2015 corratec x-vert expert tam aklıma yatmıştı ki. Bu sefer de çok ağır olduğunu farkettim. Her yerde yazmıyor ağırlığı bir kaç sitede bulabildim. Bisiklet 15kg!!!!
@chnkrmz Ağırlık aşağıdaki sayfada yazıyor. 14.8 yazıyor. Bir sitede de yaklaşık 15kg buldum. fakat şimdi o siteyi bulamadım tekrar.
(link)
@Atalay Mete Bir Mtb 9-10kg arası olduğu zaman hafif olur. Corratec deki sorun (Bence sorun) yaklaşık aynı fiyattaki rakiplerinden 2-2,5kg ağır olması. Bu segmentteki bisikleti 12,5kg civarında olmalıydı.
x-vert 0.2 için de 13.9 diyo. ki
x-vert 0.1 olan da 13.2
yani bunlar bile bukadar ağırken sen onun ağırlığına takılma bence.
bu arada 9 kiloluk mtb ler cebini yakar. tutuşturur. mağma fışkırır. güneş patlaması yaşatır.
@Atalay Mete (X-Vert Expert Disc 650b 49 1,85 14,8kg) Bundan bahsediyorum ben.
@chnkrmz
9-10kg lık bir mtb hayalim yok. Ghost kato 5 13,2 kg , ghost kato 7 12.2kg , yada scott scale 760 12,35kg iken bu arkadaş neden 2,5-3 kg ağır diye sordum sadece. Anlamaya çalıştığım ağırlığın sebebi?
daha da açık konuşmak gerekirse bu bisikleti aldığımda daha sonra hafifletmek istersem kadro ağırlığından dolayı beni kısıtlar mı?
@Hakangim kadro değilde o muhtemelen jant ile maşanın ağırlıklarıya olmuş olabilir.
bu arada corratecin kadrosu yabana atılacak gibi değildir.
giant cannondale gibi kadroları kıran bi kullanıcı hala corratec kadroyu kıramadığı iiçn yakınıyordu