Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cinelli Zydeco Cross 2013

Anonim

Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Yeni bisiklet arayışı içerisindeydim ve sonunda cyclocross türü bisiklet almaya karar verdim.
Henüz marka, modele karar vermemiş olsamda maksimum 4000TL harcamayı düşünüyorum.
Araştırmalarım sonucunda yurtdışından geirtmek bana daha mantıklıymış gibi geliyor. Şu ana dek
en çok beğendiğim, tasarım ve donanım olarak, her nekadar eski olsada aşağıda özelliklerini ve resmini
verdiğim 2013 model (XL) Cineeli Zydeco Cross. Wiggle.co'da 1250$ fiyatı var. Türkiye geldiğinde vergisiyle
1500$ civarı olur, yaklaşık 4000TL.

Sizlerden ricam bisikleti değerlendirmeniz, varsa alternatifler sunmanız olacak.

Sağlıcakla.

(link)

Road:Yes
Number of gears:20
Cable Routing:External
Model Year:2013
Frame:Columbus Zonal
Fork Material:Carbon
Fork:Cinelli CX Carbon Monocoque 1-1/8" – 1-1/2"
Steerer:Tapered 1 1/8 - 1 1/2
Bottle Cage Mounts:Double
Front Derailleur Mount:Braze On
Dropouts:Replaceable Rear Derailleur Hanger
Wheel Size:700c (622)
Wheelset:Fulcrum Racing 7
Groupset Manufacturer:Shimano
Brake Levers/Gear Shifters:Shimano 105
Front Derailleur:Shimano 105
Rear Derailleur:Shimano 105
Brake Type:Cantilever
Brakes:Shimano 105 levers
Brake Callipers:Tektro CR510
Chainset type:Cyclocross Specific
Chainset:Shimano 105
Chainring Size:50 Tooth, 34 Tooth
Chain:Shimano
Bottom Bracket:Shimano Hollowtech
Cassette:Shimano
Cassette Range:12-28 Tooth
Handlebars:Cinelli Vai
Bar Tape/Grips:Yellow
Stem:Cinelli Vai
Seat Post:Cinelli Vai
Saddle:Cinelli San Marco Custom Ponza Power
Tyres:Vittoria Cross XN Pro 700×32mm
Pedals:Supplied with basic flat pedals

http://farm9.staticflickr.com/8194/8394632879_87a16852f2_o.jpg

Scudo
Bisiklet 2013 olduğu için üzerindeki set de 105 5700 olmalı. Ben 105 setli bir bisiklet alacak olsam 105 5800 olmasına dikkat ederdim.
Genel olarak cantilevel frenler zayıf. Cyclocross bisikletimi ilk sürdüğümde ilk dikkatimi çeken bu olmuştu. Hatta bisikletimi aldığım zaman açtığım konuya bakarsanız her şey iyi ama durmuyor diye yazmışım :) Bu aklınızda bulunsun.
Şayet cyclocross bisikleti lastikleri yola göre daha kalın diye tercih ediyorsanız(ki ben o yüzden tercih etmiştim), artık yol bisikletlerinde de bir çok kişi 25 veya 28 lastik kullanıyor. Bunlar şehir içi için oldukça yeterli. Eğer durum buysa karbon yol bisikletlerine de bakabilirsiniz :)
Mutlaka Cyclocross olsun diyorsanız bu fiyata karbon kadrolu cyclocross bisikleti bulmanız çok zor. Zaten ucuz olmasının nedeni 2013 model olması diye tahmin ediyorum.

(link)

Ben 1-2 aydır bu modeli takip ediyorum ancak hiç indirime girmedi. Rengi vs. çok hoş bence.

• Beğen
Tepkiler: hüseyingürgah
Şuan Kazakistan'dayım. Aşağıda linkini verdiğim bisiklete ne dersiniz?
Kazakistan'dan alıp getirmeye değer mi? Türkiye'de daha ucuza yada yakın fiyata alınabilir mi?

Yaklaşık fiyatı 1400$

Giant TCX SLR 2 (2015)

(link)

cin ali gibi bisiklet valla görünüşü çok güzel

(link)
Linkteki bisikletde çok uygun değil mi?Hemde 2015 model.Belki alacak olan birine yararı dokunur.

Geri