Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Rainbow1442

Vala hocam bana 48 diye verdi bisikletci :) olctumde hatta simdi gercekten 48 ve s boy yaziyor sele altinda ama kucuk degil bu bana en azindan bu isi anlayan arkadaslarimda gordu 19 degilde 18 inc olabilirdi dediler

Scudo
@Özkan-a Ben 2016 yılında aldım, yeşil siyah renk benimki. 2016 da 51 kadronun 49 olduğunu söyledi yetkili bayi bana. Açıkçası 51 ile de aynı boyu.

• Beğen
Tepkiler: velicoskun01
@Emre Akçay cevabınız için teşekkür ederim. Kısmet olursa cumartesi günü, satış mağazalarından istediğim model varsa görerek satın almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emre Akçay
Bugün bisikletimle yaklaşık 15 km ilk sürüşümü yaptım. Gayet akıcı fakat viteslere alışma sürecinde o akıcılığı çok iyi değerlendirdiğim söylenemez. :D Bir de lastiklerinizi nasıl temizlediğinizi öğrenebilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: MalatyalıND
Arkadaşlar sifir Sportive 321 mi yoksa ikinci el Sportive 227 mi almak konusunda karasızım.

İkinci el 227 ler 1400 Tl civarı.

Ne önerirsiniz? Eğer 2. el almayı öneren arkadaslar bisikletin nerelerinde sorun olabilir?

Saygılarımla...

bana yardımcı olur musunuz bisiklet almaya çıkacağım ama kararsız kaldım.
bianci discovery mi carraro sportive 224 mü carraro 150 tl felan daha pahalı. carraro sportive 224'ün 2017 modeli bu arada.

Arkadaşlar Sonunda seçimimi yaparak sportive 225 aldım. seçim yaparak sizlerin değerli yorumlarından faydalandim :).
fakat bisiklet bekledigimden çok daha ağırmiş :)
O0vBnn.jpg

376PB9.jpg

@Amor16 Bende aynı renk ve modeli aldım, omzumda 6. kata çıkarıp indiriyorum :)

@Altuntas
hocam doğrudur fakat ben daha hafif bekliyordum.

• Beğen
Tepkiler: Altuntas
@Özgür altınsoy Hayırlı olsun üstad, nice güzel sürüşlerde kullanmanız dileklerimle

@Amor16 Hayırlı olsun üstad, evet aluminyum kadroya göre, benim de beklediğimden ağır

• Beğen
Tepkiler: Amor16
2 gün önce 227 aldıgımı soylemiştim bazı arkadaşlar hatırlar belki bir sıkıntım var 100 kilometre yaptım daha ama vites degistirken tak tuk sesler cıkıyor ve jant biraz yamuk gibi geldi acaba 100 km de düz yolda sadece bu kadar hasar normalmi

Geri