Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
G2 ara boru 76cm yerden yükseklik benimde bacak boyu 76cm birkaç cm boşluk kalıyor ayakta 2 3cmde ayakkabıdan geliyor buna göre hesap yapın bence 78cm bacaga 52 tam olur

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
G2 ara boru 76cm yerden yükseklik benimde bacak boyu 76cm birkaç cm boşluk kalıyor ayakta 2 3cmde ayakkabıdan geliyor buna göre hesap yapın bence 78cm bacaga 52 tam olur
Aykkabıyı hesaba katmadım ama normalıde o değil mı zaten? Ölçüler farklılık gösterir ama pejonun yol bisikletinı denedım uzerıne cıkıp 50 kadro ıdı tam oluyordu bana ayakkabı ıle. Boşluk 3-4 cm felandı

Aslında forumdan bırını bulsam ankarada olan denerım bu hafta gıdıp.

Benzer mesajları referans alarak 50 sectım bende inş yanılmamısımdır :)

Edit
Arkadaş ıle bırebır olcum
Gravel bisiklet sayfası

Edıt2
Eklı foto

Dosyalar

• Screenshot_2021-05-19-20-50-47-165_com.opera.browser.beta.jpg
    Screenshot_2021-05-19-20-50-47-165_com.opera.browser.beta.jpg
    51,2 KB · Okunma: 11
Son düzenleme:
Merhabalar sayın forum üyeleri geçenlerde sportive 227 almaya karar kıldım fakat kadro boyunda kararsız kaldım boyum 1.70 iç bacak boyum 80 cm 41 46 51 kadro boyu seçenekleri var internetten alacağım için deneme fırsatım olmayacak maalesef fikir verirseniz sevinirim.

Merhabalar sayın forum üyeleri geçenlerde sportive 227 almaya karar kıldım fakat kadro boyunda kararsız kaldım boyum 1.70 iç bacak boyum 80 cm 41 46 51 kadro boyu seçenekleri var internetten alacağım için deneme fırsatım olmayacak maalesef fikir verirseniz sevinirim.
46 iyi gibi. ölçülerden emin misiniz 170 e 80 biraz hatalı gibi yada bacaklarınız uzun biraz. 41 küçük olur tahminim genelde bayanlara oluyor en küçük kadrolar. 174 -78 e 46 kadro 224 kullanıyorum

80cm bacak boyu kesinse 51 kadro alın ayrıca satıcıya ara borunun yerden yüksekliğini sorup öğrenin

Herkese iyi hafta sonları dilerim.
Ayna kol en büyük dişlideyken senkronize olarak çıt çıt ses alıyorum ses uzun tel parçasından yada pedaldan gelmiyor ona eminim. Sedece ayna kol 3. Dişlideyken geliyor biraz rahatsız oldum bugün açıkçası sebebi ne olabilir? Tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.20210522_175939.jpg

Ayna kol en büyük dişlideyken senkronize olarak çıt çıt ses alıyorum ses uzun tel parçasından yada pedaldan gelmiyor ona eminim. Sedece ayna kol 3. Dişlideyken geliyor.
Arama kısmına çıt çıt yazınca birçok başlık ve mesaj geliyor, forumda birçok arkadaş aynı sorunu yaşamış. Belki sizinki de bunlara benzer bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

Benim aklıma ise sadece aktarıcı ayarı geliyor, zincir aynakol dişlerine tam oturmadığı için çıkıyor olabilir mi ses?

Arama kısmına çıt çıt yazınca birçok başlık ve mesaj geliyor, forumda birçok arkadaş aynı sorunu yaşamış. Belki sizinki de bunlara benzer bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

Benim aklıma ise sadece aktarıcı ayarı geliyor, zincir aynakol dişlerine tam oturmadığı için çıkıyor olabilir mi ses?

Baktım o konuya hocam,bahsedilenlerden kendi yapabileceğim bazılarını uyguladım ama sonuç alamadım.Göbeğin sökülüp yağlanması gibi çözümler var o konuda göbeği ben sökmedim tabi ama ondan olduğunu sanmıyorum.Ya büyük dişli setinde bir sorun var, ya zincirde,yada büyük dişliye geçince balans yapıp bir yere sürtüyor...Amma velakin çözemedim.

Ayna koldaki çıt çıt sesinin sebebini buldum ama gülmeyin 😄 Bisikleti geçen hafta aldım 2018 model ama 100km den a kullanılmış bir Sportive...Ayna kol Son dişlideyken çıkan çıt çıt sesin sebebi alındığından beri sökülmemiş olan ayna kol üzerindeki sticker mış 🙂👍20210523_135055.jpg

Ayna koldaki çıt çıt sesinin sebebini buldum ama gülmeyin 😄 Bisikleti geçen hafta aldım 2018 model ama 100km den a kullanılmış bir Sportive...Ayna kol Son dişlideyken çıkan çıt çıt sesin sebebi alındığından beri sökülmemiş olan ayna kol üzerindeki sticker mış 🙂👍264879 dosyayı görüntüle
Onu sökmenize gerek yok ona temas ediyorsa ayarsız olduğunun(limit ayarı) işareti. Onu orada bırakarak ona sürtme olduğunda ayarsız olduğunu anlayabilirsiniz. :)

Carraro sportive 321 3x7 aynakolu 1x7 yapabilirmiyiz bilgisi olan varmı

Merhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır 328 modelini bekliyordum. Bayiyi o kadar sıkıştırdım ki adam beni akşam onda aradı :) Bisiklet buldum 56 ve 48 Kadro var dedi. Ben aslında 52 kadro istiyordum. Ama mosso ya yakın zamanda gelen zam carraroya da gelebilir korkusu ve sıfır bisiklet bulunamama sıkıntısından 56 kadro sipariş verdim. Boyum 1.86 sizce büyük mü olur.

Merhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır 328 modelini bekliyordum. Bayiyi o kadar sıkıştırdım ki adam beni akşam onda aradı :) Bisiklet buldum 56 ve 48 Kadro var dedi. Ben aslında 52 kadro istiyordum. Ama mosso ya yakın zamanda gelen zam carraroya da gelebilir korkusu ve sıfır bisiklet bulunamama sıkıntısından 56 kadro sipariş verdim. Boyum 1.86 sizce büyük mü olur.
48 kadronun küçük geleceği kesin. Bence ikisini düşününce doğru kadro tercih etmişsiniz. Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Thelaz ve everhard
1.87 boy ile 56cm kullandım, büyük gelmeyecektir.

• Beğen
Tepkiler: Thelaz ve everhard
Dostlar merhaba, yaşadığım şehirde bisikletçiden Carraro Sportive 324 için 3.150₺ , Carraro Sportive 328 için 3900₺ fiyat aldım. İlk bisikletim olacak sizce hangisini almalıyım, hangisi daha uzun ömürlü olur.

Dostlar merhaba, yaşadığım şehirde bisikletçiden Carraro Sportive 324 için 3.150₺ , Carraro Sportive 328 için 3900₺ fiyat aldım. İlk bisikletim olacak sizce hangisini almalıyım, hangisi daha uzun ömürlü olur.
çok bi fark yok gibi. dişli oranlarıyla birinde yokuşları daha rahat çıkarsınız oda 328. aktarıcı olarak ben tourney acera ve grx kullandım hobi olarak kullanan birisi için büyük farklar yaratmıyor. altus deore farkınında çok olacağını sanmam.

çok yokuşlu yerlerde kullanacaksanız 328 yoksa 324 alın kalan para ilede aksesuar giyim gibi harcamaları yaparsınız

Geri