Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Castello icin teknik yardim

coolfrw

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar emektar bisikletim "Castello - Dominator" için biraz araştırdıktan sonra burayı buldum. Açıkçası çok güzel bir içerik var forumda. Şimdi sorunuma değinmek istiyorum. Uzun zamandır kullanmadığım bisikletimi bugünlerde biraz elden geçirmeyi düşünüyorum bu yüzden temizleyerek işe başladım, fakat bisikletimin sanırım önemli olan bir sorunu var.

http://img177.imageshack.us/img177/9501/48779885jh3.jpg

Bu bölümde bulunan göbek(pedalların bağlı bulunduğu bölüm) bilyeleri dağıldı hatta 2 tanesi elimde şu an. Pedala basınca pedal boşalıyor ve sürüşü imkansız hale getiriyor. Bisikleti eğer bana pahalıya mal olacaksa bisikletçiye götürmek istemiyorum. Sizce bu sorunun bir çözümü var mıdır? Elle halledilecek bir sorun mudur? Eğer illa tamirciye götürmek durumundaysam bana ne kadara patlar tamir ettirmeme değer mi?

Şimdiden herkese teşekkürler, iyi günler dilerim.

Scudo
Pedal göbeğini değiştirmeniz gerekebilir. Bu da uygun alet edevatla mümkün. Çok yüksek bir maliyeti olacağını sanmıyorum

Aydınlattığınız için çok teşekkür ederim, soruşturayım. Umarım çözerim sorunumu da bisikletime kavuşurum. :) Tekrar teşekkürler, herkese iyi günler.

Geri