Arkadaslar 2 hafta kadar oldu carraro sportive 225 (2016) modeli ile araniza katildim insallah ufak bir sorun var sanirim vitesgecislerinde sorun yok hemen geciyor ama bazi viteslerde surtme oluyor gibi ses gelmiyor ama gobekten pedallarken o hissi aliyorum ne sorun olabilir acaba
@ErkanT. Ben ikinci el aldım 224 600 liraya 3-5 kere anca binilmişti yeni başlicaksan tavsiye ederim. Sonrasında zaten istediğin bisiklet kafanda canlanıyor iyice ben memnunum. Yalnız ön freni ciyaklıyor namussuzun sanırım hepsinde öyleymiş bi arkadaş daha şikayetçiydi haftasonu öndeki tamponlara zımpara yapıcam bakalım geçickmi.
@ismeyu
Her zaman Her sürüşten önce kontrol ederim sağı solu oynuyor mu diye. 100-150km de ise zincir ruble bakımı yaparım. Birde bisikleti her zaman silerek temizler (ıslak mendil) temiz tutarım.
(link)
(link)
(link)
Tavsiye ederim.
@ismeyu
Özel Mesajda sorduğun soruya istinaden bu duruma dikkat ederek tekrar sürüş yapmanı tavsiye ederim.
Bisiklet center en hesaplı fiyatı verir ancak servis beklentiniz kesinlikle olmasın. Şehir dışından kargoyla getirtmiş gibi düşünün.
Aldıktan sonra toplamasını bile yetkili servislerden birisine yaptırın derim.
Arkadaşlar carraro 225 kullanısıyım gidon olarak ne kullanıyorsunuz bisiklet orjinal hali ilemi kullanıyorsunuz veya değiştirdinizmi ? yada tavsiye ettğiniz sürüş rahatlığı yüksek olan gidon tavsiyeniz varmı ve ayrıca sele içinde geçerli bu sorum teşekkürler