Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@ayberkatakan95 işletme okuyorum hocam ağzım laf yapar piyasa da bilirim ama bisiklet alırken pazarlık yapmam satıcının gönlü olduğu zaman ne garanti kapsamında sıkıntı çıkarıyo ne arızalı yeri değiştirmekte anlayacağın satıcıyı yanına almak çok önemli

@hykaynar Michelin Protek kesinlikle öneririm hocam kalitesine göre 60 ile 100 lira arasında değişiklik gösteriyor fiyatlar

• Beğen
Tepkiler: hykaynar
Scudo
@Volitation siz hangisini kullaniyorsunuz 700x28 var 700x32 falan var hangisini almak lazım hangisi daha iyi

eğer uzun tur düşünüyorsanız kesinlikle 700x35 öneririm :D

Yok öyle uzun tur falan değil ben genellikle işe gelip giderken kullanıyorum 700x35 mu yoksa 700x28 mi daha ideal bide ikisinin arasında ne gibi fark var onuda söylerseniz çok sevinirim

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Onu biliyorum ben diğer farkalarindan bahsettim neyse yardımınız icin teşekkürler en iyisi bir bisiklet lastiği satan bir yere gitmek oradakiler daha iyi ve bilgilendirici açıklama yapacaktır

@BaranGL Acaba sedona hafif bisiklet özellikle (sedona 410=11kg filan onun dengi carraro 327=12.8(46 boy kendim elektronik terazide ölçtün)) acaba bu hafiflik kadroda zayıflığa mı neden olabilir mi ? Ben de sedona 410 ile carraro 327 ile çok arada kalmıştım da bulunduğum ilde carraro servisi vardı o carraro almama büyük etken neden oldu.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Merhaba arkadaslar 2014 model carraro sportive 227 almayi düşünüyorum alinmis ve 3 kez binilip biyerde saklanilmis bugüne kadar merak ettigim nokta 2016ve 2017 modellerine gore cok farkedermi ve shimano brm395 kullanılmış.Acaba yenilerinde olan shimano m 355 hidrolik disk cok farki varmi? Bu arada alacagim fiyat 1000 tl olacak

@hykaynar şöyle bi durum var kullanacanız yol eğer düzgünse tabiki de ne kadar ince lastik okadar akıcılık demek

@Galois onunla alakası yok hocam sadece kullanılan parçaların hafifliğinden kaynaklanır bende de carraro327 var biraz ağır olabilir ama efsane bi bisiklet :D

@mthnokyn kadroya hafif tıklamalarla çıkan seslerden kadronun homojenliğine bak yani her yere eşit alüminyum dağıtılarak mı yapılmış, arka artırıcı hala düzgün çalışır durumda mı ona bak, tekerleklerin markasını yazarsan sağlıklı fikir verebiliriz, fiyatı iyi çünkü kaçırılmayacak bi fırsatsa hemen almak lazım.

@Galois bu konuda bir bilgim yok ne dersem yalan olur buradan bilgim olmadan marka karalamak istemem

Düldül'ümün son hali :D
Q7vbpj.jpg

Orjinal elciklerin kendi ekseni etrafında dönmesi normal mi? Sıkıştırıp dönmesini engelleyebilirmiyiz?

Merhaba Arkadaşlar, Sportivo 224 ile dün itibariyle aranıza katıldım :) 5-10-10 olarak yaklaşık 25 km yol yaptım dün ilk günden. Bir an önce iş bitsede bi 30 km yapsam diyorum :) Çok sevdim meleti herkese keyifli sürüşler.

@Ken Hayirli olsun, güle güle kullanın. Hangi rengi aldınız?

@bitinya_s Teşekkür ederim. Siyah-kırmızı(mat) 2017 katologlarında olan renk. Sanırım 2017 de tek renk seçeneği buymuş.

@Ken Hayırlı olsun. Tek renk seçeneği o değil. Ben mavi rengini aldim.

Iyi günler bisiklet severler . Ben carrarora sportive 225 ile 224 arasinda tek fark disk fren oldugu icin o kadar farki vermek istemiyodum. Fakat gel gelelim ki 2017 modellerinde cs 224 un arka arttiricisini düşürmüşler tourney yapmislar. 225 ise ayni kalmis. Ve simdi tek farki sadece fren degil vites ve fren oldu ama benim de butcem 225 i zorlarsa alabilir. Sizce cs225 i biraz daha zorlayip olsam mi yoksa 224 yeterli mi

@Birgunbitermi Temiz bakıldıktan sonra bi fark olacağını düşünmüyorum ama fren perfomansı fark eder

@bitinya_s teşekkür ederim fazla araştırma imkanım olmadı 6-7 mağaza gezdim aynı gün, farklı renk göremedim genelde, aksilik ellerinde L kadro da yoktu satmışlar S kalmış hep. en son girdim mağaza da L varmış %20 ye yakında indirim yaptı birşey demeden pazarlık yapmayı pek bilmeyen biri olarak affetmedim direk aldım:)

Geri