Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@flanker

Vidalar bende de bu şekilde. Kaza ile bir lakası yok. Üstteki bir yönde alttaki bir yönde. Bisikletin yanında olmadığımdan herhangi bir fotoğraftan baktım. Fotoğrafa dikkatli bakarsanız üstte vida gözükmediğini görürsünüz. Dereceli yerin oynaması konusunda iki anahtar ile tam derecedeyken sıkmanızı tavsiye ederim. Ama oynama maşa boşluğundan da olabilir.

WhatsApp Image 2017-04-19 at 11.22.35.jpeg

• Beğen
Tepkiler: BaranGL
Scudo
@Musa_06-18
Haklısınız eski fotoğrafları kontrol etmek aklıma gelmemişti. Ettim dediğiniz gibi.

Herkese merhaba geçen sene almış olduğum 2015 Model Sportive 227 bisikletime genel bakım yaptırmak istiyorum Istanbul Fenerbahçe'de oturuyorum hangi servisi tavsiye edersiniz

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

@hauy
Almışsın sonunda bisikletini, hayırlı olsun :D Fotoğraf atarsın geldiyse :harika:

@Ahmet Bilge Kaan AKIN teşekkürler :) yarın atayım,gündüz gözüyle iyi olur ,yarın başlıyorum sürüşe üniversiteye

Biraz konu dışı olabilir ancak kilometre saati olarak ne kullanıyorsunuz, ne tavsiye edersiniz?

@gogo94 Sigma pure1 ats kullanıyorum. Sade menüsü ve geniş ekranı ile kullanışlı bir cihaz tavsiye ederim.

@gogo94
Dechatlon dan aldim dc4s. Ayarlari garip ugrasmam lazim. Tavsiye eden cok kiso var idi ama ben etmiyorum suan....

Sportive 227 alıcam bacak boyum 73 cm kadro boyu 45 mi 50 mi almam lazım lütfen yardım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@naaxia
Benim boyum 1.84 sportive 227 kullaniyorum. Kadro bouu 51 cm. Rahat tam bana gore...

@Mert-41 benim Carraro 225'e henüz binmek nasip olmadığından sizlere sormak istedim. Bacak içi 80 cm, boyum 1.73, bisiklet S kadro. Bana uygun mu acaba ? 46 kadroymuş.

Merhaba arkadaşlar carraro 227 veya 225 almayi dusunuyorum aklima birkac soru takildi
1-Aralarindaki farklar nedir aradaki fiyat farkini vermeye deger mi ?
2- Uzun yıllar masraf cikarmadan kullanabilir miyim ?
3- Hidrolik disk ne kadar surede bir bakim gerektirir surekli masraf cikarirmi ?
4- Ayni fiyatlarda daha iyi diyebileceginiz bir marka var mi ?
5-Uzun turlarda sıkıntı cikarir mi ?
Son olarak 2. El 2017 model sportive 230 satan biri 1700tl istiyor ve pazarlik olur diyor sizce bu fiyat nasil almalimiyim bisiklet daha 3 aylıkmış ve garantisi var sorunu yok diyor ? Simdiden cok sağolun.

@Richie

Ben 227 kullanicisiyim. 225 i bisikletcide gormustum. Sifir olarak baktiginda 227 1780 tl 225 1450 tl.

1. Aralarindaki fark 227 27 vites 225 24 vites. 227 de masa gidondan bir dugme yardimi ile kilitlenebiliyor sanirim bu 225 de de var.

Acikcasi arastirmalarimda 225 kullanipda memnun olmayana rastlamadim. Hatta esim kullanmayi bilmiyor. Ogrenip bisiklet isterse bunu alabilirim.

2. Sifir alirsan 2 sene iscilik hatalarina karsilil 6 ay da bir bakim yaptirman lazim. Temiz tutarsan yaglamasini duzgun yapatsan sorun cikarmaz.

3. Ben daha yeni kullanmaya basladim ikinci el benim aldigimda sorun cikarmamis umarim bende de cikarmaz.

4. Kron, Salcano iyi markalar. Kron tx 150 250 serisine bakabilirsin.

5. Dedigim gibi cok kullanicisi var bu markanin biyuk sorun cikardigini okumadim.

6. Sifiri 1800 tl civari... Bisikletin 2 yil garantisi olmasi lazim 3 ay garantisi kalmissa bu bisiklet 2015 modeldir. Ben de 2.el aldim 1200 tl ye agustos a kadar garantisi var dedi. Ama satin alma belgesini bulamadim. Yasadigim yerde bisikletciye sordum. Komple bakimi 100 tl ye yapiyorlar....

• Beğen
Tepkiler: Richie
Bugün öğle arasında Seyrantepe'deki Sinem Bisiklet'e gidip mat-turuncu renk 227 almak istediğimi söyledim. ( Aynı mağazaya daha önce de uğradım, ürünün elinde olduğunu, olmasa bile fabrikadan getirtecegini söylemişti satici) Neyse öğle arası gittiğimde satıcı abi depo listesine baktı ve elinde 227 olduğunu söyledi. İş çıkışı gelip almak üzere sozlestik.
İş çıkışı dükkana geldiğimde bana depodan çıkardığı 2016 227 modellerini gösterdi ve istediğim renk 2017 modelin fabrikada da kalmadığını, o yüzden getirtemeyecegini söyledi. Resmen beni boşu boşuna oyaladi. Üstelik biraz da aksi bir adam.
Kısacası, tavsiye edeceğiniz başka satıcı var midir İstanbul Avrupa yakasında?

Merhaba arkadaslar. Ben de 227 alip araniza katilmak istiyorum.

Fakat bugun magazalara baktigimda en buyuk kadronun 508 mm oldugunu daha buyugunun piyasada olmadığını söylediler. Oturdugumda pedal en alttayken dizim hafif kırık pozisyonda kalıyor.

Boy 1.90 kilo 108 yanlış olcmediysem bacak boyu 85 hem spor hem zayiflamak hem ise git gel bu bisiklet kafama yatmisti. Bu bisikletin uygun kadrosu var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

@Mert-41 yanlis yazmişim bisiklet sportive 230 ve 3 aylık duzenledim yaziyi sizce nasil fiyati alinmalomi yani ? Sagolun yorumuniz icin

@muhammetcelik Oncelikle hayirli surusler. bence uygun bir kadro almissiniz.

@Barbaros_man
Ben de 1.85 boy ve 110 kilo ile bu bisikleti killaniyorum. Bu kadro boyunun sizin icin sorun olacagini sanmiyorum ama bence bir bisikletin uzerine oturup deneyin...

@Richie 230 gormedim ve inceleme firsatim olmadi ama 230 vites sisteminde 30 vites var.

Sahibinden.co. da baktigimda ikinci el de 1900 tl altinda fiyat gormemis idim. Eger temiz ise 1600 tl civari alinabilir. Kaza yapmis olabilir. Arka attirici kismima falan bakin catlak ki rik olmasin...

227 56 kadro nereden bulabilirim konya da bulamadim.. 51 kadro magazada denedim dizim dik pozisyonda değil kirik kaldi. Boy 1.90. Seleyi kaldirip dik duruş pozisyonu da bozmak istemiyorum.

Carraro 224 bisikletimi Antalya'da satıyorum. Yanısıra yaylı sele , jel sele, orjinal selesini ve btwinden aldığım çelik kilit ile zefal suluk kafesi ile zefal matara ve ön btwin aydınlatma ile kadro çantasını ( üçgen) vereceğim. İlgilenenlerin çalıntı olmayan faturalı bakımlı aksesuarlı carraro 224'ü almasını öneririm. iletişim için özel mesaj atınız . teşekkür ederim. (uygun kadrolu bir bayan bisitleti ile takas edebilirim.)

Geri