gidon olarak ne kullanıyorsunuz bisiklet orjinal hali ilemi kullanıyorsunuz veya değiştirdinizmi ? yada tavsiye ettğiniz sürüş rahatlığı yüksek olan gidon tavsiyeniz varmı ve ayrıca sele içinde geçerli bu sorum teşekkürler

Geri