Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çelik kadro bisiklet toplamak

DarkEagle

Üye
Tepki
4
İsim
Barış Çetinkaya
Başlangıç
1996—97
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Çocukluktan beri kullanmadan bisiklet hevesi yeniden geldi. Ancak şuan maalesef çocuk boyum ve kilomda değilim.

Boy : 206cm
Kilo : 160 kg

1-2 haftadır baya araştırdım, Kilomdan dolayı alu kadro alamıyorum. O yüzden çelik kadro bisiklet alayım istedim. Ancak çelik kadro bisikletler de hep alt segment ürünler kullanılmış vites, fren ve amortisör sistemi olarak.

Bende en sonunda neden kendi bisikletimi toplamayayım dedim. Ama bana bir liste gerekli. Hangi parçalar lazım olacak, parçaların isimleri nedir ? gibi..

örn ;

gidon, kadro, gidon ile kadronun bağlandığı bölümün adı, amortisör ve gövde bağlantı elemanları, jant ve bağlantı elemanları gibi.

Kadro sanırım bir firmada buldum. Üretim yeri Adana. Firma adı Arpağ. Marka adı Daafu.
Firma ile henüz iletişime geçmedim ancak kadroları yurt dışında ürettirip, burada montaj kısmını yapıyorlarmış diye öğrendim. Bisikletleri bugün incelleme fırsatı buldum bu markanın. Dediğim gibi kadro güzel ama geri kalan tüm ekipman çöp. Kadrosu boyumada güzel oldu.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Selamlar
Bisikletin taşima kapasitesi belli mi acaba bilgilerinde ? Donanimi oldugu gibi kullan bence masrafa gerek yok

Çocukluktan beri kullanmadan bisiklet hevesi yeniden geldi. Ancak şuan maalesef çocuk boyum ve kilomda değilim.

Boy : 206cm
Kilo : 160 kg

1-2 haftadır baya araştırdım, Kilomdan dolayı alu kadro alamıyorum. O yüzden çelik kadro bisiklet alayım istedim. Ancak çelik kadro bisikletler de hep alt segment ürünler kullanılmış vites, fren ve amortisör sistemi olarak.

Bende en sonunda neden kendi bisikletimi toplamayayım dedim. Ama bana bir liste gerekli. Hangi parçalar lazım olacak, parçaların isimleri nedir ? gibi..

örn ;

gidon, kadro, gidon ile kadronun bağlandığı bölümün adı, amortisör ve gövde bağlantı elemanları, jant ve bağlantı elemanları gibi.

Kadro sanırım bir firmada buldum. Üretim yeri Adana. Firma adı Arpağ. Marka adı Daafu.
Firma ile henüz iletişime geçmedim ancak kadroları yurt dışında ürettirip, burada montaj kısmını yapıyorlarmış diye öğrendim. Bisikletleri bugün incelleme fırsatı buldum bu markanın. Dediğim gibi kadro güzel ama geri kalan tüm ekipman çöp. Kadrosu boyumada güzel oldu.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, mtb/atb olarak üst seviye ve fiziksel ölçülerinize uygun bir bisiklet TR şartlarında çok az. Ancak yarış/yol bisikleti olarak düşünürseniz 60/62cm aralığında Columbus Genius borulardan üretilmiş Nivacrome kadro set için görüşebiliriz. Hatta her şey bir yana siz de Ankara'da ikamet ekmekteymişsiniz, sohbet amaçlı dahi pazar günü evimde ağırlayabilir, bisikletler üzerine konuşabiliriz.
Görüşmek dileğiyle.

@Doğukan Aksu

İyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş. @DarkEagle , Doğukan kardeşimiz gibi bir duayen sana en iyi şekilde yardımcı olacaktır, fırsat ayağına geldi; hiç maceraya bulaşmadan işin uzmanıyla hayallerine ulaşabileceksin. Keşke benim de fırsatım olsa da Ankaraya'ya gidip Doğukan ile tanışıp sohbet edebilsem. Herkese selamlar.

@Doğukan Aksu

İlginiz için teşekkürler. Bisikletler ve parçaları hakkında daha detaylı bilgi için sizi rahatsız edebilirim o zaman. Bende etrafımda insan arıyordum bisikletten anlayan. Siz şahane oldunuz. İnstagram profilinizden " @no85atelier " iletişime geçebilirim sanırım ?

@mariokaldato

Ben o donanıma güvenip kullanmam üstadım :) Mekanik disk fren koymuşlar daha üstüne binmeden bir fren sıkayım dedim elimde kaldı :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@akifberkant

Merhabalar, öncelikle teşekkür etmek isterim, insanlar üzerinde olumlu etki bırakmak beni onore ediyor. Olur da yolunuz düşerse mutlaka beklerim. :)

@DarkEagle

Evet bu sosyal hesaplar şahsıma aittir, bazen işimin yoğunluğu sebebiyle mesajlara geç dönüş yapabilmekteyim ancak tabii ki elimden geldiğince yardımcı olmaya ve yönlendirmeye özen gösteririm. Alışveriş bir yana, keyifli vakit geçirmek ve bilgi paylaşımı adına kapım her daim açık. :)

Geri