Scudo Sports

Corratec x-cross. ilk cyclo-cross bisikletim...

Aynı mesajı iki kere yolladım pardon...

@M.Cevat Bayhan
Çok teşekkür ederim.
Sürekli arazide sürmüyorsanız bence cyclocross iyi bir seçim olacaktır.
Hatta bir yol bisikleti kullanıcısı olarak söylemek isterim ki ülkemiz yolları için en doğru seçim cyclocross olacaktır...

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
Scudo
@Ahmetgitar

Lastikleri incelttim, seleyi ve pedalları değiştirdim, asfalt yanısıra köy yolları için de iyi bir hale getirdim ama gerek kadro yapısı ve gerekse de vites oranları nedeniyle mtb den bir tur bisikleti yapmak, bu işi biraz zorlamak anlamına geliyor. Cyclocross türler kesinlikle daha ideal...

@Baris Celik son 7km sürekli tırmanış. Çok dik değil ancak insanı terletecek düzeyde... Hele ki oraya kadar da 23km gelmişken...
Şimdi ise sağ salim evdeyim. Her türlü yola girip çıktım. Cyclocross'un hakkını verdim sanırım bugün...

@halil ibrahim duran henüz kullanmadım. Ama bende bir takım da kuru kafalı alt üst bisiklet forması var. Death falan yazıyor üzerinde. Ona acayip bakıyorlar doğrusu.

Hayırlı olsun çok güzel bisiklet.
Özellikle gidon sargısı çok hoşuma gitti. Özenle sarılmış gibi duruyor, tek tek corratec yazısı okunuyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Ahmetgitar hocam hayırlı olsun bisikletin, evde koyacak yer kalmazsa evin önündeki yokuştan yolla bisikleti ben aşağıdan alırım :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Geri