Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corelli

tanchu

Forum Demirbaşı
Tepki
227
İsim
tanju
Bisiklet
Cube
Eskişehir'den kadro üretecek firma görmek güzel benimde yeni haberim oldu bakalım piyasada iş yapabilecekler mi
yeni bir firma görmek sevindirici. kadro ölçülerini veren bir firma görmekte güzel yerli üreticiler içinde.

(link)

Scudo
Sitesinde şu an için bayi görünmüyor şehir içinde bakmadım henüz ama satış için birileri bulunur ne bisikletler satılıyor sonuçta vakit bulabilirsem şehir içinde gezerken bakınırım

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır değil sadece şehir tutuyor

abi tamamda... sebep ya? corelli derken? en az sedona, kron, salcano kadar anlamsız ya. soyadımıymış ya corelli?

Korel firmanın ismi öyle uydurmuşlar

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Korel grubun markası. Firma aslen aleminyum üzerine çalışıyor. Türkiye'nin önemli firmalarına detaylı aleminyum üretimleri yapıyorlar. Aleminyum işleme konusunda oldukça tecrübeliler. Yaptıkları diğer ürünler yanında kadro yapım tekniği açısından kolay kalıyor. Ancak her şey üretim değil. Bunun tasarımı, geometrisi, pazarlaması, servisi, reklamı vs. si var. Sırf üretim yapan bir firma bu alanda tutunur mu inşallah tutunur. Kadrolar sağlam ve güzel, bisikletler dengeli ve uygun fiyatlı olur umarım.

Kulağa hoş gelme bakımından Corratec ile Corelli arasında ne fark var?

Firma sahibi Nicholas CAGE (doğru mı yazdım?) olsa atlardınız. Kaptan Corelli'nin Mandolini iyi de bisikleti olunca kötü mü? (tamam vurmayın kötü espri)

Firma ciddi düşünüyor olmalı zira kurumsal kimliğe güzel çalışmışlar, bisiklet tasarımlarıda güzel bence. Ama çok fazla çeşit girmişler her daldan bisiklet var. Üst sınıf donanım kullanmamışlar yol bisikletlerinde. Bence böyle giderse tutunurlar ben beğendim isminide, sitelerinide, tasarımlarınıda. Hangi yerli firmanın web sitesinde bukadar bilgi var?

Bence de firma kurumsalı çok iyi çalışmış. Artı tarafları var markanın, ciddi anlamda yatırım yapıyorlar sanırım. Katalogda bu kadar detay vermelerine şaşırdım, kaç tane markanın bu kadar detaylı kataloğunu görüyoruz, bu da iyi bir ayrıntı. Hedef kitle çok belli ve bence çok da yeterli bisikletler. Diğer yerli üretim markalara iyi bir rakip gelmiş, kaliteye katkısı olur diye umut edelim. İsim seçiminin başarılı olduğu belli zaten üstteki tartışmalardan, gayet net, akılda kalıcı, telaffuzu kolay :tskler:.

Güvenliği ön planda tuttukları müddetçe, bütçe ve kalite açısından fark yaratan her seçenek bisiklet dünyasına olumlu katkı sağlayacaktır, bu tür yatırımların daha çok olması ümidiyle :harika:

Logoda niye beyaz kırmızı yeşil çizgi var ki?

• Beğen
Tepkiler: olympos ve poet
Mtblerin hepsinde bagaj için montaj yeri var ben beğendim valla adamlar deore setli aleti 2.200 tl ye veriyor bence uygun gibi.

Kendileri mi uretiyor kadrolari acaba? Oyleyse yeni bir bisan , beldesan efsanesi doguyor demektir

Yolları açık olsun. Piyasaya yeni aktörlerin girmesi umut verici. Umarım güzel işler çıkarırlar. Ben özellikle bisiklet çeşitliliğine şaşırdım. Hangi ara üretime geçtiler. En azından diğer firmalar kadar bir üretim başarısı göstermişler. Diğerleride çıtayı daha yukarı taşımak için çalışır. Bir tane bile uluslararası bir marka yaratılsa güzel.

@mariokaldato kadroyu kendileri üretiyorlar, Korel gruba ait marka, yıllardır alüminyum üzerine üretim yapıyorlarmış, gayet yerinde yatırım olmuş bence, yerli üretime katkısı olacaktır diye düşünüyorum @Candan Biberci

Geri