Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube analoga İnce teker takilirsa:)

CevdetBilge

Forum Demirbaşı
Tepki
493
Bisiklet
Colnago
SELAM

Daha önce de forumda paylaşmış olduğum sonrasında satılığa çıkardığım fakat vazgeçtiğim cube analog bisikletime scwalbe marathon plus 26x1.50 lastik taktım enteresan bir görüntü oluştu paylaşmak istedim.

Belçikadan daha sonra sizinle paylaşacağım trek 6500 2012 model mtb bisikletimi gettirirken yakınlarımda kenara atılmış 2 adet az kullanılmış 26x1.50 lastikleri görünce hemen atıldım ve aldım onları da cube analog bisikletime koymaya karar verdim her ne kadar hibrit kadar olmasa da sahilde zorlanmamam açısından daha iyi olur diye umuyorum şu anda daha rahat gidebildiğim kesin ama uzun bir sahil turu yapmadım yapınca tecrübelerimi paylaşırım sadece görüntüyü paylaşmak istedim pek hoş durmasa da o kadar da kötü gelmedi bana:) sadece beyaz şeritler lastik tam oturmadığı için düzgündeği bazı kısımlarında janta daha yakın oturması için beklemelimiyim yoksa tekrar söküp daha düzgün mü takılsın bilemedim bisikletçi arkadaşımızın söylediği sorun olmayacağı idi

http://img547.imageshack.us/img547/6043/dsc0782si.jpghttp://img838.imageshack.us/img838/2386/dsc0783m.jpghttp://img690.imageshack.us/img690/8987/dsc0784y.jpg

Scudo
bunu, ona dönüştürmeniz katliam olmuş bana göre ama siz seviyorsanız problem yok
http://www.tredz.co.uk/prodimg/39708_1_SuperSize.jpg

• Beğen
Tepkiler: CevdetBilge
orjinal lastikler ben de merak etmeyin tekrar dönüştürürüm:) mtb de hep denemeler ve meraklar olur ya ben de bir hevesle bu kervana katıldım nasıl olsatrek 6500 de var ya bunda hibrit havasını yakalayabilirmiyim diye düşündüm lastiklere de para vermediğim için cesaretim artmış oldu olmadı zaten yol yarış veya şehir turla takas etmeyi de düşünebilirim görüşler için teşekkür ederim hem de nasıl oluyor diyen dostlarımıza görsel bir sunum olsun istedim

uzun bir tura çıkmadım ama kısa yerlerde de kıvraklılığı ve hızı arttı sonuçta mtb nin bir ağırlığı var ama daha sessiz daha hızlı oldu ve lastik patlatma derdi de biraz azalacak gibi hissettim

@CEVDETBİLGE

güzel olmuş ben hala talibim bende ince teker yaptım bukadar olmasada ince disk frene geçtim cube istiyorum :)

• Beğen
Bence gayet güzel bir melez olmuş :), uygun hava basıncıyla kullanırsanız lastikleriniz en iyi performansı vericektir . Bende mtb + slick lastikle 4500 km yapmıştım, gayet zevkliydi giremediğim yer yoktu, güzel zevkli inişler oluyordu, fren performansı vs. agresifti. Şimdi yol bisikletine geçtim, bisiklet uçuyor ama o kadar agresif bir sürüş tarzı yok :). Bu arada eklemek istiyorum, bisiklette çok güzel bir renk uyumu olmuş, özellikle elcikler çok iyi düşünülmüş .

• Beğen
Corratec X-Vert bisikletimin tabanı 2,2 olan lastiğini 1,75' e düşürdüm. İlk etapta acayip geliyor ama sonradan göz alışıyor. Asfalt performansı arttı ama daha arazide denemedim. Bu arada yeni lastikler Schwalbe olduğu için kalitesi de çok yerinde. Ben çok memnunun.

TEŞEKKÜRLER ben de rengine lastiklerin uyacağını düşündüm hakişkatten uymuş bu arada tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim

çok farklı duruyor bisikletin havası değişiyor bence güzel olmuş

biliyorum orhan takip ettim seni bisiklet yapmaya başlamışsın dur önce ben biraz keyfini çıkarayım cube nin hazır da havalar düzeldi:)

sevgili orhan bisikletinin fotoğraflarını takip etmeye çalıştım bayağı azimlisin:) cube nin tadını biraz çıkarayım özellikle havalar da güzelleşmişken birkaç tur atalım :)

Aynı şeyi bende yaptım smart sam lerimin yerine 1.50lik rubena aldım. Birazcık ucuza kaçtık ama malum öğrenci cüzdanı :) Yakında fotoğrafları bende koyacağım :) Mayısta akçakoca oradan sahilden amasra hedefim var. Tabi önce bolu ilçeleri turum olacak nasip olursa sizde forumda görürsünüz zaten :)

Valla tebrik ederim darısı bizim başımıza fotoğrafları bekliyorum :)güzel olmuştur eminim benim lastikler de bedavaya geldi yoksa alırmıydım bilemem:) bol pedallar

çok güzel olmuş bendede 29er var 28" 1.50 düşünüyorum ama nasıl memnunmusunuz 1.75 öneriyor herkes ama karar veremedim :)

açık konuşmak gerekirse CUBE lere her zaman bi sempatim var benim duruşuyla renk uyumuyla :) lastiklerin orjinali görüntü olarak iyi olabilir ama son durumun daha seri olduğuna eminim yaza kadar eski yol bisikletimi satabilirsem yeni yol bisikletimin yanına böyle bi yakışıklı almayı düşünüyorum:cool:

@CEVDETBİLGE

tadını çıkar tabi hali hazırda bekliyorum güzel olmuş kazasız belasız binmen dilegiyle hafta sonları kartaldan bagdat caddesine kadar bir arkadaşla pedallıyoruz butaraflarda olursanız bekleriz

ok insallah pedallariz bu arada 1.75daha iyi durabilir tabi ki ama bunlar fena degil bisikletin rengine siritmadi acik renge 1.75daha az siritir cube ler kadro ve renk olarak ilgi cekiciler umarim turkiyede de bayiligi artar

Geri