Scudo Sports

Carraro - Whistle - Ghost

Elbrus

Daimi Üye
Tepki
146
İsim
Atakan
Bisiklet
Carraro
1000 lira civarı bir bütçem var belki zorlayabilirim bütçemi ;
Carraro Force 540 alacağım büyük ihtimal ama yinede sizinde fikrinizi almak istedim , bu 3 bisikletten hangisini önerirsiniz,nedenleriyle birlikte yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Carraro Force 540 Özellikler :

http://imgim.com/carraroforce54026'.jpg

Whistle Miwok 1511 Özellikler :
http://imgim.com/whistlemiwok1511.jpg

Ghost Se 1175 Özellikler :
http://imgim.com/ghostse1175.jpg

Scudo
Merhaba Atakan kardeşim. Hayırlı olsun. Umarım bisikletini aldıktan sonra kazasız belasız keyifle sürersin.
Beğendiğin carraro force 540 güzel bir bisiklete benziyor. Ben uzun zaman önce bisan marka bir bisiklette altus takımını kullanmıştım. Vites geçişleri çok iyiydi. Bisikletinin genel bakımlarını temizliğini geciktirmeden yaparsan uzun yıllar keyifle binebileceğini umuyorum.
Sağlıcakla kal..

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Merhaba,

2 Senedir Ghost 1150 kullanıyorum gayet memnunum, aslında memnuniyet biraz donanımla alakalı ama şöyle diyebilirim bu bisikleti geçiş süreci için almıştım ileride değiştiririm diyordum oysa şimdi üstünde geliştirmeler yapıyorum ve kadro aynı kadro kalıyor . Neden dersen SE 5000 modelinde de 7005 alüminyum var yani bir değişiklik yok. Birde alman malı birleştirmenin nerede olduğu halen muamma ama kadro Alman.
Bence Alman olsun çamurdan olsun.
Keyifli sürüşler.

• Beğen
Şahsen benim tercihim ghost olurdu, ben bizzat baktım bu üç bisiklete, bisiklet seçimini yaparken bayide üçüde çok güzel, ama ghost'un bir beni al havası var. Whistle'de kadrosu çok iyidir, lastikleri öbürlerine göre daha iyi, cst'de carraro'nun kide iş görür.(Bu lastiklerin hepsi iş görür seni epey götürür) Whsitle'nin tek sorunu maşası 75m ve kilitsiz o çok can sıkıcı öyle bir bisiklette olmamasını ben hiç uygun bulmadım, benimde alacaklarımın arasındaydı bu bisikleti bu yüzden elemiştim. Carraro'da altus var kullanmadığım için tam birşey söyleyemem fakat karar senin, şimdiden hayırlı olsun, iyi pedallamalar

• Beğen
@Aryel @ss80 @Osman Tuğrul ;
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim, sanırım Force 540 modelini alacağım :)
Bu bisikletler hakkında bilgi sahibi arkadaşlarında görüşlerini almak isterim.

• Beğen
Tepkiler: ss80MTB
Görüntüsüne aldanmayıp, daha kaliteli jant ve vites sistemi olanı al derim.;)şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız pedallamalar;)

@Oğuz A Sadece görüntü olarak değil özellikleride hoşuma gitti fiyatına göre. :) tabi alette yakışıklı orası ayrı :cool:

Ghost tercih ederdim ben de ve tercih ettim de, kadro yapisi ve dengesinden cok memnunum gerci ben se 8000 kullaniyorum ama kadro yapilari oldukca benziyor..

• Beğen
Merhabalar. Konunu takipteyim. Bütçemiz aynı civarda, bende aynı modeller arasında kaldım. Ghost SE 1175'in XDRİVE şeklinde bir modeli daha var sitesinde. Ghost'a daha sıcağım şuan kadrosuyla etkiledi beni. Haftaya Kpss'den sonra bisiklet bayilerini bir dolanacağım ve karar vereceğim. Konunu uzaktan takipteyim şu aralar.

Hayırlı olsun şimdiden bisikletin. :)

• Beğen
(link)

Bianchi Rcx 230 ''26 Modeli hakkında düşünceniz nedir gezinirken buna denk geldim.
Carraro Force 540 --- Bianchi Rcx 230 hangisini almamı önerirsiniz?

(link)

Bianchi Rcx 230 ''26 Modeli hakkında düşünceniz nedir gezinirken buna denk geldim.
Carraro Force 540 vs. Bianchi Rcx 230 hang

(link)

Carraro Force 540 vs. Bianchi Rcx 230 hang

Yaklaşık 1 aydır ghost se 1175 kullanıyorum.Bisikleti görünce sağlamlığını anlıyorsunuz zaten :)

• Beğen
Tepkiler: ss80MTB
Şöyle diyim son olarak ghost 8000 baktım yaklaşık 3500 TL felan indirim 3000 ne geliyor tabi Özellikler çok güzel herşey üst seviye. Ama bir baktım ki kadro 1150 ile aynı 7005 alüminyum yani ghost gövdede Volkswagen gibi.

Yorum atan arkadaşlara teşekkür ederim :)

(link)

Carraro Force 540 vs. Bianchi Rcx 230 hangisini önerirsiniz bu ikisi arasında?

Bianchi 230'un maşası zoom. Carraronun ise suntour xct.Şu an da xct maşa kullanıyorum babamın bisikletinde de xct maşa var gayet memnunuz.Zoom maşalı bianchi de kullandım-ki kullandığım daha düşük bir modeldeydi- pek önermem.

• Beğen
Teşşekkürler,
Allah'ın izniyle bugün sipariş veriyorum Force 540'ı
boyum 1.83 civarı , ellerinde 51 boy kadro kalmış 51 alacağım mecburen. umarım sıkıntı olmaz..

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.Kadro boyu heralde sıkıntı yaratmaz.Ben 1.71 boyla 21' kadro kullanabilmiştim kısa süreliğine siz rahat edersiniz :)

• Beğen
Geri