Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Muhtemelen once ki sayfalarda sorulmustur, konusulmustur illa ki ama gozumden kacmis olabilir yine bir sorayim istedim. 170cm boyum var, 328 modelin 44 kadro boyu benim icin uygun olur mu acaba?

Scudo
merhabalar sportive 225 almayı planlıyorum acaba bu model ile uzun tur yapabilirmiyim

merhabalar sportive 225 almayı planlıyorum acaba bu model ile uzun tur yapabilirmiyim

Merhabalar. Sportive 225 sahibiyim. Yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Uzun tur derken tam olarak mesafe nedir acaba? Çünkü "uzun tur" çok genel bir kavram. Ama basitçe ben max 80-90 km lik turda kullandım. Bir kadro altı üçgen ve bir de kadro üstü küçük çanta ile turlamıştım.

Muhtemelen once ki sayfalarda sorulmustur, konusulmustur illa ki ama gozumden kacmis olabilir yine bir sorayim istedim. 170cm boyum var, 328 modelin 44 kadro boyu benim icin uygun olur mu acaba?
Eğer mümkün ise 48 kadroyuda denemenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: celalarun
merhaba bisikletçiliğe ilk adımı atmak için sportive 230 modelini araştırmalarım sonucu bana uygun olduğunu düşündüm. Sportive 230 u nasıl bilirsiniz? Aynı fiyatta veya fiyatı biraz daha yüksek olabilir ne önerebilirsiniz? şimdiden teşekkürler...

Eğer mümkün ise 48 kadroyuda denemenizi tavsiye ederim.

Benim eşime de 328 48 kadro almıştık. Kendisi 170 cm boyunda ve gayet memnundu. Düşünürseniz bisiklet şunan satılık. 50 km kadar sürdü, yani sıfır kondisyonundadır.
carraro sportive 328 modelini alacağım. 170 boyum 78 cm iç bacak ölçüm var bayileri aradığımda 44 öneriyolar. sizce küçük gelir mi bana ?
ilgilenirseniz satılıl sıfır kondisyonda 48 kadro sportive 328 bisikletim vardır.
Hocam x2 modeli 18 vites düz t11 benzer 27 vites olarak stoklara mayıs ayı diyorlar peugeot için ,carraro hiç bilgim yok nisan ayında da sıfır gelmez ise hiç umudum yok. üreticiler bu ülkeye üvey evlat muamelesi yapıyorlar ihracat çok cazip tabi..yıllar sonra bisiklet alayım dedim rezil olduk 2.el bakıyorum ben artık
İlgilenirseniz 48 kadro sportive 328 bisikletim satılıktır. Sıfır kondisyondadır.

Son düzenleme:
merhaba bisikletçiliğe ilk adımı atmak için sportive 230 modelini araştırmalarım sonucu bana uygun olduğunu düşündüm. Sportive 230 u nasıl bilirsiniz? Aynı fiyatta veya fiyatı biraz daha yüksek olabilir ne önerebilirsiniz? şimdiden teşekkürler...
Sportive 230'u iyi bilirim. Sanırım bende ki 2016 model. Donanim seviyesi oldukca iyidir, sizide uzmez. Sadece emsallerine gore biraz agir olabilir ama bir dezavantaj olusturmadi benim icin suan kadar. Eğer spesifik bir sorunuz yada merak ettiğiniz bir konu var ise, sorabilirsin cevaplamaya çalışırım.

Arkadaşlar Merhaba ;

Sportive 324 almayı düşünüyorum. Görüşleriniz nedir ? İstanbul beşiktaş-istinye gibi sahil gezmeleri yapacağım.Mevcutta Katlanır Flexi 121 kullanıyorum, teker küçük olduğu için yoruyor biraz. Birde boy 1,80, bacak boyu 79cm kaç kadro almam gerek.

Selamlar. Esenlikler dilerim.

Uzun zamandır niyetlendiğim ancak iş durumumdan dolayı sürekli ertelemek durumunda kaldığım bisiklet hobimi daha stabil bir yaşama kavuşmuş olmamdan dolayı hayata geçirmek istiyorum.
İnternet üzerinden yaptığım araştırmalardan edindiğim bilgiler doğrultusunda 4 model üzerinde yoğunlaştım. Bunlar;

MOSSO LEGARDA 2130 MSM H
MERİDA CROSSWAY 300

BİSAN TRX 8600 - DEORE
CARRARO SPORTIVE 330 30V

Her işte olduğu gibi bu iş de deniz derya. Üstelik isteklerimiz sonsuzken imkânlarımız kısıtlı : (( O sebeple ben de kendime belirli kriterler geliştirmeye çalıştım. Bunlardan ilki orta segment bir bisiklet olması yönünde oldu. Bunun için de deore sete sahip, hidrolik disk fren ve rijit maşa tercih edilen bir bisikletin benim için ideal olabileceğine kanaat getirdim. Ancak benim sorum da tam olarak burada başlıyor. Gündelik olarak Göztepe sahil yolunu kullanacağımı, nispeten uzun mesafeler için de İzmir’in ilçelerine tur yapacağımı düşünürsek bu modellerden hangisini tercih etmem gerektiği konusunda kararsız kalıyorum. Çünkü amortisörlü maşaya sahip bisikletlerin dezavantajları olduğu gibi avantajları da olacaktır. Ancak herhangi bir kullanıcı deneyimine sahip olacak derecede tecrübeli olmadığım için gönül rahatlığıyla seçim yapamıyorum. Bu sebeple eğer bu düzeyde bir bisiklet alacak olsaydınız -bu güne değin elde ettiğiniz tecrübelere istinaden- hangisini tercih ederdiniz? Veya sizlerin önereceği bir marka ve model var mı? Siz değerli arkadaşlarıma danışmak istiyorum.
Merhabalar, yaklaşık bir yıldır Sportive 330 kullanıyorum. Daha önce mtb ve farklı şehir bisikletleri kullandım. Mtb bisikletim de Aydın civarında yüzlerce tur yapmışımdır. Ön amotisör kilitlenebilirdi bu turların %90 nın da kilitli vaziyetteydi. Bunu düşünerek 2020 yılında ön maşası düz bir bisiklet almaya karar verdim. O zaman fiyat/performans olarak Sportive330 u uygun bulmuştum. 1000 km den fazla deneyiyim oldu şuan. Doğru bir karar verdiğimi fark ettim. Deore grup set işini çok iyi yapıyor. Hafifliği ve rijitliği beni memnun etti diyebilirim. Lastikler Kojak ve oldukça akıcı. Frenler ise HD yeterince güven veriyor. Kısaca günlük kullanımlar şehirler ilçeler arası turlar için tavsiye edebileceğim bir bisiklet. Sorularınız olursa bilebildiğim kadarıyla cevaplarım.
20210416_122158.jpg

Sportive 230'u iyi bilirim. Sanırım bende ki 2016 model. Donanim seviyesi oldukca iyidir, sizide uzmez. Sadece emsallerine gore biraz agir olabilir ama bir dezavantaj olusturmadi benim icin suan kadar. Eğer spesifik bir sorunuz yada merak ettiğiniz bir konu var ise, sorabilirsin cevaplamaya çalışırım.
hocam teşekkürler. Aldık sonunda. 330 ile arasında kararsız kaldık ama mağlum ülke yolları ve özelllikle bursa'nın yollarının ayrı bir bozuk olmasından dolayı amortisörün işe yarayacağını düşündüm. Artık yol arkadaşımız sportive 230.

hocam teşekkürler. Aldık sonunda. 330 ile arasında kararsız kaldık ama mağlum ülke yolları ve özelllikle bursa'nın yollarının ayrı bir bozuk olmasından dolayı amortisörün işe yarayacağını düşündüm. Artık yol arkadaşımız sportive 230.
Hayırlı olsun, güzel tercih, iyi günlerde kullanın.

arkadaşlar 2020&2021 sportive 230'un gidon çapını bilen var mı? veya aynı model yılı xlc gidonu olan herhangi bir sportive 2xx'in?

Yasaklar başlamadan son sürüşten bir fotoğraf.

WhatsApp Image 2021-04-29 at 1.49.02 PM.jpeg

• Beğen
Tepkiler: raft117
328 lerin hangi bedenini almam lazım? Benim de boyum 1.77

Daha önce Sedona ve Lapierre kullandım.Carraro hiç kullanmadım.

Herkese iyi bayramlar şimdiden, bisiklete başlayacağım. Carraro Sportive serisi fiyat performans olarak gözüme iyi gözüküyor. Sportive 328 haricinde ki modeller hakkında çok video göremedim. Sportive X , Sportive 350, 330, 328 Hangisi bana uygun olur acaba. Genellikle gezme amaçlı 40-50kmlik turlar ve şehir içinde dolaşmak kullanacağım. Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Herkese iyi bayramlar şimdiden, bisiklete başlayacağım. Carraro Sportive serisi fiyat performans olarak gözüme iyi gözüküyor. Sportive 328 haricinde ki modeller hakkında çok video göremedim. Sportive X , Sportive 350, 330, 328 Hangisi bana uygun olur acaba. Genellikle gezme amaçlı 40-50kmlik turlar ve şehir içinde dolaşmak kullanacağım. Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
Teknik özelliklere bakılırsa bence 350'ye kadar çıkmaya hiç gerek yok, bence 330 yeterli bir bisiklet ve Deore aktarıcılara sahip, 328'de çok kötü değil tek ciddi fark ön Altus ama bence 330 en ideali.

1 yıldan fazla bir süredir 330 modelini kullanıyorum. 2020 de aldım çıktığı aylarda. Çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Size de tavsiye ederim. @OmegA Arkadaşın da söylediği gibi 350'ye kadar çıkmaya hiç gerek yok. 330 ile ilgili merak ettiğiniz bir husus var ise cevaplayabilirim. Size de iyi bayramlar. :)

Dosyalar

• 20210313_130020.jpg
    20210313_130020.jpg
    141,2 KB · Okunma: 71
@OmegA , @seyhanla Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler, o zaman stok bekleyip 330 alayım. Bu Sportive x in rengi de fena bi aklım gitmiyor değil.

• Beğen
Tepkiler: OmegA
Geri