Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çok Morardım

Tepki
12
arkadaşlar bugün bisiklet sürerken yoldan yanımda geotech'li bi arkadaş vardı bende kron xc serisi var ama geotechli nasıl oluyorsa otobüs'ün arkasına neredeyse 20 santim mesafe ile pedal nerdeyse çevirmeden baya yüksek hızlara çıktı ben baya nal topladım bunun nedeni ne bisiklete rulmanlı göbek flanmı taktırmak mekanik olarak lastigin daha çok dönmesini saglıyormuş bide hava akımı var otobüs büyük araç arkjasında bende denedim hava akımı var ama saate 50 km üstüne çıkınca yakalayamıyorum. Geotechli arakdaşa hala hayretler içinde şaştım kaldım

Scudo
Etkenler aerodknamik akicilik donme direnci(lasytik ve jant capi ayrica gobekler vr frenlerjn surtmemesi) hafiflik disli oranlari ve senin performansin

• Beğen
Tepkiler: ÖzerFurkan
ben burada ne anlatmak istediğinizi tam olarak anlamadım Geotech le ne alaka bu dediğiniz onu çıkartamadım isterseniz Pınerallo olsun üstündekine bakar markayla ne alaka

• Beğen
Hava akımı en büyük etkenlerden biri. Otobüs gibi araçların arkasındaki hava akımı sizi ileri çekiyor bir nevi. Tam bilmiyorum ama araçların arkasında oluşan hava akımında bir nokta varmış ve bu noktayı yakalayabildinmi resmen sizi ileriye çekiyormuş. Henüz bir arabanın arkasına takıldığım olmadı bilmiyorum ama yanımdan yüksek hızda bir araç geçtiğinde bir an hafifinden ileriye çekiyor. O noktayı yakalarsanız normale göre çok daha rahat bir şekilde yol alabileceğinizi düşünüyorum.

yok sprint diyorlar sanırım hızlanmak için sprinte kalkıyorum arkadaş he maşallah oturdugu yerden aldı başını gitti lastikler 26'' mtb lastik bana hızlanmam için öneriniz varmı çogu kişiye göre hızlı kullanıyorum ama baya ezdi beni

@FurkanÖzer

Hızlanmanızı zamanla bacaklarınızdan alacaksınız :)) Donanımda etki ediyor tabiki ama önce kondisyon derim ben :)

• Beğen
sağol onur abi dedigin gibi birazcık denicem bide donanımı yükselticem

Bahsettigin durumun donanımla alakası yok degil ama en önemli etken sensin yani senin performansın cigerlerin bacakların geliştikce ortalama hızında artar
ve bu durumla ilgili ata sözü var - El yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmış :in:

Alt bacak kaslarin(tibbi adimi bipmiyorum trofolecs mi ne diolar ama) gelistirmelisin sonra dogru.sele bpyuma al yuksek kadans cevirme basla dizlrrini hafiften kirip ayaga kal vites arttirip torku yakalamaya calis tprk cok dusmrdrn son vitese al ve allah ne verdiyse sprint bide rublen 14 lu ise 11 e gecince.maksimum hiz %27 artiomus galiba

Adam size fena şekil koymuş. XTR donanıma geçerseniz onu yakalarsınız.Aynakolu en büyük al, arka dişliyi küçült, sen de kamyonun arkasına geçme ona tutun o zaman geçersin.

Şunu da ekleyeyim: Kardeşim beni geçen olursa hırs yapıyorum. Yapışıyorum arkasına baktım geçemiyorum illegal yollara basvuruyorum ''Şıst, Pışt, Aha lastik dönüyor, İleride kaza var.'' gibi ilgi dağıtan sözcükler sarfediyorum tabi adamın ilgisi dağılıyor. O sırada sağlam bir sprint çekiyorum veriyorum ayarı devam ediyorum. Tavsiye ederim.

Kardeşim bu ne ya :) adamın bacak iyiymiş vermiş ayarı geçmiş. Donanımla alakası filan yüzde %10. Yüzde 90 kişinin performansına bakar. Şekli yediğinize göre sizde bu eksikmiş :)
Çalışmaya devam. Doğru antremanlarla sonuca ulaşırsınız böyle yarışlarla değil ben sizin yerinize olsam o kişiyi durdurur araç arkasına geçmek hakkında o anda ne yaptığını filan sorar bilgi edinmeye çalışırdım MORARMAZDIM yani :p

Akşam akşam iyi güldüm ha. :D Geçmiş olsun dostum. Sana biraz Cavendish yazıyorum, bir hafta boyunca neler yaptığını takip et, sonra çalışmaya başla. :D

Ulem bende dövdüler, karakoldan önce buraya geldi yardım istiyor zannettim.

:sigaraici

gecen sene çanakkalede arka viteste sorun varken bır bayan yanımdan bısıkletıyle vınlayarak gectı dırekt tozunu yuttum moduna girdım ama bir kaç soda içince geçtı :)

Adam sana cok fena sekil koymus kanka ben olsam birdaha pisiklete binmem bir de adamin pisikleti Geotech'mis

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
@FurkanÖzer

Sizin morardığınız falan yok.O geotech'li arkadaş otobüsün 20 cm arkasında dolaşmaya devam ederse onun bir gün her tarafı morarabilir.O kişiyle bir pistte eşit şartlar altında yarışın bence sonuç değişebilir.

Foruma Renk getirdin ozaman !!!

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@furkancinar98

Konuşma tarzın komiğime gitti kanka :D

Bisiklete binmek ,pedal çevirmek birspor kültürüdür.Saygınlık gerekir.Ciddiye alınması gerekir.Disiplin ister.

• Beğen
Tepkiler: gökhangenel
Tamamda beyler otobüs arkasında giden birini normal seyir eden bir bisikletli zaten yakalayamaz bunun performansla bir ilgisi yok bence. Ben eski mtb mle (dişsiz lastiklerle) düz yolda kamyon arkası 65 km/h görmüştüm, mtb yle düz yolda kimse 65 basamaz zaten :). Bayır aşağı yine kamyon arkası 85km/h görmüştüm :).

Diğer bir nokta mtb asfalta yarışmak için tasarlanmamış zaten, hakkını arazide vermek lazım :).

Mustafa Şükrü Yıldırım hocam bu yorum arkadaşın konusundan da beter olmuş. :) antremanlarda sık sık kaçan yakalanır oynuyoruz kaçan da kamyon rastgetirirse baya iyi gidiyor, ama her halükarda yakalayanlar oluyor aramızdan :) imkansız diye bir şey yok.

Geri