Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube Kullanıcıları Kulübü

merhaba,
iyi bayramlar,
katlanır bisiklete geçme isteğim nedeni ile
Cube Touring SL 2016
cube touring sl 46 kadro bisikletimi satışa çıkardım. markette ve sahip olarak satışı mevcuttur.
almak isteyen- elinde 2018-2019-2020 iyi durumda olan katlanır bisikleti olanlarlar takas olabilir.
dahon mariner d8 carraro 121 gibi

Scudo
IMG_20200531_110418.jpgIMG_20200531_110440.jpg
Merhabalar. 2016 cube attain sl 105 kadro kulağı kırıldı.
Erdoğanlardan vs baktım bulamadım. Aliexpresste var ama 3 hafta beklemek istemiyorum. Galiba ebay amazon gibi sitelerde de var. Oradan kaç haftada geliyor kargo?
Ya da elinde olan var mı?

@küpçü evet farklı maalesef. Ölçülerin bire bir tutması lazım. Yoksa oturmaz kadroya.
#Aliexpress TRY 92.90 50%OFF | 2 adet bisiklet vites dişli askı bisiklet arka attırıcı askı bırakma küp katılıyorum elde pro yarış küp eksenli WLS GTC https://a.aliexpress.com/_dXlLt4t
Şunu sipariş ettim. Bendekinin aynısı. Ama gelmesi 3-4 haftayı bulacak.
Kırılan parçayı alüminyum kaynak yaptırsam dikkatli olmak şartıyla geçici olarak kullanabilir miyim diye düşünüyorum.
Tabiki yurtiçinde bulabilsem çok iyi olacak...

@Ahmet TOPAL Bursalı bisiklet antrenörü Cengiz Uçkan arkadaşımız var. Acil ihtiyaç duyanlara, çizimini gönderdiğiniz kadro kulağını demir levhadan keserek üretiyor.
Daha ağır oluyormuş ama iş görüyormuş, orijinalini bulana kadar idare edebilirsiniz. Facebook üzerinden kendisine ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@Özcan hocam değerlendireyim. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Arkadaşlar bu bisikleti hangi siteden satın alabilirim? Türkiye’de ki sitelerde yok. Yurtdışı sitelerdeyse ya stoklarda yok stokta olanlar da Türkiye’ye yollanamıyor diyor. Hangi siteden satın alıp Türkiye’ye getirtebilirim acaba? Yardımcı olup yol gösterirseniz çok memnun olurum.
(link)

Arkadaşlar bu bisikleti hangi siteden satın alabilirim? Türkiye’de ki sitelerde yok. Yurtdışı sitelerdeyse ya stoklarda yok stokta olanlar da Türkiye’ye yollanamıyor diyor. Hangi siteden satın alıp Türkiye’ye getirtebilirim acaba? Yardımcı olup yol gösterirseniz çok memnun olurum.
(link)
(link)

Arkadaşlar merhaba cube yol bisikletlerine ulaşabileceğimiz hangi siteler mevcut.Teşekkürler.2017 attain sl modeli aklımdaki bir seçenek ama yok

@ghostt

denfeld.de
fahrrad-xxl.de
mhw-bike.de
lucky-bike.de
rabe-bike.de

Cube icin alisveris yapabnileceginiz bazi web adreslerini paylastim. umarim isinize yarar.

@Engerek Mahmut Bey siz Frankfurt arkadaş Elazığ bu iş olmaz bence. Şaka bir tarafa dediğiniz siteler Türkiye gönderimi yapmıyor yapsa bile astarı yüzünü geçer büyük ihtimalle.
Arkadaşlar merhaba cube yol bisikletlerine ulaşabileceğimiz hangi siteler mevcut.Teşekkürler.2017 attain sl modeli aklımdaki bir seçenek ama yok
2017 modelini bulma şansınız zaten yok 2021 model bisikletler görücüye çıktı.

fahrrad-xxl.de Türkiye 'ye gönderim yapmıyorlar galiba, bilgisi olan var mı? Sitenin ingilizcesini yapmadıkları için sadece Almanya ya hizmet veriyorlar diye tahmin ediyorum?

@ratm Türkiye ye gönderim yok kesin bilgi yayalım.

• Beğen
Tepkiler: ratm
Selamlar.. Cube Reaction GTC Pro dag bisikletim var. 2020 Ocak ayinda Ankaradan satin almistim. Saglik problemleri ve bisikleti birakma karari nedeniyle satliga cikardim.. Forumda satilik ilani vermek serbest mi? Bunun icin bi baslik var mi? Aradim ama bulamadim.. İlgilenen olursa Sahibinden sitesinde, Letgo'da ve Facebook Market'de ilani mevcut. Iyi forumlar dilerim.

Ben Mhw’den geçen sene bisiklet aldım. Türkiye ‘ye gönderdiler. Türkiye’de Yasmin sport satışını yapıyordu.

Geri