Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corelli

ben beğendim valla, yapılsın tabiki. bu ürün yelpazesiyle girmeleri biz güçlüyüz ve bu işi bi şekilde yoluna koyup başarırız demek gibi geliyo bana. illaki altında iyi bi çalışma vardır. diğer yerli firmalara biz geliyoruz demek gibi bişey. salcanonun servisinden herkes şikayetçi de ne oluyor ki ??? bu isimle her türlü satarlar. hayırlı olsun.

Scudo
Diğer türk firmalara da kadro üretimi yapabilirler. Bu güzel bir gelişme olur. Ayrıca şehirde böyle güçlü bir firma olduğunda yerel yönetimi ve hatta Ankara'yı bisikletli ulaşım ve bisiklet sporu için etkileyebilir. Düşünsenize Eskişehir belediyesiyle koordineli çalışan yerli ve kaliteli bir firma olduğunu...

• Beğen
Tepkiler: cihan14
Bildiğim kadarıyla ilk başta planları sadece kadro üretip satmaktı. Ancak piyasadaki durumlar sebebiyle kendi markalarıyla çıkmaya karar verdiler.

Forum gezerken konu gözüme çarptı. Bende corelli hakkına biraz araştırma yaptım. Korel elektronik alüminyum alanında beyaz eşya sektörü başta olmak üzere bir çok alan da üretim yapan bir firmaymış. Bisandan da güçlü bir ekip tranfer etmişler. Kataloglarında ve web sitelerinde verilen teknik detaylara bakılırsa bundan sonraki yıllarda ismini çok duyacağız. Bu ürünleri ön siparişle sporcu pazarı sitesine eklemiş oradan bakabilirsiniz. (link)

11-25 kasetle 42-52 aynakol çok iddialı olmuş. bu tarz girişimler çok güzel, umarım başarılı olurlar.

Arkadaşlar yazan oldu mu bilmiyorum, sporcupazari.com 'da ön sipariş olarak satışa başlanmış.

Haziran sonu stoklarda olacak bilgisi verildi keşke yaza yetişse idi şimdi alma imkanımız olsa donanıma nazaran güzel fiyatları mevcut.

Velev ki İtalya hayranılar; ne olacak ki :) Sınırlar aslında yoklar... :)

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Kadroların yurtiçinde üretilecek olmasıyla benim gözümde salcano'nun üzerine çıkmıştır. İsim konusunda hiç girmeden sitesinde ufak bir göz gezdirme sonucunda düşüncelerim...

-Yol modelleri mtb modellerine göre sayı olarak daha az.
-Kadro ve maşa alaşımlarının detayları verilmemiş. Çelikse hangi çelik? Alüminyumsa hangi alüminyum, hangi ısıl işlem? Bu detaylar verilse iyi olurdu.
-Bütün modellerde kadro ölçüleri verilmesi iyi olmuş fakat hem kadro ölçüleri hem de donanımın belirtildiği tabloların çözünürlükleri çok düşük. Büyütme imkanı yok.
+Firmanın alüminyum sektöründe olması büyük avantaj. Umarım karbonfibere hiç bulaşmadan, uzman oldukları alüminyum alaşımları üzerinde çalışırlar.
+Isıl işlem fırınlarının olması ve alüminyuma T6 prosesi yapmaları çok iyi.
+Site, katalog,dizgi iyi...

Umarım güzel işler yaparlar da diğer yerli firmalar da silkinip kendine gelir...

@uguryilmaz144 Mesela markaya direkt mail atsanız sitede eksik gördüğünüz noktaları, eminim bunun üzerine de bir çalışma yaparlar. Geçmiş sayfalarda gezindiyseniz görmüşsünüzdür belki; ben bir mail atmıştım (İngilizce-Türkçe karakter karmaşası) ve anında dönüş yapılmıştı.

Bende kadroda kullanılan alüminyum türü göremedim? Hayırlı olsun yerli markanın kendi üretimini görmek sevindirici kadro tasarımları tanıdık modeller yabancılık çekmedim görünce...

İlk dikkatimi teken şey 2 model yol bisikleti 32 model mtb :komik: Ticaret böyle bir şey hangi modeller çok tutuluyorsa ona yöneliyor firmalar :islik:

Hayırlı olsun diyelim. Başarılar dileyim yapıcı olmaya çalışalım. Kimi arkadaşlar yermiş ama gerek yok.

Hayırlı olsun hepimize, aluminyumdaki tecruberli bisiklet uretiminde buyuk umutları da beraberinde getiriyor.

Benim asıl merak ettigim Cyclist de firma ile alakalı herhangi bir yazı olan sayı var mı ya da herhangi bir arastırma / test / inceleme yapıldı mı veya yapılacak mı ?

Vatana millete hayırlı olsun....
Fiyat düzeyi gayet uygun görünüyor kendi ürünlerini(jant,aynakol) kullanmaları da ayrıca gurur verici, bence tutar bu marka. hatta heveslendim [emoji12] [emoji16] [emoji16]

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Firma önce prestij ürünleri çıkarmalı ki yerli firmaların da iyi işler yapabildiği, yerli malı kötüdür algısını yıkması lazım. Yıllardır bu işte olduklarından malzeme kalitesi açısından sıkıntı çıkarmayacaktır diye düşünüyorum. 2 çeşit yol modeli var clarisli sistemli olanı 1.444 tl den ön sipariş veriliebiliyor. Firma geleceği hakkında olumlu düşünüyorum.

• Beğen
Geri