Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Christopher Froome doping yapmış mıdır?

Scudo
@taner07 valla kardeşim 1990'lardan beri seyrederim şu sporu. Seyircinin yanıldığını hiç görmedim. Fransız seyircisi adamın yüzüne tükürüyorsa , idrar atıyorsa vardır bir bildiği . Lance'i de burda savunan çok adamla tartıştıö . Tehdit bile ettiler beni. Ben haklı çıktım .

Çoğunuzun yaşı yetmez . Şu yarışı bir seyredin.

Bakın bernard kohl ne demiş.

(link)

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Cem Unden Bence çok yanlış düşünüyorsunuz; doping yaptığı resmi olarak kesinleşmeyen birine böyle hareketler yapmak çok çirkin... Biliyorum bu 94 Gewiss'i daha sonra 96'da da Mapei Paris-Roubaix'de yapmıştı böyle birşey :komik:

Ama siz bardağın hep boş tarafından bakıyorsunuz; Kohl orada diyor ki ''Eğer anti-doping programı yaparsak, dopingsiz de bu turu kazanabilirsiniz elbette'' :harika: Sizin paylaştığınız bu linkler hep dopingin tavan olduğu 90lar ve 00'ler başından, son yıllarda doping yapılıyorsa da 90larda olduğu gibi herkes yapıyor demek ve bu da eşit bir yarış olduğu düşüncesini yaratıyor bende. O zaman Froome'a pis, kaka diyorsak Nibali, Valverde, Quintana ve en çok da Contador'a sövüp, saymamız ve bu adam Mortirolo'yu nasıl çıktı diye sorgulamamız gerekiyor, zira Nibali'nin arkasında Kazakistan Devleti, Contador'un da arkasında Rus milyarder var, bir Murdouch değiller ama yine godomanlar :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Serkan.Ç.
@taner07 tamam herkes istediğine inanmakta özgür. Ben diğerleri yapmıyor demedim zaten. Konu başlığı chris froome. Contador , nibali , quintana da yapıyor. Ama bu adamlar yeteneksiz demek değil. Eşşekten ingiliz beygiri olmaz.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Cem Unden Tek bir soru abi; Froome dışındaki genel klasman favorileri; Nibali, Quintana ve Contador da doping yapıyor mu, yoksa sadece Froome mu?

Yukarıda yazdım.

Daha önce doping yapıp ceza alıp geri dönenlere bakın . Contador , valverde , vino , basso vs adamlar yine iyiler. Çünkü hepsi yapıyor. Ama froome' un yaptığı doping çok daha komplike büyük bir proje. Daha sistemli. Froome'un geçmişi bugünkü başarılarından çok kopuk. Lance gibi hatta ondan çok çok daha silik .

@Ahmet Onur Çakmak
Hocam videosu varmıdır o anların doğru düzgün hiç izlemedim lance ı hangi segment biliyor musunuz ?

@ahmtayd Ben de biliyorum o sahneyi gözümün önünde ama hangi seneydi, hangi tırmanıştı hatırlayamıyorum ama başka bir tane buldum; 30.saniyeye dikkat :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Cem Unden

ingiltere bisikleti full doping o zaman ?

@ahmtayd lance armstrong master of spin andli begleseli izleyin :) lance'in sonunu getiren gazeteci david walsh taner bey'in attigi video uzerinden yorum yapiyor.

Sonunda buldum futbolla ilgili bir veri futbolu temiz diyenler var mıdır hala? BOşuna demiyorum futbolun içi daha pis fakat lobileri çok güçlü arkalarında milyar dolarlar var Türkiye de sıradan bi halt yapmayan topçu (sporcu demiyorum) bile 2-3 milyon Euro yani çoğu bisiklet yıldızından fazla alıyor bunların sebebi işte bu reklamlar gelirler sponsorlar vs....31652 dosyayı görüntüle

@Serkan.ÇABAŞ ilk bırakan arkadaş Jose Azevedo şuanda Katusha'da yöneticilik yapıyor :komik::komik: Son bırakan Popovych'de 2 gün sonra Vuelta'ya katılıyor :harika::harika:

@Hasan Saylık Buradaki veriyi futbol temiz değil diye nasıl yorumladınız?

Görünen köy kılavuz istemez diyorum, bisikletçiler kamp zamanı dahi doping kontrolü yapılırken futbolda bu yok ayrıca her maç sonrası rastgele 3 kişi seçiliyor ülkemizde ki spor camiasına bakınca ben o 3 kişiyi nasıl seçtiklerini tahmin edebiliyorum. Ayrıca 2007 de ki Operasyon Puerto sonrası doktor eğer konuşursam İspanya futbol takımı çöker, aileme tehditler var susmam gerekli demişti.
Beş yıl önce bir mülakat veren Perez, Barcelona Olimpiyatları öncesinde kocasının yaptığı çalışmaları anlatmış ve "1992'de neler olduğunu biliyorum. Ama konuşursam tüm spor dünyası yıkılır. Yaşamlarında pekçok şeyi feda eden sporcu dostlarım için sessiz kalıyorum. Ama konuşup bu küçük dünyayı yerle bir de edebilirim" demişti......
Ne oldu sadece bisikletçiler açıklandı müşterisi olan Valencia, Real madrid vs takımlar ise yalanlamalar üzerine dava açtılar.

@Hasan Saylık Ondan bahsetmiyorum, paylaştığınız veride en çok doping kontrolü yapılan spor futbol olarak gözüküyor, mantıken en temiz de onun olması gerekir zira en çok kontrol orada... Futbol temiz demiyorum da yani paylaştığınız veri biraz sizi yalanlar nitelikte onu diyorum :harika:

@Cem Unden

açıkçası energellerden vazgeçtim ve de protein tozundanda,protein tozu 200 km' in üstüne iyi geliyor idi,( kimyasallar olması ilerde sıkıntı yaratır diye düşünüyorum)artık uzun etaplarda hindistan cevizi yağ ile kahve olayı olacak ,mataraya hazırlayacağım,muz yollarda yemece tuz eksikliğinde
1 adet ayran işi çözer,

açıkça şunu söyleyeceğim bu doping bence erdemli değil,buna neden göz yumuluyor anlamış değilim,hakemler ne yapıyor, onlarda susuyor hiçbiri etik değil ,bu nedenden ötürü benim için bisiklet yarışları sabıkalı.

Geri