Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çok kararsızım :(

Tepki
14
Merhaba ben Bianchi SLR 200 almayı planlıyorum. Fiyatı 1075 Civarı .. Ama korkuyorum sonra bu fiyata bundan daha iyi bisikletler gorurum üzülürüm diye .
Size sorayım dedim. Acaba 1000 ile 500 TL arası bundan daha güzel düşük fiyatlı bir bisiklet önerirmisiniz. İzmirde yaşıyorum internetten alamam annem kredi kartıından baya bir korkuyor :) . Alabilecek bir bayi falan gosterseniiz çokta iyi olur Önerilierinizi bekliyorum teşekkürler

Emre Yaman Yüzücü

Edit : Fiyat aralığı 1100 ve 800 tl de olabilir

Scudo
Doğru diyorsunda hatta çok ciddi düşünüyorum artık bu konudaCitr. Bisan citox MTB bisikletim var. Uzun süredir MTB yapıyorum ama artık yüksek hız uzun yol istiyorum .. Çok yaraladım kendimi MTB de yeter artık :D 20 Kilogram bir mtb bisikleti ilede 2 km yapılmıyor :D

yapmasına yaparım ama lastik kalınlığı 5 cm. + Birde sırt çantam yük bindiriyor kilosu zatençok fazla .. Yol bisikletine kafaya takmış durumdayım artık ne olacaksa olsun gibisinden :)

bak paran varsa yol bisikleti al yoksa (5cm olamaz lastik zatende max 2.5 felandır) ince slic bir lastik edin ve rota çiz kendine her hafta 10-20 km arttır ;)

• Beğen
Tepkiler: EMREYAMANYÜZÜCÜ
Çankaya da bitpazarı içinde Sundu Bisiklet var.Gerekli bilgiyi siteden alabilirsin:

(link)
Hüsnü Bey mütevazi bir satıcıdır sana yardımcı olur.Ben ordan alışveriş ediyorum.

Tabii Mustafa Kemal sahil bulvarındaki diğer bisikletçilerden de fikir alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: EMREYAMANYÜZÜCÜ
@Tanju Zafer

Tanju bey ilginize çok teşekkür ederim . İnanın baya bir yardımınız dokundu.
Yarın bisikletimle gezme fırsatı bulmuş olurum hem. Narlıdereden güzel bir sahil yolu sonra ver elini çankaya :) . Tekarardan teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılar

Geri