Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@flanker Yoldayken çok yaklaştığım zaman farkedilen 1-2 cm eninde derin kanallar ve yamalar var. Nasıl bir çözüm bulabiliriz?

Sportive 227 2017 model almayı düşünüyorum, kullanan var mı tavsiye eder misiniz?

@alikymk Ben kullanıyorum tavsiye ederim. Fakat sadece bendemi oluyor bilmiyorum 45 km/h gibi hızlardan sonra arka teker titreme yapıyor.

@alikymk Aslında öyle düşürecek kadar değil sadece hareketi hissettiriyor. Ama psikolojik olarak beni rahatsız ediyor. Size 227 'yi öneririm ben memnunum. Çoğu kullanıcıda memnun.

• Beğen
Tepkiler: alikymk
@Görkem ÜNLÜ bende 225 var 21 ve 24 de zincir titreme yapıyordu aldığım yere 2 defa götürdüm ilkinde vites ayarı yaptılar 2. sinde 35 40 km/h ye ulaşmadığın için öyle ses yapıyor dediler garantiye vericektim sırf bu sebepten ötürü ama öyle dediler yağladılar biraz da ön aktarıcının ayarıyla oynadılar ses azaldı biraz ama dedikleri gibi 35 veya 40 km/h ye ulaşabileceğim bi yol yok izmir de varsa da ben bilmiyorum çünkü bütün andaval yayalar bisiklet yolunda ve hız yapamıyorum büyük ihtimal gece 2 - 3 gibi otoyol a çıkıp denemem gerekiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Görkem ÜNLÜ
Arkadaşlar sakın fabrika çıkış lastiklere güvenip viraja yatmayın (ben ettim siz etmeyin).

@flanker ne oldu ? düştünmü hocam bende 1 hafta önce otoyol da bisan bisikletimle giderken düştüm o bisiklette sadece ön fren çalışıyor sağa dönüş yapmak için biraz frene bastım o sırada yolda hafif toprak vardı direksiyon u da hafif kırınca teker kaydı gümledi :D

@KüFürbaz Haydo
35-40KM hızla viraja yatış.
Asfalt üzerinde toprak-kum birikintisi sonucu sola yatarken bisiklet altımdan kaydı ve yerde sürüklendim. Allahtan kaskımı ve eldivenimi giymiştim. Elimde ağrı var, kolumda ufak yara ve sıyrıklar var, göğsümün sol tarafında sıyrıklar var kalça kemiğinin taraflarında yara ve ufak bi kesik var. Verilmiş sadakamız varmış.
Bisikleti detaylı incelemedim ama pedal çok çizilmiş, ön fren kolunda da çizikler var.
Bisiklet yolda yağ gibi akıyor hızlandıkça hızlanası geliyor insanın ama bir daha düz yol dışında 20KM hızı geçmem :)

2 tane kilit kullanıyordum 1 tane u kilit var 1 tane de bisikletçinin hediye verdiği uyduruk bir spiral kilit var düşünce spiral kilidin mekanizması dağılmış nasıl oldu anlamadım o_O yeni bir spiral kilit alacam şifreli mi anahtarlı mı alsam karar veremedim

@flanker bende öyle düştüm işte işin kötü yanı arkamdan araba gelmesiydi hızlı gelseydi üstümden geçiğ gidicekti allahtan yavaş geliyodu sağ omzum 2 gün ağrımıştı sol bacağımda sıyrıklar falan vardı bende ne kask ne eldiven öyle düştüm daha paramız yetmiyo onları almaya çok pahalılar ışık alcam önce bi tane ayakkabı alcam km saati geriye para kalırsa kask eldiven alırım artık bugün 70 lira gözlüğe verdim 260 da ışığa vercem 150 ayakkabı para kalmıyo :D bu bisiklet binmek çok masraflı daha suluk kafesi ve suluk almadım onlar da lazım termal suluk alcam kafes i daha karar vermedim 700 ml lik bi suluğu tutacak kafes hangisi onu bile bilmşyorum

@KüFürbaz Haydo aynen biraz masraflı iş hakikaten, 2 tekerede güven olmazmış onu öğrendik 1 musibet 1000 nasihattan iyimiş :)
bu arada ben şu ışığı kullanıyorum memnunum 260 lira biraz fazla değilmi :)

(link)

@flanker bundan 11 12 sene önce dağlarda sürerdim bisikleti sonra bi kaza yaptım bidaha binmemiştim :D geçen de düştügümde 1 gün sıkıntı oldu sonra tekrar sürmeye başladım decathlondan gözlük aldım işte D&R dan ininal kart aldım sırf bisiklete ekipman almak için :D km saati alacam haziran 1 veya 2 sinde decathlona gelcek 110 tl ona vercem başka yerde 180 190 a satıyolar aynı ürünü gündelik ayakkabım parçalandı bitane de ayakkabı almam lazım valla - bakiyeye doğru gidiyoz :) aldıgım ininal kart aktif olmasını bekliyom Knog R70 arka lamba alcam çok acayip bişey ön lambayı da knog road 3 alcam ama ona daha vakit var yani para suyunu çekti sonra alcam demek istiyom :D (link) (link) bu iki gözlüğü aldım ama APTAL KASİYER siyah gözlüğümün alarmını çıkartırken kullanma kılavuzunu da çıkarmış koymamış geriye bende bakmadım aldığım yer benim evime 50 km

@flanker onlar gerçek 400 lümen degil hocam gerçek 400 lümen araba farı gibi önünü komple aydınlatıyo çok yüksek bi mesafeye kadar hemde dur videolarını atayım Bu ışıkları alma amacım kesinlikle trafikteki gerizekalı öküz araba sürücüleri içindir yoksa normal lambalar da iş görürdü yani bu ikisini alcam ama önce arka lambayı alcam 20 25 gün sonra da ön lambayı alcam

Arka ışığın siparişini vermiş bulunmaktayım ADANA DAG BİSİKLETTEN İNTERNET YOLU İLE ALDIM son kalan ürün'ü almışım inş sağlam ve eksiksiz gelir

@flanker hocam stokta var gözüken ürünü kredi kartıyla aldım para kesildi şimdi mesaj geliyo ürün stoklarda yok iptal ettik diye ışığı bisikletin üstünde bırakmana gerek yok çıkarması 20 saniye sürmez

Geri