Scudo Sports

CORRATEC tavsiye edermisiniz?

swunk

Daimi Üye
Tepki
59
Bisiklet
Dahon
Marka : CORRATEC
Model : SUPER BOW FUN
Fiyat : 899,00 EUR
tavsiye edermisiniz?

• Beğen
Tepkiler: cemsevin
Scudo

Merhaba,

(link)

Corratec marka kullanan arkadaşlarımdan herhangibir olumsuzluk duymadım.Resimdeki görüntüsü olsun, donanım özellikleri olsun bana gayet iyi gibi geldi.Ama en önemlisi sizin hoşunuza gitmesi.

Biz de Corratec satıyoruz.. Fiyatına göre iyi bisikletler..Almak isteyen arkadaş İstanbul'daysa bizden(Yeşil Bisiklet) veya İstanbul Bike'dan alabilir.. (Her yerde aynı fiyattır)

Corratec X vert expert kullanan arkadaşım var. oldukça hafif ve kaliteli donanımı var. Kadro yapısı da alışılmışın dışında ve çok hoş..

Corratec Super Bow Fun'da çok iyi donanıma sahip. Şu an kampanyada. Peşin fiyatı 799,00 euro. Ya da normal 899 euro fiyatı 12 ay taksitle ayda 75 euraya alabiliyorsunuz.

5 ocaktan sonra peşin fiyatı da 899 euro olacak.

Bilgi için Yeşil bisiklet, bike and outdoor ya da ankarada delta bisiklete ulaşabilirsiniz.

Not : ben de az daha Corratec x vert motion alacaktım ama bütçem yetmedi :( Kaçacak gibi kampanya değil...

Olabilir neden olmasın corratec ler ıyıdır.. alabilirsin tavsiye ederım...

(link)

bu lınten yararlanabılırsın

saygılar..

Doğru..
Bu 2005 model idi .. Yenisini (2006) yakında koyarım..
Selamlar..

sol taraftaki 1 ve 3 nolu vitesler ne işe yarıyor acaba.onlara geçince bisikletin balansı bozuluyor

Konunun yeri burası değil ancak;
Ayna kol üzerindeki dişlilerde vitesin değişmesini sağlıyorlar. Dengeyi bozacak herhangi bir etkileri yok. Acaba vitesleriniz ayarsız olabilir mi?

onlara geçince pedal sanki boşa geçiyor.gerek yok ben 2den şaşmam))

Yine de bir bisikletçide gerekli ayarlarınızı yaptırmanızı ve vites kullanımı hakkında gerek forumdan, gerek ise bisikletçinizden bilgi edinmenizi öneririm.

Offtopic: Konunun devamı için lütfen uygun bölüm altında yeni bir konu açınız :)

bende corratec expert var çok keyifli,kaliteli bir bisiklet.Fiyatı da benzer markalara ve üzerindeki komponentlere göre çok daha avantajlı

corratec tek geçerim.Araştırın detaylıca sizde aynı şeyleri düşüneceksiniz.Fiyat/kompanent

Bir Corratec X-Vert Expert kullanıcısı olarak, Corratec markasını tavsiye ederim. Kadro olarak rakiplerinin (özellikle Scott) biraz altında kalsalar da bu farkı kullandıkları komponentlerle fazlasıyla kapatıyorlar. Eh, her gün kaza yapıp kadroyu kırmazsın, ama bir bisiklete binişinde onlarca kez vites değiştirirsin, bu durumda kadro yerine komponentlere yatırım yapmak zaten daha akılcı geliyor. Sonuç olarak şunu söyleyim, gönül rahatlığıyla Corratec satın alabilirsin..

Motis Bisiklet

corrateclere estetik açısından bakarsak çok iyiler hatta en iyiler bence. Fakat ağırlık bakımından biraz ağır kalıyorlar örneğin kullandığım X vert S02 modeli 1900 gr ve bu çok ciddi bir rakam. Ama şayet ağırlık benim için önemli değil diyorsan corratec ten vazgeçme derim. Çünkü fiyat olarak diğer markalardan daha ucuza alabiliyorsun.

Selam X-vert Expert alalı 2,5 ay oluyor..İstanbul'da hemen hergün bindim.. geçen hafta uçakla Kapadokya'ya götürdüm, yarısı asfalt, yarısı stabilize yollarda 250 km de orada yaptım.Eklediğim bagajı söküp, seleyi indirip vadilerden sert inişler yaptım.Vites ve fren ayarları hala saat gibi. Tek hasar, uçaktan indiren ayı tarafından verilmiş kadroya..Bir daha kutulamadan tövbe.

Ben açılarını sevdim diye aldım ama herşeyinden çok memnun kaldım..Das technick diyorum.

2008 konusunu hortlatmışsın tan ,
Fakat corratec kalitesini, sağlamlığını ve estetiğini paylaşman iyi olmuş,
Bisiklet alacak arkadaşlar kesinlikle corratecleri incelemeli diyorum.

• Beğen
Tepkiler: turist
Geri