Scudo Sports

Corratec yol bisikletleri neden yarışlarda yok ?

Ali ALTIN

Aktif Üye
Tepki
136
Üst düzey corratec yol bisikletleri neden büyük yarışlarda yok. Mesela Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunu dikkatlice izledim. Birçok markayı gördüm ama corratec yok. Acaba profesyoneller corratec tercih etmiyorlar mı ? Neden ? Ya da bu yarışlarda corratec markasına rastlayan oldu mu ? Görüşü olan yazabilir mi şimdiden teşekkürler.

Scudo
Ayrıca bu turu da da Corratec aldı

• Beğen
Tepkiler: hız
Bi de bisikletlerini görmek isterdim doğrusu. Hep forma ve tayt var bu fotoğrafta. Bu yıla mı ait geçmiş yıllara mı?

@ikidiriki

dostum corratec forma giyen bi takımın altında başka bi marka bisiklet olabilirmi? dur dur acele etme.. iyice bi düşün soruma o şekilde cevap ver :) eğer hayır olamaz cevabını verebiliyorsan eğer, benim sana şöle bi tavsiyem olacak bi daha bu sorunun cevabına ayırdığın vakit ve zamanı soru sormadan kullan o zaman bazı şeylerin cevabını kendinde bulabilirsin ;)

Kötü bi soru olmadı bence .Cevabınız iin teşekkür ederim. En azından bi corratec takımının yarıştığını öğrendim. Sadece bisikletleri hangisiymiş onu merak ettim. Benem de corratecim var. Yol bisikletindeki durumunu öğrenmek istiyordum .

Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunun resmi sitesindeki resimlerde de gördüm. Takım halinde yarışıyorlardı. Nedenini bilmiyorum ama içime bi rahatlama bi gurur duygusu doldu. Hoşuma gitti. BU markaya güvenmekte haklı olduğumu düşündüm . Teşekkürler.

evet cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda vardılar hatta yanlış hatırlamıyorsam fenike turunu aldılar ancak benim takıldığım fransa bisiklet turunda yoktular ve gördüğüm kadarıyla ispanya turundada yoklar nedenini bilen var mı

@Ali ALTIN

Tabii ki güvenmelisin Ali abicim.. CORRATEC'ten bahsetmekteyiz.. muhteşem bi makine.. yakında bende alıcam işalah :)

Geri