Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Barisbu Merhaba, geçmiş sayfalara göz atarsanız belki İstanbul'dan birilerini bulabilirsiniz, yahut bir süre bekleyin belki İstanbul'da size yardımcı olabilecek bir arkadaş size yanıt verecektir, maalesef artık İstanbul'da yaşamadığım için şu an nerelerde fiyatlar ne pek bir bilgim yok, ancak internet üzerinden bir araştırma yaparım sizin için, selamlar.

Arkadaşlar merhaba.
Sportive 225 kullanıcı olarak lastik hakkında bir kaç lastik sorum olacak. CST marka lastik mevcut sportive 225'imde. Üzerinde 28 x 1 5/8 x 1 3/8 ve 700x35c ebatları mevcut. Bu ebatların tam manası ile açıklamalarını bile bana yardımcı olabilirmi? Ben iç lastik alacağım zaman hangi ölçülerde almam gerekiyor. Birde bu CST marka lastik için görüşleriniz nelerdir? Aşınması veya hemen patlaması gibi durumları varmıdır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Emin ak
@ahmetdin benim teker ölçülerim'de 700x35c , 27.5 şunlara bi göz atabilirsiniz. , , bi yanlışlık varsa ltf düzeltilsin .

@Emin ak bey linkini verdiğiniz iç lastik bizim dış lastiklerle/jantlarla uyumlu değil maalesef, bizim lastiklere uyumlu olup olmadığını anlamak için ambalajlarda yazması gereken 28 x 1 5/8 x 1 3/8 = 700 x 35C (37-622) numaralarıdır ve kullandığınız sibop neyse (AV-SV-Dunlop) onu tercih etmelisiniz, @ahmetdin kullanabileceğimiz iç lastik aşağıda verilmiştir.

(link)

@Emin ak bakın bu arkadaş bahsettiğiniz heybeyi kullanmış, kendisiyle iletişime geçin isterseniz, üstelik baya kullanmış, fikir verebilir.

@Emin ak Sizin bisikletiniz nedir, arkadaşın CS 225 ve onun kullanabileceği benim verdiğim link, sizin bisikletinizi bilmiyorum açıkçası.

@Anonim satın aldığım faturada yazıyor ama lastiğin üstünde tam olarak 37-622 , 700x35c yazıyor .

@Emin ak Faturaya yanlış yazmışlar, siz lastiğin ve jantın üzerinde yazanı baz alın, yani benim diğer arkadaşa verdiğim link sizin için de geçerli.

Geri