Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@onur mutlu Hayırlı olsun yeni bisikletiniz. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. En kısa sürede detaylı fotoğraflar bekliyorum sizden. 50 kadro nasıl duruyor merak ediyordum :) Çok iyi oldu.

@Kazım kuru55 Bana bisikletçi Plus+ önerdi. Aynı modelin birde VELO marka olanı var. Tercih size kalmış.

• Beğen
Tepkiler: onur mutlu
Scudo
@Emin ak Hayırlı olsun yeni bisikletiniz. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

@sivribey
plus olanin al bence hocam.50 tl biraz pahali gibi geldi.sadece renk farki var gibi gorunuyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Velo ile çok benzerler. Tek farkı fiyatı gibi

• Beğen
Tepkiler: sivribey
arkadaslar barendli elcikmi yoksa kelebek gidonmu ? ikisinide kullanip tecrubelerini anlatan olursa cok sevinirim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: musaataseven
@yahya09

Bu soruyu bende soracaktım :) Kelebek gidonda sanki biraz daha yakından tutuluyor gidon. Rahatsız eder mi bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Arkadaşlar 1 aydır aralıkız forumu takip ediyorum bağımlısı oldum desem yeridir. 227 almaya karar verdim ancak temmuz gibi alacağım. İnternette biraz piyasa araştırması yaptım ancak fiyatlar liste fiyatına yakın 1600 lira civarlarında nakit alacağım için bayilerde daha ucuza alma şansım var mı ? Yoksa yaz geldiği için mi fiyatlar biraz böyle uçuk...

@yunuskent

Merhabalar,

linkteki bisiklete bakın bence, hatta telefonla da teyit almayı deneyin. 2015 olması hiç önemli değil, hatta bence daha iyi, eğer ellerinde varsa fiyat oldukça makul, peşin 1,366 TL ki bence bu rakamda bile pazarlık payınız olur, saygılar.

(link)

Arkadaşlar Carraro sportive 330 alma arefesindeyim. Specialized sirrus sport ile arasında gidip geliyorum. Kullanıcı veya bisikletleri bilenlerden bir fikir verebilecek olan var mı? İlk bisikletim olacak. Her iki bisiklette siparişle geleceği için deneyemeyeceğim.

@anotherbrick Burada Carraro deriz :) Bisiklet siparişle de gelecek olsa bir bisikletçiye git kadro denemesi yap bence.

@Musa_06-18 teşekkür ederim...işten güçten fotoğraf çekme firsatim olması henüz..bi taraftanda zil,aydınlatma,km saati sele üzeri çanta ve suluk tutacağı bakınıyorum...belkide resmi aksesuarlar tamamlanınca cekmeliyim ne derseiniz?

@onur mutlu Sade olsun deriz :)

@onur mutlu Birde alacağın ekipmanlarda ikinci el bölümüne bakabilirsin. Ben km saatini öyle aldım mesela.

• Beğen
Tepkiler: onur mutlu
@Musa_06-18
Kelebek gidon, içinde barendli tutunma pozisyonunu da barındıran enteresan bir tasarıma sahip. Yanlardan tutunca barendli, yere paralel ayarlayıp önden tutunca drop bar benzeri bir pozisyon sunuyor. Gerisinden, fren vs. lerin olduğu yerden tutunca, dik oturmaya imkan verebilen çok seçenkli bi gidon. Hatta totalde araba direksiyonu gibi de kullanılabilir, yandan kıyıdan köşeden tutunca [emoji4] bilekleri dinlendirmeye imkan da vermiş oluyor. Alıpta pişman olanı ben duymadım. Totalde amacı/konumlandırılması için uzun yol diyebiliriz. Bana göre dezavantajı: bisikleti biraz koca kafa yapıyor, dar yerden geçişte, kapı eşiğinden geçirme gibi durumlarda düz gidon kadar kompakt değil.

Selamlar...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Scherwin Dediğiniz gibi takınca bisiklet arabaya benziyor resmen.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Geri