Yaklaşık 40 gün önce 327 alarak bisiklet sürmeye başladım. bundan önce en son 12-13 yaşlarımdayken sürmüştüm. Alırken ön amortisör olsun mu olmasın mı kararsız kalmıştım ama iyi ki amotisörsüz olanı seçmişim. Bence çok fazla arazi- toprak yol vs girilmeyecekse asfalt sürüşleri için düz maşa seçilmeli.
400 km kullandım yaklaşık , bayram sonrası ilk kontrol bakımına götüreceğim. Aldığım yer kontrole kadar bişey yapmana gerek yok dedi ama pedalların ordan gıcırtı gelmeye başladı, zincir biraz yağsız gibi geliyor. Sizce 5-6 gün beklesem mi yoksa bakıma kadar zincir yağı alıp yağlasam mı ?
Bisikleti düşünenler için kendimce en olumsuz bulduğum noktayı söyleyim. SELE
) gerçi jel kılıfla şuan çözdüm gibi 40 kmlik sürüşlerimde rahatsızlık vermiyor. Tayt alırsam daha konforlu hale gelir heralde. Onun dışında uzun süre sonra bisiklete tekrar döndüğüm için eksisi artısı benim anlayabileceğim şeyler değil. Yol bisikleti alana kadar pek değişiklik yapmadan sürebildiğim kadar sürmeyi planlıyorum. Bence bütçenize uygun beğendiğiniz bisikleti bulduğunda çok düşünmeden alın , sürmeye başlayın. Çünkü düşündükçe alım süreci uzuyor ve bisikletsiz günler artıyor. Alıp binmeye başladıktan sonra küçük artılar eksiler pek gözünüze batmıyor. ( en azından benim için
)) )