Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cesme triatlonu (5-6 eylul)

Levent Topcu

Forum Demirbaşı
Tepki
486
Arkadaslar bu yarisa katilacak olan var mi?
Gectigimiz senelerde katilmis olanlar parkur, konaklama ve ulasim hakkinda biraz bilgi verebilirler mi acaba?

Tesekkurler

Scudo
@levo_redkid
parkur son yarışı baz alırsak,yüzme limanda,bisiklet ,izmir yolu gelişine doğru hafif meğilli,koşu şehir merkezinde ,herzamanki gibi insanlar üzerinden atlayarak. bu sene değişirmi bilmem,kalacak yer yayınlanan talimatnamede turizm uygulama oteli 27 tl yatak +kahvaltı denmiş,dışı isteğe bağlı.tabi her yer mevsim dolayısı ile biraz sakin olur heralde.

• Beğen
Tepkiler: UMUT ALAÇİÇEK
@Fırat Dizman

ben bugun merkez hakem komitesinden biri ile konustum, dedigin gibi parkur sehir icinde. bisiklet icin "hastane yoluna dogru gidilecek" dedi, sanirim izmir yolu ile ayni sey oluyor.

otel'den servis kaldirmamiz soz konusu olabilir dedi.

son olarak, uygulama oteli cesme merkeze (yani yarisin yapilacagi yere) yakinmis, ancak teknik toplantinin yapilacagi otel oldukca uzak. Yani dolmusla filan gitmek mumkun degil gibi geldi bana, arac sart.

@levo_redkid

aynen denildiği gibi,toplantı en az araçla 15 dk sürüyor şifne otel
belediye toplantıya otobüs kaldırıyordu olmasa bile araçla gelen kulupler sağolsun bırakmıyorlar

levo ferdi olarak mı katılıyosun yarısa?
listeye adını yazdırdın mı?

Çeşme yarışı oldukça renkli geçicek gibi gözüküyor. Hatta bu sene Alanyadan sonraki en kalabalık yarış bile olabilir...

@bandivan

rivamad sporcusu olarak geliyorum, klupten liste gitti. ilk yarisim olacak umarim keyifli gecer...

benimde Akyakadan sonra 2. yarısım olucak, umarım organizasyon daha iyi olur ve hep birlikte keyifli bir yarıs geciririz

katılacak arkadaşlara başarılar.
keyifli yarışlar.
çeşme eylenceli olur genelde.

ben çanakkale maratonu ertesi izmir de kampa girdim bile..
yarışta goruşmek üzere :D

Resmi sitesi varmı yarısla ılgılı eger varsa lınkı gonderebılırmısınız?

yarış çok keyifliydi..
çoğu yarışa göre katılım iyiydi...
bi sonraki yarışta görüşmek üzere :D

ilk yarışımdı.. normalde yüzücym :) çok zevkli geçen bir yarış oldu benim için.. herşey süperdi:D

Geri