Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çivril "iki teker sana yeter" bisiklet festivali

Mustafa Zeybek

Bike destroyer
Tepki
5.689
İsim
Mustafa
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
(link) etkinlik sayfası budur. Detaylar sayfada yazıyor zaten. Konuyu açma amacım forumdan giden birilerinin olup olmadığını öğrenmek. Var mı benden başka giden? :)

Scudo
Facebook kullanmadığım için sanırım detaylarını göremiyorum:(

@Mustafa Zeybek
Gerçi makarna yediydik; eline sağlık makarna da güzel olmuş.:D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Alında gitmeyi istiyorum ama bu ara İş-kur'un bir semineri var ona gidip geliyorum seminer sonunda da bir kaç firmayla işe görüşmesi olayı var. Şimdi tam gidiyorum diyeceğim oradan arayacaklar iki arada bir derede kalacağım. Bakalım bu cumartesi netlik kazandıracağım.

@MakRo
Genelde öyle olur :snzdglsn: kolay gelsin :tskler:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Gelecek ay çivrile taşınıyorum. Katılmak isterdim:kötü:

Bu turu 2019 yılı içinde yapmayı planlıyor musunuz ya da Denizlide başka hangi aktiviteleriniz var.

Hort vakti :) geçen yıl katılıp iyi insanlarla tanıştım ve çok keyifli sürüşler yaptım. Tek noksan rota bilgisiydi, onu da bu yıl halletmişler. Yanıma beni forumdan tanıdığını söyleyen bir abimiz de gelmişti ama forum rumuzunu bilmiyorum :)

Etkinlik bu yıl 14-16 Haziran tarihleri arasında ve yine ücretsiz. İmkanı olanlara şiddetle öneririm.
(link)

Bende oradayım tinkoff veya özgür bisikletciler forması olan Antalya elmalı bisiklet gezginleri ve elmalı bisiklet sevenler

• Beğen
Tepkiler: predator82d
Parkur yol bisikletine uygun mu ? Facebook hesabım olmadığı için göremiyorum.

Ilk güne uyar, ikinci güne uymaz, son günü bilmiyorum.

Merhaba İki teker sana yeter etkinlik üyesiyim, bu sene Eylül 2021 ayında festival olacak yol bisikletleriyle gelmeyin zorlanırsınız, parkurlar taşlı ve toprak yol genelde şehir ve dağ bisikletleri etaplar için uygun....

Geri