Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Clash of clans oynayan var mı :)

mzerenoglu

Daimi Üye
Tepki
193
İsim
mehmet
Bisiklet
Salcano
Forumda Clash of clans oynayanları merak ettim :) Ayrıca klan arayan varsa 6 seviye akraba&arkadaşlardan oluşan saygıda kusur etmeyen klanımız var , isteyen gelebilir, klanı olanda müsafir olarak gelebilir istediği askeri alabilir :)

Oyunu daha önce hiç bilmeyenler için kısaca anlatayım, 7 den 70 e herkesin oynadığı(abartmıyorum, 72 yaşında bi amcamız dahi var :) ), ben oyun sevmem, zaten hiç oynamadım, oynamam, diyenlerin bile müptelası olabileceği savaş/strateji oyunu.

Scudo
Oynuyorum. Klan olarak oynamaya ara verdik. Tüm üyeler 30 yaş üstü olunca iş güç zaman olmuyor :). 97 levelim. Klan ismi Talaykan. Arkadaş klanı. Öyle arada bir oynuyorum diyen varsa gelebilir

120 Level köyüm var. Yaklaşık 1 yıldır oynuyorum. Son 1 aydır clashbot'a bıraktım, kendi kendine oynuyor. Bir yerden sonra sıkıldım.

@cpt.erhan bizde de herkes çok aktif değil ama klan savaşına çok önem veriyoruz herkes savaşını zamanında yapmaya çalışıyo :)

@Erdal YILMAZ oyuna klan savaşları zevk veriyo bence. 120 küsür savaş kazandık belki 30 tanesi 1 yıldız farkla :)

yükseltmelerin maliyeti arttı. Zaman ayırıp ganimet toplamak lazım. İş güç derken o kadar zaman ayıramıyorum. Bizde de savaş başlatıldığı zaman herkes yapıyor. Arada klana yaşça küçükleri alıyoruz. Klan neşeleniyor. İlk başlarda bağımlılık yapsa da 9.seviyede sıkılmaya başladım ben. Daha sonra bir ara devam ederim diye düşünüyorum. Belki de satarım :)

Köy yatıyor 109 lvlim bi süreden sonra sıktı acıkcası

123 levelle devam savaşlara bi süre katılmadan heroları yükseltiyorum. herosuz savaş zor.

• Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
@tanchu biz zaten savaş kaybedersek herolar yüzünden kaybediyoruz, üsttekiler çok aktif, herolar devamlı yükseltmede.

95 level yeni th9 a çıkmış olarak oynuyorum. Ama ilk zamanlar ki tadı ne yazık ki yok. Ya da var ama tat vermiyor :D İlk zamanlar ki gibi oynasam çoktan th10 full savunmaydım. Iııh başlamayın bence. Gerek yok.

Herolar 40 olmadan savaşlara girmicem yılbaşına kadar hero yok

köy 9 köy 10 sıkıcı olmasına katılıyorum çünkü hızlı bi gelişme yapamıyor insan, herşey full depo istiyor nerdeyse ,bide 400 -500-600-700 binlik ganimetler çok az çıkıyo :) bence asıl oyun herşeyi bitirdikten sonra başlıyor, kupa kasıp globalde dereceye girmeye çalışmak en heyecanlı ve en zoru bence :harika:

79 levelim köy binam 8. seviye ama bi klanım var
köy binanızı 7 den falza yükseltmeyin sonra işler zorlaşıyo :)

Dün usta 3 e çıktım ama baya uğraştım. Th9 fakat birliklerin hepsi 5. seviye ve saldırılarda biraz cılız kalıyorlar. Yukarılarda ganimet çok az ve insan gelişirken zorlanıyor. Bu arada bot olayını bi açıklarmısınız nedir tam olarak ?

@D.Mustafa bot denilen şey bilgisayara kuruluyor, çinlilerin yapıp gelişirdiği bi program, senin yerine işçi basıyo, bastığı işçiyle ganimet arıyo, bi güzel yanı okçu barbar basıp sadece ganimeti madenlerde birikmiş adamlara saldırıyor. 'Armut piş, ağzıma düş' olayını gerçekleştiriyor yani :) internette detaylı anlatımı var nasıl kurulacağı falan

bizim klanda kullanan çok kişi var, duvarları çok iyi, köyleride, tavsiye ederim, ben windows tabanlı bi bilgisayar kullanmadığım için kurmadım hiç.

Bir olunca klanda kimse konuşmuyor ölü klan gibi bisi oluyor

@Kubilay Koparan buyurun linki, yorumlara bakmanızı tavsiye ederim, klandaki arkadaşlar konuşurken duyuyorum güncelleme gelince bi iki ayarı değiştiriyolar, yorumlarda kullanıcılar bahsediyor

(link)

@mzerenoglu
Güzel miş şimdiye kadar manuel oynamanın vermiş olduğu sıkıntılardan kurtulmuş olacağım, bi araştırayım bakalım nasılmış.

@D.Mustafa

birds apple ve android için xmodgames denilen bir uygulama var, eskiden çok yararlıydı hâlâ da öyle, mesela 300 bin altın 300 bin iksir alt limit belirtiyosunuz o kadar ganimeti görünce duruyor, sonra siz eğer ordunuzla alablcekseniz saldırıyosnuz yada ileri basıyosunuz kendi tekrar arıyor. Birde eskiden klan savaşlarında rakibin tuzaklarını gösteriyodu saldırmadan önce, onun önüne geçtiler artık saldırmadan gözükmüyor, eğer sizden önce biri o köye saldırdıysa o zaman görebiliyosunuz tuzakları, bazı ŞEREFSİZ klanlar en alttaki adamlarını üstlere saldırtıyor (mesela 40 vs 40 klan savaşı yaparken rakibin 40. kişi bizim birinciye saldırıyo) sırf tuzakları görelimde ona göre saldıralım diye. en uyuz olduğum şey. 126 zafer kazandık alnımızın teriyle :)

Geri