@zagnos Son antremanda runtastici telefondan açık kullandım.1 saatte %40 şarj yedi, gps ve müzik açık halde.Ekranda hep açıktı kontrol için.Bu akşam stravayı saatten açarak kullanacağım bakalım ne kadar şarj yiyecek.Fazla şarj yemezse dediğiniz gibi saatle devam etmek mantıklı.Hem ona ayıracağım bütçe ile daha önce çamurluk ve arka bagaj alırım düşüncesi hakim.
@BaranGL ayarladım hocam sagolun. km saatini çok beğendim çok fonksiyon var fakat beğenmediğim tek şey casio saatlerde bile karanlık oldugu zaman aydınlatma var böyle km cihazlarına aydınlatma koymamaları gece sürüşü yapan kişileri hayal kırıklığına uğratır çünkü hiç bişey gözükmüyor.
Karabük-Safranbolu akşam turundan bir iki fotoğraf
Bu arkadaşlar Miquel ve Carlos. Barcelona'dan Çin'e bisikletle giden iki arkadaş. Sanırsam Karabük'e bi couchta konaklamaya gelmişler. Karabük'ten sonra Kastamonu, oradan Karadeniz istikametinden Trabzon'a sonrada Gürcistana geçiceklermiş. Ermenistan İran Türkmenistan falan Çin'e devam
@BaranGL hocam frenlerinizi kontrol ettinizmi hiç sürtme falan varmı ben bisikleti bakıma verdim zincirini birz temizleyip yağ sürmüşler bakım dedikleri saçmalık buymuş herneyse benim balatalar rotor a sürtüyo alyan seti olmadığı için pazarttesi geri götürcem veya alyan bulursam kendim yapıcam bu arada tur gzelmiş.
@KüFürbaz Haydo bende alyan takımı var sürtme olduğunda ayar çekiyorum frene zincir temizliğini kendim yapacam bugun WD40 ve würth balata spreyi aldım, zefal pro lube yağ sipariş ettim gelsin yapacam zincir bakımını
5 numara ile disk üzerindeki 2 alyanı gevşetin. Fren hafif oynasın, frenleri sıkarken geri sıkın, hafif gevşekken freni bırakıp tekrar sıkarsanız ince ayar gibi olur. Sıkarken yumuşak olun ayar bozulmasın. Alyan üzerindeki plastik zımbırtılar ne işe yarar bilmiyorum ama bende 1er alyanın üzerine koymuşlar. Onları takmayı unutmayın
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de Carraro Sportive 224 alarak, yaklaşık 15 yıl aradan sonra bisiklete binmeye başladım.İlk defa bu tarz bir bisiklet aldım. Eskiden çevremizdeki herkes MTB kullanırdı, ben de dahil. Bu aletler biraz daha farklıymış.
Forumu zevkle takip ediyorum.
@KüFürbaz Haydo hiç hevesin kaçmasın. iyi bir usta bulup ayarlatın. siz de öğrenin. sonra tıkır tıkır çalışacaktır.
ilk aldığımda 330 daki deore xt de sorun çıkarmıştı. ayarlamak zor oldu ama şimdi hiç ayar yapmadan yaz kış biniyorum...