Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Conti sportcontact mı, bontrager racelite hard case mi, specialized nimbus sport reflect mi?

Hangi lastik?

• Bontrager Racelite

• Continental Sportcontact

• Specialized Nimbus

• Toplam katılım
    1
  • Anket kapanışı .

Orhan Akarkut

Forum Bağımlısı
Tepki
980
Bisiklet
Cannondale
Üçü de 700x32 olan bu lastiklerden 17x622 jantlı şehir bisikleti için hangisini önerirsiniz şehirde asfalt kullanımı için? Teşekkürler.

Scudo
Nimbus kullanmış(700*28) birisi olarak uzak durun.Daha doğrusu sadece asfalt yolda kullanmayacaksanız uzak durun.Yapısı ve hamuru itibarı ile mıcıra taşa hiç gelen bir lastik değil.Bir iki yerinden bombe vermişti.Fakat yalnız asfalt için mükemmel bir lastik.

Ben de kendi tecrubemi yazayim. nimbus'u 15bin km kullandim (2 set toplam 10bin + 5 bin). yol tutusu asfalt ve islak asfalt icin iyidir ve omru uzundur. biraz agir olmasi bana gore tek dezavantajiydi. hiz icin de bu yuzden cok uygun degil. esimin bisikletinde raceelite vardi bir sure. onun yol tutusunun daha zayif oldugunu dusunuyorum asfaltta. nimbus 28 raceelite 32 ydi onun da etkisi olabilir. Suan Espoir Sport kullaniyorum sehir bisikletinde ve memnun degilim. yakinda uzun bir tura cikacagiz tekrar nimbus a donmeyi dusunuyorum.

Conti supercontact 32lik lastik kullaniyorum simdiye kadar 1200 km devirdim islak ortamda tutusu sahane yuvalanma direnci dusuk yani basarcan ucar basmazsan durur ayrica dataniklida ben cok memnunum ayrica hiz konusunda duz. Yolda beni cok rahat 50 ve uzeri kmlere cikartiyor yaklasik 440 gr agirliginda patlak korumasi fena degil

Geri