Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Crazy Hop Vs. x11

Emirhan Atasöz

Forum Demirbaşı
Tepki
330
Arkadaşlar Şu An Geotech Dj Kadrolu Bisikletim Var. Ancak Sele Borusunun Geriye Doğru Olması Benm İçin Büyük Bir DezAvantaj Oldu.
Ben Yeri Geliyor 75 - 80 Km Yol Yapıyorum. Yeri Geliyor Kaldırımdan Atlayıp Zıplıyorum. Geotech İlede Yol Yapımı Gerçekten İşkenceye Dönüşüyor. Arka Tekerin Üstünde Sürüyorum. Bu Yüzden Bisikletimi Değiştirmeyi Düşünüyorum.
Önümde 2 Seçenek Var.
1. Sedona X11 2010 ;
Bu Bisikleti Alırsam Tek Yapacagım Ruble - otomatk - vtes kolu alıp takmak olacak.
2.Kron Crazy hop ;
Crazy Hop Kadro.
100mm Duro Maşa
Amoeba Dh Gdon ve Bogazı
Deore Set
Avid 3 Hdrolik
Aynakol'da Truvativ'in 32 Yapraklı Bir Modeli Adını Hatırlamıyorum.
Jantlar Dm22
Gbekler 6Vida Shimano Seri Dışı.

Sizce Hangisini Seçmeliyim.
x11'in Rulmanlı Gbekleri ve Görünüşü Cezbetti Beni.
Önerilerinizi Bekliyorum.
Bu Arada Şuanlık Kaldırımdan Atlıyorum.Brazcık Tek Teker. Birde Bunny Hop Denemeleri Yapıyorum. Acemiyim Yani : ))

Scudo
Ama Geotech Kadro
Xcm Mlo Maşa
Acera Fren Vtes Kolu. V Break.
Acera Aynakol - Ruble - Arka otomatk.
SAdece Kadro GzeL :)

Sana en kral tavsiyeyi yapıyorum :D geotech kalsın yanına bir mtb al ... geotech'i sadece street fılan yaparken kullanırsın...Mtb'yide yolda kullanırsın..Ikısı bır arada gercekten bır yere kadar olur..Satma alma davasına cok zarar edersin...Zaten yıpranan bir bisiklet ile yola çıkmak pekte mantıklı değil :) geotech ile acemiliğini atarsın daha sonra prof bıseyler alırsın :)

14 veya 15 inch bir Mtb kadro ile istediklerini yapabilirsin . Yalnız Street sürüşünde fazla ilerlemeden kadronu değiştirmelisin tehlikeli olabilir . :)

Geotech dirt jump ı satıp crazy hop almak mantıksız geliyor çünkü ikiside streette başlangıç bisikleti ayrıca geotech sağlamlıkta kendini kanıtlamış geotechi bi müddet daha kullan sonra sağlam bişey al.

Geotech'in Sağlamlıgından Enişem Yok Zaten. Ama Crazy Hop ya da x11 aLdığımda da onLarıda kırabilecek kadar bir hareket yapmıyorum.
x11'i Sırf Görünüşü İçin Almak İstiyorum.
Geotech'ide Sırf Koltuk Geriye Doğru Diye Bırakıyorum.(aslında bu iyi bi yanıda olsa , bna full zarar :))

resim ve garantisi yok :D varda garantiden vermiyolar resim yok ama furş yataklarının üst kısmından bi çizik gbi catladı bu durumda x 11 e karar kılınabilir :D

(link)
kusura bakmayın telefonla çektiğim için biraz kötü çıkmış :d
(link)

Onlardan Sağlam Diye Biliyorum Ben Geotech'i :)
Tbi Bizden Bilgili Bir İnsan Bildiklerini Bizimle Paylaşırsa Sevinirz.

geotech de giriş seviyesi fazlaa tercih ediliyormu bilmiyorum ama kron ve sedone çok tercih edildiği için biliniyor kıranda var çatlatanda sağlam sürende var yani

ya arkadaslar şimdi şöle bişi sıralama yaparsak en salam olan crazy hop -geotech sorada x11 yanı crazy hop u çatlatan x11 alimıyum yıgını yapar :D

sedonanın yeni kadrosunda ciddi destekler var bence birkez daha düşünün derim...
sedona neden bu kadar kötülüyorsunuz bilmiyorum ama daha yeni kadro hakkında bişey çıkmadı..
ki daha erken ama normalde sadece fren yerlerinden kırılıyordu sert frenlemede...

ya smdi anlamadm ben bişey iyi bilen biri yzablrmi en saglamı hangisi :D

Geri