Scudo Sports

corratec x-trail cross

barhan

Daimi Üye
Tepki
603
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar birkaç gün önce corratec x-trail cross aldım.Almadan önce tereddütlerim vardı ancak birkaç kullanımdan sonra asfaltta performanslı ve patikalarda gayet iyi olduğunu gördüm,vites geçişleri ve yol tutuşu gayet başarılı,hybrid bisikleti icat edenlere teşekkürlerimi sunarım.

Scudo
hybrid bisiklet ne? daha önce duymamıştım açıkçası..

Ben yardimci olayim

bu tarz bir bisiklet

http://www.tarppi-tuote.com/tuotteet/x-trail.jpg

Bence tam uzun yolluk...

Benim de almak istediğim bisiklet bu...

Kazasız belasız güle güle kullanın..

• Beğen
Tepkiler: barhan
galiba jantları biraz daha büyük gibi mtb hariç fazşa bi fark göreedim

Selam ben bisikleti yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Eryaman-kızılay arasını 40 dakkada alıyoruz kendisiyle. Yalnız daha ilk aldığım gün lastik patladı ve o günden beridir ayda 3 kez lastikler sektirmeden patlıyor. (lastik yamama uzmanı oldum:))Köpük de kullandım ama nerde büyük cam kırıkları var hepsi beni buluyor. Bisiklet süper yine de, lastik vukuatlarıysa tamamen benim bahtsızlığımdan ya da bizim yolların çöplüğe dönmüş olmasından...
iyi sürüşler herkese

@xibabla

ince dış lastikler çabuk patlıyor acaba bundan mıdır, patlak önleme şeridi falan taktırsan belki çözüm olabilir, patlamaya karşı dayanıklı dış lastikler de var..

Arkadaş lar ben yeni bisiklet almak istiyorum forum satıcı tavsiyeleri bir iki bisiklet beğendim yazdığım biskletlere kıyasla bir tavsiye yada tecrübelerinizi aktarmanız ricası ile.
Amaç olarak daha ziyade şehirlerarası ve patika yollarda kullanmak.
Corratec
SüperBow Cross country mi Süper Bow Fun mı daha uygun olur?

Geri