Scudo Sports

corratec x-vert cross base fiyatı nasıl?

soner kulak

Forum Demirbaşı
Tepki
241
arkadaşlar yaklaşık bir ay önce corratec x-vert cross base aldım 1150 tl verdim.ancak forumda gezerken çok daha uyguna sedona kron vs bisikletler alınabildiğini gördüm.sizce aldığım bisikletin fiyatı pahalımı.yoksa boş yeremi kaç gündür strese giriyorum.

Scudo
merhaba bende aynı bisikleti kısa bir süre önce aldım bende sizin gibi uzun süre stres yaptım fakat uzun bir araştırma sonucu bu bisiklete karar verdim diğer bisikletlere göre kadrosunun daha garanti olduğunu söylediler

ilk aldığımda yazdığım mesajdı o ama şu anda bisikletimden memnunum aynakol-vites fren kolları ve rubleyi deore yaptım.bisiklet çok daha atik oldu tekerlek göbekleride 500 kmden sonra açıldı ve oldukça akıcı hale geldi.gerçekten kadrosu çok sağlam daha çok dağlarda mtb gibi kullandım .taş gibi hiç bir şey olmadı.geçen yazda bisikleti 15 kg yükle yükleyip izmire gittim.hem çok hızlı hemde çok iyi tırmanıyor yokuşları.sanırım kadrosuda tırmanışa uygun yapılmış.hayırlı olsun bence gayet iyi bir seçim

ben mesajın tarihini görmemiştim benimle aynı endişeleri taşıyan biri olunca hemen birşeyler yazmak istemiştim. ama şimdi daha çok sevindim çünkü bisikletinizi uzun bir süredir kullanıyorsunuz olumlu yada olumsuz yanlarını daha iyi biliyorsunuz mesajınızda mtb olarakda kullandığınızı söylemişsiniz sizin bisikletinizde şehir tur bisikleti değil mi çünkü bir bisiklet satıcısı bana bunu sadece asfaltta kullanırsın diğer yerlerde kullanamazsın dedi birde şunu sormak istiyorum kadronun boyumuza uygun olması gerektiğini biliyorum ama jantın boyla bir alakası var mı büyük jantı uzun boylular kullanmalı gibi...

bisiklet şehir-tur bisikleti ama kadrosu mtb gibi sağlam lastikleri klasik bir şehir-tur bisikletinden daha kalın ve ön amörtisörü var.dolayısıyla arazide istediğiniz kadar zorlayın bisiklet kolay kolay yıpranmıyor.ayrıca asfaltta ve şehir içindede düz lastikleri ve 28*büyük tekerleriyle oldukça akıcı ve dağ bisikleti gibi yormadan hızlı bir şekilde gitmenizi sağlıyor.zaten bu bisikletler hibrid bisikletler olarak biliniyor yani hem arazi hem asfaltta kullanıma uygun.siz satıcıya bakmayın deneyimli bir kullanıcı olarak bisikletinizi her şartta kullanabilirsiniz diyorum.diğer sorunuza gelince 28*büyük tekerlerin boyla hiç bir alakası yok.1.70 boyundaki bir adamda 1.90 lık bir adamda 28*lik büyük yada 26*lık küçük tekerli bisikletleri kullanabilir.önemli olan bisikletin kadrosudur.yani bisikletin boru kısımlarının büyük,küçük ,uzun yada kısa olmasıdır.başka sorunuz varsa severek yanıtlarım.zaten forumun amacı bilgi paylaşımı ve sorulara cevap vermekte oldukça keyifli

merhaba soner bey
yeni üyeyim ve esaj sayım 50 olmadan pm atamıyormuşum. Umarım bunu görür ve bana cevap yazarsınız. Corratec xvert cross country mi trek 7500 mü diye bir başlık açmıştım. siz de orada amortisörsiz alın demiştiniz. Şu anda trek 7.3 fx ile cross country arasında kaldım. Siz bana sanırım trek önereceksiniz ve nedenlerini anlatırsanız bana müthiş bir iyilik yapmış olacaksınız.

Geri