@Hakankaptan hocam türkiyeden almayın sakın ben bugün gittim decathlon a aradığım ürün yoktu bitmiş kablolusundan almak istemedim kablo kopunca bi işe yaramıyor yurt dışından almak sizin için sorun olmazsa 116 liraya Sigma bc 9.16 ats var onu alın bende ondan alıcaktım ama tr den alınmaz 180 liraya satıyo şerefsizler bu ürün tr deki decathlonlar da tükendi yoksa alıcaktım bugün (link)
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yaklaşık 10 gün önce Carraro Sportive 225 aldım. Genel olarak bisikletten gayet memnunum fakat ön lastik sola daha yakın bir şekilde konumlanmış. Gidip gösterdim, fabrikasyon hatası olduğunu arada sırada böyle şeylerin olabildiğini ama yarım santimlik bu tarz kaymaların sürüşü etkilemeyeceğini söylediler. O an için tamam dedim çıktım ama içime sinmedi. Hafta içi tekrar gidip bisikletin veya jantın ya da sorun her ne ise onun değişmesini talep edeceğim. Sizlerin de konu ile ilgili görüşlerini almak isterim. Şimdiden teşekürler.
@Dieforwin hangi bisikletçiden aldınız hocam benimde aynı ön ve arka teker 2si de diğer tarafa fazla yatık ve benim rublede 4 yaprakta dişli yamulması var ben yarın götürcem seda bisikletten aldım bakalım ne dicekler
Referans olması açısından kendi 225'imin resmini çektim umarım yardımcı olur eğiklik konusunda. Tekeri komple çıkarıp geri takmak sorunu çözmüyor mu @Dieforwin
Carraro 224 ile Merida Crossway 20v arasında kaldım. Seda Bisiklet Carraro için 1.150, Merida için 1.400 fiyat verdi. Merida özellikler açısından aradaki farka değer mi?
@KüFürbaz Haydo Dün servise verdim bisikleti halledip arayacaklarını söylediler. @flanker valla malesef işe yaramıyor ya. Bilmiyorum ne yapacaklar maşayı komple değiştirmeleri lazım gibi.
@flanker hangi marka yazarmısın benim alacağım Km saati stoklarda gözükmüyor Sigma bc 9.16 ats alcam başka sitelerde veya mağazalarda 180 lira decathlonda 110 liraya satılıyor haziranın 1'i veya 2'sin de getirteceklermiş ozamana kadar beklicem