Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çok Özel Bir Gravel Bisikleti - 3T Exploro Dream Build Boyama ve Toplama Videosu

Serkan Yalnız

Daimi Üye
Tepki
384
İsim
Serkan Yalnız
Bisiklet
Cube
Arkadaşlar merhaba, özenle topladığım yeni bisikletimin videosunu sizlerle de paylaşmak istiyorum. Dünya genelinde oldukça popüler olan ve ülkemizde de her geçen gün daha çok bisikletçinin ilgisini çeken gravel kategorisinde, tamamen bu alana özel ve olabilecek en iyi parçalar ile toplanmış bir bisiklet. 3T'nin boyamaya hazır olarak sunduğu Exploro kadrosu üzerine uygulanan boyama işlemi ile beraber kurulumun yapıldığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz:

(link)

Scudo
ASMR 🚴‍♂️

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yalnız
Çok başarılı video, kanalındaki kaçkar videosu şahane olmuş, tebrikler:harika:

Boyanmasından, toplanmasına kadar ciddi emek verilip yapılmış bir çalışma olmuş tebrikler.

Çok güzel, bu olaylar nerede cereyan ediyor acaba?

• Beğen
Bu bisiklet efsane olmuş. 100 bin gayma ederi vardır. :)
40 bin kadro
30 bin grup seti, sütü ,gidonu ,boynuzu dişlisi.
Pedalı saati ,lastiği küstüğü 20 bin.
İşçiliği beleş en zayıf ihtimalle 90 bini geçer. Siz ne dersiniz arkadaşlar. Çok tatlı duruyor. Bir tanede ben istiyorum.😍😍😍:mad:
Güle güle kullanın.Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız tatlı sürüşleriniz olsun. Harika bir çalışma olmuş Maşallah.🧿🧿🧿

Forumda gördüğüm en kalite iş. Videoyu izlerken aklıma cube mtb toplama videosu gelmişti ki o da sizin elinizden çıkmış. Tebrik ederim.

Çok emek verilmiş bir çalışma.Tebrikler...

• Beğen
Yurtdışı kanallarda görmeye alışık olduğumuz kalitede bir dream build videosu olmuş, emeğinize sağlık. Yalnız tubeless sistem beklerken o tpu iç lastikler beni biraz ters köşe yaptı. :)

Tek kelime ile; müthiş!

• Beğen
Geri